Wkodk

Hvordan til at afslutte et følgebrev

Slutningen af ​​et følgebrev, når man søger et nyt job er afgørende. Et svagt og halvhjertede slutning kan forlade arbejdsgiveren spørger om du er virkelig begejstret, eller endda forstå, hvad du får dig selv ind for. Men hvis enden er velskrevet, kan det efterlade både dig og den potentielle arbejdsgiver følelse positivt om din fremtidige beskæftigelse med den nye organisation. Skrivning af en kort og søde slutter afsnit, der vil hjælpe jord du et interview behøver ikke at være svært.

Steps

Hvordan til at afslutte et følgebrev. Opsummere de foregående stykker.
Hvordan til at afslutte et følgebrev. Opsummere de foregående stykker.

Afslutning dit følgebrev

 1. 1
  Opsummere de foregående stykker. Du har lige brugt en side taler om, hvorfor du er så begejstrede for at finde dette job mulighed, og hvorfor du er perfekt til det. Nu er det tid til at bringe det til en afslutning. Du kan gøre dette ved at sige noget lignende, "Ud over mine kvalifikationer forklaret ovenfor, har jeg mange andre på mit CV, der gælder direkte til denne position, og jeg ville elske mulighed for at diskutere dem med dig."
 2. 2
  Skitser til næste trin. Afhængig af kontaktoplysninger, du har for virksomheden, dem fortælle, at du vil følge op i næste uge med et telefonopkald (bedste løsning) eller e-mail for at sikre din ansøgning blev modtaget og besvare præjudicielle spørgsmål, de måtte have. Det er meget vigtigt, at du følger op på dette løfte. Det er også vigtigt at bemærke, hvis en virksomhed beder ingen telefonopkald henvendelser. Hvis dette er tilfældet, email i stedet. Hvis der ikke kontaktoplysninger er tilgængelig, anmode om, at de kontakte dig.
 3. 3
  Tak læseren. Altid takker læseren for deres tid og overvejelse. Det viser, at du er høflig og respektfuld af deres tid, noget af stor værdi i et travlt arbejdsmiljø.
 4. 4
  Tilmeld dit navn. Vælg en lukning linje som "Sincerely" eller "Med venlig hilsen" leave to linjer af plads og underskrive dit navn. Hvis det er relevant, skal du skrive din titel direkte under dit navn. De fleste følgebreve sendes i elektronisk, så der er ikke behov for en skriftlig underskrift. Hvis du har brug for en papirkopi, skal du sørge for at efterlade nok plads mellem den afsluttende linje og din maskinskrevne underskrift for at skrive dit navn i pennen.

Tips

 • Holde længden af ​​brevet til én side.
 • Læs gennem dit følgebrev flere gange for at sikre korrekt stavning, grammatik og ord flow. Spørg en ven kigge over det for dig: to sind er bedre end én.