Wkodk

Hvordan man skriver et fanbrev

Nogensinde ønsket at skrive den perfekte note til, at visse berømthed du har været knusning på, siden du var lille? Eller måske er det bare, at du elsker deres bøger, film, musik osv. Uanset hvad årsagen er til dig, der ønsker at skrive, skal du følge disse trin for at ikke kun får en god idé om, hvad der skal medtages i dit brev men også forbedre chancerne for din favorit berømthed komme til at læse, hvad du har at sige og overveje at sende et svar tilbage.

Steps

Hvordan man skriver et fanbrev. Start dit brev ved at give en lille 2-3 sætning introduktion om dig selv.
Hvordan man skriver et fanbrev. Start dit brev ved at give en lille 2-3 sætning introduktion om dig selv.

Skrive din fanbrev

 1. 1
  Start dit brev ved at give en lille 2-3 sætning introduktion om dig selv. Lyv ikke at gøre det til at lyde bedre. Overvej at medtage nogle grundlæggende oplysninger såsom dit fornavn, hvilket land / by, du er fra, og din alder.
  • Vær ikke bange for at fortælle en personlig anekdote eller historie om, hvordan du blev først inspireret af deres arbejde eller hvad deres arbejde betyder for dig. Hold det kort.
  • På samme tid, undgå at dele for mange personlige detaljer. Selvom du måske være bekendt med denne berømthed arbejde, er det stadig en fremmed, du skriver til.
  • Du ønsker måske at starte med at skrive et udkast på computeren først, og derefter bruge den færdige udkast til at skrive en rigtig brev.
 2. 2
  Sige, hvordan det er, du fik at vide om dem. Var det gennem en ven? Radio? Måske var det gennem et TV-show eller en film, som du tilfældigvis se i biografen. Uanset det er, omfatte et par sætninger om, at så at den berømthed vil forstå sammenhængen.
 3. 3
  Skriv om, hvordan du føler om dem. Er de gode musikere? Skuespillere / skuespillerinder? Har du har et kæmpe crush på dem? Fortæl dem, selvom du måske ønsker at holde ud på at sidste! Udtrykke, hvad det er du nød om deres arbejde.
  • Vær specifik, og med Deres ros.
  • Hvis du virkelig er fast for ideer til, hvordan man griber det, finder du måske, at det hjælper at tjekke nogle online eksempler på de typer af ting andre kendis fans har skrevet - bare for at få en idé.
  • Alternativt hvis det er overhovedet er muligt, så spørg nogen, du kender, der har skrevet en fan mail til en berømthed før til inspiration.
 4. 4
  Vær sikker på at medtage en beskrivelse af noget, som denne berømthed har gjort det personligt gjort en indvirkning på dit liv på en eller anden måde. For eksempel, hvis det er en skuespiller måske de spillede en person i en historie, der skete til at gå igennem noget, som du personligt oplevet i dit liv og kunne forholde sig til.
  • Eller måske er du skriver til en sanger, og hun gik igennem en lignende barndom som dig, tilbyder dig håb.
 5. 5
  Ros dem. Fortæl dem, at du kunne lide deres outfit på Grammy eller værdsat hvordan de behandlet kritik eller pres fra medierne. Alle kan lide at få komplimenter... herunder berømtheder!
 6. 6
  Nævne, at du vil være håb om et svar. Hvis du vil have den berømthed autograf med alle midler gå videre og spørge. Men sørg for at holde tonen i dit brev høflig og respektfuld uden at komme på tværs som anmassende. Den berømthed du skriver til er meget sandsynligt, at værdsætte det og være mere tilbøjelige til at reagere.
  • Du kunne overveje at sige noget i retning af "Hvis man kunne finde noget tid at reagere jeg ville sætte pris på det, men jeg vil forstå, hvis du ikke gør det."
  • Må ikke gøre op en løgn at sige, du dør i en måned, og den eneste måde at muntre dig op, er at høre fra dem. Det er den forkerte slags opmærksomhed. Vær ærlig om, hvad du skriver.
 7. 7
  Ønsker dem held og lykke. Sørg for at ønske den berømthed og lykke med deres fremtidige karriere, når slutter brevet. Igen, det er noget, de er meget tilbøjelige til at sætte pris på.
  • Du kan også overveje at tilføje en linje om, hvor meget du ser frem til at se deres fremtidige arbejde, hvis du føler, at vejen om dem.
 8. 8
  Tilføj 'venlig hilsen' eller 'fra din største fan "nederst med dit navn til at være høflig. Brug ikke masser af kærlighed eller kærlighed fra, etc. som det min skræmme de berømtheder væk fra at skrive tilbage.
 9. 9
  Vær sikker på at medtage en selvstændig rettet, stemplet kuvert, hvis du vil have dem til at reagere tilbage til dig. Dette vil hjælpe med at redde den berømthed tid, hvis det sker, at de kommer til at læse dit brev og overveje besvare dig. Du kan også prøve at overveje at lade et kartotekskort - eller måske en offentliggjort foto af den berømthed, du måtte have omkring - for den berømthed til at skrive hans / hendes autograf på.
 10. 10
  Find deres adresse og lægge på et par frimærker. Brug internettet til at finde adressen på deres agent, udgiver administrationsselskab eller pladeselskab. Mærk kuverten og sende væk!
  • Nogle berømtheder har deres egen hjemmeside. Udforske dette vil give dig en bedre idé om, hvor at sende dit brev.

Tips

 • Altid undgå at spørge personlige spørgsmål såsom adresse, hvor den berømthed bor, eller spørge, hvis de kan møde dig. Det sandsynligvis vil ikke generere en positiv læsning respons, og i væsentlig grad vil øge chancerne for den berømthed ikke sende et svar.
 • Må ikke genere den person, du skriver til. Prøv at afstå fra at sige ting som "jeg elsker dig! Du er så hot! Vil du gifte dig mig?". Det er syret.
 • Husk på, at bare fordi et par dage, uger, måneder - eller endda et helt år - måske passere uden et svar, betyder det ikke, for konkret at du aldrig vil få en. Svartiderne varierer med forskellige berømtheder, og ofte ikke på grund af en personlig grund. Du vil måske opdage, at du en dag er glædeligt overrasket.
 • Prøv ikke at være alt for skuffet, hvis de ikke reagerer. Berømtheder har travle hverdag, og du gør også. Du kan ikke forvente dem til at læse og svare til hver enkelt ret?
 • Sæt altid forskellige smilies, mens du skriver et brev.. & sørg for, at præsentationen skal være meget imponerende... komplimentere dem for deres arbejde, og vise dem, at hvor meget du elsker dem... sammen med det brev, du kan også sende chokolade eller. bonquet af blomster... det virker:).