Wkodk

Hvordan til at ringe 911


Steps

Hvordan til at ringe 911. Panik er fjenden, i dette kapløb med tiden.
Hvordan til at ringe 911. Panik er fjenden, i dette kapløb med tiden.
 1. 1
  Gå ikke i panik. Det er klart, når du foretager et opkald til alarmcentralen, du er i en nødsituation, og har en masse adrenalin flyder gennem dine årer. Dette vil dog hæmme din tale og kan forårsage dig til at begynde at tale for hurtigt, for langsomt, begynder stammen, osv. Sørg for du er langt nok væk fra nødhjælp for at være sikker, medmindre nogen er dårligt såret.
 2. 2
  Find en telefon. Helst en fastnettelefon, medmindre det er en brand eller indbrud. Dette vil hjælpe med at bestemme din placering. Hvis det er en brand, må ikke opholde sig i bygningen, komme ud først.
 3. 3
  Ring 911. Løft røret. Tryk 9. Tryk på 1. Tryk på 1 igen. Hit "Call"-knappen (hvis der er en). Vær opmærksom på, at nogle gange, det tager tid for telefonen at finde vej til den korrekte besvarelse point, du skal være tålmodig ikke hænge op, hvis du ikke forbinde straks!
 4. 4
  Gå ikke i panik. Det er lettere sagt end gjort. Panik hjælper ikke. I stedet begynder at planlægge, hvad du vil sige til afsenderen (se nedenfor). Husk: Panik er fjenden, i dette kapløb med tiden.
 5. 5
  Vide, hvad du vil blive spurgt. Sørg for, at du er opmærksom på hver af følgende:
  • Hvor er nødsituation: The nødsituation ikke altid placeret, hvor du ringer fra. Altid være opmærksom på dine omgivelser, og hvor du er. Prøv at holde en vagt øje med vejskilte, firmanavne og kryds, når du kan rejse.
  • Til katastrofens art: Har du brug for hjælp fra retshåndhævelse, medicinske fagfolk og / eller brandmænd? På visse områder vil afsenderen eller en computer fortæller dig at ringe bestemte numre til at hjælpe dem vide, hvilken afdeling at forbinde dig med, og hvem du skal tale med.
  • En detaljeret, men alligevel kortfattet, beskrivelse: Hvad skete der? Hvor mange detaljer kender du? Hvad bør have størst betydning? I almindelighed er det vigtigste, hvorfor du har brug for hjælp (a, for eksempel), efterfulgt af hvad der fik dig til at brug for hjælp (sige, a).
  • Telefonnummeret på din telefon. Udbyderen vil brug for vejledning om, hvordan man kommer til, hvor du er, og kan have behov for at ringe tilbage efter mere information. Kend telefonnummeret til din telefon.
  • Placering. Giv afsender dit navn og adresse
 6. 6
  Lyt til afsenderen. Følg ordrer. Jo bedre og hurtigere du følge ordrer, vil den højere alles overlevelsesraten være. Selv i en ikke-dødelige situation (brækkede knogler, osv.) er af afgørende betydning. Har strenge, urokkelig tro på afsenderen. Og husk, at selv hvis afsenderen stadig stille spørgsmål eller give anvisninger, er hjælpen på vej.
 7. 7
  Må ikke hænge op før du bliver bedt. Alt kan ske, og redningstjenesterne skal kende din situation på alle tidspunkter. Hvis bygningen er i brand, for eksempel, vil afsenderen nødt til at vide, om der er andre personer i bygningen, og hvor eventuelle sikre udgange er.

