Wkodk

Hvordan til at planlægge at skrive en god historie

Hvis du ønsker at planlægge for en god historie, er denne artikel for dig.

Steps

Hvordan til at planlægge at skrive en god historie. Koreografere dit plot.
Hvordan til at planlægge at skrive en god historie. Koreografere dit plot.
 1. 1
  Brainstorm. Tænk på en historie, der vil have en indvirkning på publikum. Nogle super historie plot, en historie, der kan ændre den måde, folk tænker om et bestemt emne. Historien skal indeholde drejninger og uventede afslutninger. Bygge op på den kreative historie om din. Forspring ved at tænke på hvad der skete med dig i går, eller måske hvad der vil ske i fremtiden. Ethvert emne vil gøre.
 2. 2
  Koreografere dit plot. Arranger række begivenheder i den rækkefølge, du foretrækker mest. Hvilken en vil ske først? Hvad er slutning? Vid, at din historie behøver ikke starte fra noget konventionelle, ligesom børste dine tænder, eller gå på arbejde. Start fra noget meget pludselige og tragiske, som nogen slog dig i ansigtet eller noget. Skriv ned alle ideer om, hvad der vil ske på et stykke papir.
 3. 3
  Tildel roller. Tænk på de skæbner dine karakterer i forhold til historien, selvfølgelig. Vil de lider af en frygtelig sygdom? Eller vil de leve et normalt liv efter en tragisk hændelse? Pen ned alle de egenskaber, de tegn på, at ark papir. Husk, at du har magt over de tegn, fordi de er skabt af dig, ikke andre. Og også, er der ingen generelle regler for at skabe en god karakter.
 4. 4
  Start stave dit første ord. Skriv en kladde af din historie. Sæt alle de ideer sammen til en historie. Pyt om mindre fejl som tegnsætning eller grammatik. Fokus på dit plot i stedet.
 5. 5
  Kør igennem og redigere. Under løbe igennem bare understrege alle mindre fejl, så du vil ikke overse det senere. Også tage til efterretning og redigere af de dele, som du ikke kan lide eller føler ikke værdig eller bare forvirrende. Efter kontrol, starte på den ægte vare.
 6. 6
  Afslut dit mesterværk. Ja, dit mesterværk. Dernæst efter at skrive det, bare endnu en gang bekræfte, fordi, som I alle ved, mennesker begår fejl.
 7. 7
  Del det. Bring det til dine venner til at læse og spørge, hvad de mener om det. Eller du kan bringe det til din avis udgiver, så hele landet kan have en god læser på din fantabulous historie - du måske kun ønsker at gøre en smule, hvis du vil sælge det, fordi ellers vil alle kender historien.

Tips

 • At lytte til musik kan hjælpe dig skrive effektivt også. Lytte til en sang, der passer til dit tema (hvis det er en rædselshistorie, lytte til mørk og skræmmende musik. Eller, hvis det er en romance, lytte til langsom, beroligende musik)
 • Lær at holde arbejder på dine historier.
 • Find inspiration (familie, venner osv.)
 • Skriv en tjekliste over ting at medtage i historien.
 • Skriv om noget, som du er interesseret i. Det er meget nemmere at skrive en historie om ting, du nyder.
 • Husk, læse bøger vil bidrage til at give dig ideer - men du kan ikke kopiere ideerne nøjagtigt.