Tips

 • I en gidsel situation 9-1-1 hvor du er holdt som gidsler af en bevæbnet mand, kalder kan være farlig. Et tip til at forsøge at få hjælp er at ringe 911, og derefter sætte telefonen ved siden af ​​dig, så det på linjen. Operatørerne kan ikke hænge op: De vil høre, hvis der sker noget, ligesom hvis pistolmanden taler. Men mere end sandsynligt folk måske allerede blevet sendt til din placering, da det er nemt at få øje på et gidsel situation (Du kan ikke komme ind i bygningen / området!)
 • Hvis du er vidne til en begivenhed, der kræver en øjeblikkelig nødberedskab, ring 9-1-1. Det er ikke en god ide at antage, at en anden vil ringe 911. Hvis alle antages en anden vil kalde 9-1-1, ville ingen nødsituationer nogensinde blive rapporteret. Når du ringer, så prøv at give så mange oplysninger om nødsituationen, som du kan, men aldrig fare for din egen trivsel at samle info til call-taker.
 • Hvis en medicinsk tilstand ikke er livstruende, og det er sikkert at flytte offeret, overveje kørsel til hospitalet selv. Du vil ikke få særbehandling, bare fordi du ankom i en ambulance.
 • Opkald 9-1-1 kan gøre dig meget nervøs, så før du nogensinde brug for at ringe 911, placere en lille kort på væggen i nærheden af ​​din primære telefon. Skriv dit navn, adresse, kryds, og alle andre nødvendige oplysninger på kortet. Hvis du har til telefon 9-1-1, læse oplysningerne fra kortet. Du kan være for nervøs til at selv huske dit navn, afhængigt af akut grund.
 • Hvis du er på en stor virksomhed eller skole, kan du nødt til at ringe et andet nummer (dvs. 9 911) for at få adgang til 911. Andre telefonsystemer vil sætte opkaldet igennem med blot 911, selv om de normalt kræve opkald en kode til en udgående linje.
 • 9-1-1 er forbeholdt ægte nødsituationer, hvor der er et konkret, sandsynligt eller usikker trussel mod liv, helbred eller ejendom. Vær sikker på at ringe 9-1-1, når den situation, du rapporterer kræver en øjeblikkelig reaktion fra politiet, EMS eller brandvæsen. Nogle samfund tilbyder et alternativt nummer, ofte 3-1-1, for rapportering vigtige situationer, der ikke opfylder kriterierne i at kræve en øjeblikkelig nødberedskab, men kræver et hurtigt svar fra nogle offentlige sikkerhed agentur alligevel. Spørg din lokale telefonselskab eller kommunale forvaltning agentur til at afgøre, om et sådant nummer findes i dit samfund, og for at finde ud af hvad det er. Nogle eksempler: et hus brand, en person har et hjerteanfald eller et røveri er alle situationer, hvor det er passende at kalde 9-1-1. En opfordring til en brudt vandledning, uventede afbrydelse af telefon eller elektrisk service eller den berygtede "kat fast i et træ" er ikke passende 911 opkald, medmindre der er skadelige sekundære konsekvenser (f.eks et familiemedlem derhjemme bliver opretholdt på en eller anden form af elektrisk liv støtte og magten går, den brudte vandlinjen er hurtigt oversvømmelse dit hus, et cetera). Disse er naturligvis kun et par eksempler, men man skal få den idé.
 • Forbliv rolig. Tag et par dybe indåndinger for at slappe af, hvis du føler dig selv at miste kontrollen. Ved at forblive rolig, du er bedst i stand til at give afsenderen med de oplysninger, han eller hun har brug for bedst hjælpe dig.
 • Ring 9-1-1 selv. Må ikke ringe til en ven et andet sted at ringe 9-1-1 for dig. Den undtagelsestilstand linje i dit område forbinder til redningstjenesterne i dit område og generelt spor dit telefonnummer, så hjælpen kan nå frem hurtigere. Under en anden kalde stedet kunne gøre det tage længere tid for hjælp til at ankomme.
 • Hvis du har adgang til en almindelig telefon, snarere end en mobiltelefon, så prøv at bruge den almindelige telefon. Ikke alle mobiltelefoner er nøjagtigt forbedret i alle 9-1-1 systemer. 9-1-1 kan ringes på de fleste betalingstelefoner gratis.
 • Lær dine børn, hvordan man bruger 911. Praksis med en foregive telefon, og sørg for, at de forstår, det er vigtigt at ringe 911 kun i en nødsituation!
 • Nogle 9-1-1 centre udnytte en CAD (Computer Aided Lastfordeling) program, der præsenterer afsenderen med en "script", at han / hun skal læse til 911 ringer op. Scriptet er en række spørgsmål, og er dynamisk. Baseret på de svar, der ringer giver, vil scriptet tilpasse sig og lade afsenderen at samle alle de nødvendige oplysninger til at sende beredskabstjenester. Det er vigtigt at besvare de stillede spørgsmål, og give så mange oplysninger som der anmodes om, uanset om det forekommer relevant eller ej. Men hvis du har oplysninger, der synes relevant, men afsenderen ikke bede dig om det, skal du ikke tøve med at nævne det, når det er hensigtsmæssigt at gøre det. Prøv ikke at afbryde afsenderen, når han / hun beder spørgsmålene.
 • Hvis du skal bruge en mobiltelefon, fortælle dem din placering så hurtigt som muligt, da du kan få brug for at blive overført til den relevante call center og er nødt til at starte forfra med en ny operatør.
 • Hvis det ikke er en nødsituation, skal du kigge på forsiden af ​​din lokale telefonbog for ikke-alarmnumre. Hvis en forbrydelse opstod, mens du var væk, for eksempel, skal du bruge ikke-alarmnumre, for at indgive en politianmeldelse.
 • Være mentalt parat til at følge instruktionerne. De fleste 9-1-1 centre vil være i stand til at give dig vejledning, der vil bidrage til at sikre sikkerheden for patienten, såvel som dig selv (f.eks CPR instruktioner, Heimlich manøvre). Hvis du ikke er fysisk i stand, eller er bange for at udføre de instruktioner, du får, så prøv at finde en anden, der er med dig og kan udføre instruktionerne.
 • Hvis nødsituation opstår i løbet af natten, og der er en klar adresse på sted for nødsituationen [fx din husstand], være sikker på at adressen er klart synlig, så første respondenter / EMS nemt kan finde dig.
 • Selvom det kan være svært, så prøv dit bedste for at forblive patient for EMS / Politisamarbejde / Fire personale til at svare dig. Den nærmeste enhed, kan du stadig være 20 minutter væk. Opkald 9-1-1 tilbage, fordi en enhed ikke er på scenen endnu, gør dem ikke komme der hurtigere og kan forårsage unødig stress på begge parter. Dette tyder ikke på, at man aldrig skal ringe tilbage 9-1-1, ringer tilbage med yderligere oplysninger er altid nyttigt og kan give dig en mulighed for at finde ud af, hvor præcis ambulancen er uden at forstyrre nogen.
 • Hvis du ved et uheld ikke ringe 9-1-1 uden en nødsituation, ikke umiddelbart hænge op. Bliv på linjen, og lad operatøren vide, at det var et uheld, der giver dit navn og adresse. Operatøren kan fortolke, at dille blev gjort ved en anden.
 • Respekter 911-systemet, men ikke lade sig skræmme af det. Du vil tale med en levende person - er uddannet til at hjælpe dig gennem denne nødsituation.
 • Hvis intet andet, kender placeringen af ​​din nødsituation. Uden disse oplysninger kan afsenderen ikke ved, hvor at sende indsatspersonel. De fleste telefoner er dog GPS-stand, hvilket betyder, at der er en chipset i telefonen, der vil bidrage til at give stedsoplysninger til en alarmcentral, når en opkalds ringer 911.
 • Opdrage dine børn på den korrekte brug af 9-1-1.
 • De fleste 9-1-1 centre har en automatisk uforudsete hvorved hvis deres system er overbelastede, og de er ude af stand til at besvare indkommende 9-1-1 opkald, er opkaldet øjeblikkeligt omdirigeret til en anden 9-1-1 center, eventuelt i et andet amt ( sogn). Holde dette i tankerne, når de leverer retninger og så videre, som call-taker ikke kan være bekendt med det område, du ringer om, og kan ikke være i stand til at følge dine anvisninger.
 • Alarmnumre vil variere fra land til land. Hvis du er på ferie, så sørg for at du ved, hvad det nummer er. For eksempel er antallet 9-9-9 i Storbritannien og 0-0-0 i Australien, er 1-1-2 anvendes i alle EU (herunder Britain) og Schweiz. Se den anden eksternt link nedenfor for en liste.

Advarsler

 • Hvis du er i en tredje verden, ikke-engelsk-talende land, og du ikke taler sproget i det pågældende land spørge føreren, hvis han / hun taler engelsk, men bliv ikke overrasket, hvis han / hun simpelthen hænger op på dig.
 • I nogle områder er chikanerende en afsender på en 9-1-1 tråd med bandeord straffes med fængsel tid. Selv om det er forståeligt, at en stressende situation kan afstedkomme den slags sprog, ikke hårdt rette den mod de mennesker, hvis job er at hjælpe i nødsituationer.
 • Aldrig antage, at 9-1-1 centret vil vide, hvor du ringer fra. Ikke alle nødsituationer ekspeditionscentre er udstyret til automatisk at registrere din placering baseret på dit telefonnummer: kender placeringen af ​​din nødsituation!
 • Brug ikke de-aktiverede mobiltelefoner at øve kalde 911 med dine børn, da disse opkald vil højst sandsynligt blive tilsluttet.
 • Praktiserer ikke kalde 911 brug af den faktiske 911-nummer. Du kan foretage et nødopkald, når en reel nødsituation opstår.
 • ikke gøre hoax opkald til 911. Det kan resultere i en anklage, og det kan forsinke Emergency Services fra at deltage ægte nødsituationer.
 • Hvis du bor i andre lande (med undtagelse af Canada og et par andre), behøver du ikke 911.. <Ref name = "emergency Du har måske 000999119112 eller hvis du bor i New Zealand, er det 111 at kalde stedet for. Men brug disse numre på samme måde, du bruger 911, og følg de samme trin.