Wkodk

Hvordan man kan opretholde en 4,0 GPA

Ønsker du at få gode karakterer i midten skole og gymnasium? Det er ikke så hårdt, som du tror det er. Bare følge med disse trin, og gennem hårdt arbejde og engagement, du vil være på din måde!

Steps

Hvordan man kan opretholde en 4,0 GPA. Beslut dig for at gøre, hvad der er nødvendigt for at bringe dine karakterer op til en mulig a +, hvis du ikke allerede har gjort det.
Hvordan man kan opretholde en 4,0 GPA. Beslut dig for at gøre, hvad der er nødvendigt for at bringe dine karakterer op til en mulig a +, hvis du ikke allerede har gjort det.
 1. 1
  Beslut dig for at gøre, hvad der er nødvendigt for at bringe dine karakterer op til en mulig a +, hvis du ikke allerede har gjort det. Må ikke bekymre dig, behøver du ikke at huske dine lærebøger, men:
  Sæt emnet med dine egne ord ved at lave en skitse eller flashcards;
  Tegn og lære tidslinjen / historie aktuelle begivenheder, såsom hvordan og hvornår viden øges, lærer kort, tabeller og diagrammer;
  Aflever dit hjemmearbejde, essays og sigt forskning papir på tid;
  Vær opmærksom i klassen, og forsøge at kende og forstår helt materiale, der kan være på tests.
 2. 2
  Få organiseret. Være aktuelt. Få et bindemiddel og notebook for hvert fag. Slippe af med gamle papirer eller opgaver, medmindre du tror, ​​du vil referere tilbage til dem.
  Forkant, bliver informeret. Scan og derefter læse videre.
  Få en notebook eller planner til at skrive dine daglige opgaver, såsom lektier.
 3. 3
  Tag solide noter, og glem ikke at revidere dem. Brug de noter du tager i klassen som kladder, og omskrive dem, når du kommer hjem.
  Spørg din lærer, hvis du er i tvivl eller spørgsmål om foredrag, ekstra oplæsninger og tildelte arbejde (ikke være alt for genert eller bange).
 4. 4
  Gør alle dine lektier og læse siderne til næste session. Studere og øve færdigheder ud over lektier er en nem måde at holde din klasse op. Hjemmearbejde generelt dækker materiale, du allerede har lært, og skal derefter lære, så hvis du er opmærksomme, bør det være temmelig nemt.
 5. 5
  Brænde midnat olie, i weekender, helligdage og ferier til avanceret school og college kurser såsom calculus og videre (forstå og udlede matematiske beviser), matematik og teori i fysik, dybdegående historie tidslinje.
  Assimilere og bruge indviklede terminologi i biologi, komplekse formler og teorier, såsom i kemi eller musikteori, udvikle teknikker for kunst og kontrast og sammenligne genrer litteratur. Sådanne emner er ikke lært indtil du gør de avancerede behandlinger, indpode kærligheden til læring og udtømmende praksis, lære detaljerede processer, lære de laboratorier og forstå afledning af begreber, og hvordan terminologien udviklede (strømmen af tidslinje for udviklingen af viden og applikationer i hvert emne).
  Avid elever kan vælge de "hårdere" lærere og udfordrende emner, insisterer på at have deres studier valideret i deres liv, gennemsyret af dyder, herunder kærlighed af viden og være velbegrundet, ikke får-by på rote hukommelse og boremaskine, eller ved at tage let (give-mig en klasse) kurser.
 6. 6
  Undersøgelse dine fag. Ved siden af ​​lektier, det er det vigtigste, du kan gøre ud af klassen. Sørg for at du afsætte tid nok til hvert emne, som du kan have en god forståelse af, hvad du lærer.
 7. 7
  Gør ekstra kredit. Det er ikke så slemt som du måske tror. Det er bare lidt mere arbejde for et løft i din klasse. Efter alt, er det ikke lide din klasse kan gå ned efter at gøre det, ikke?
 8. 8
  Må ikke grøften. Du kan ikke få 100%, hvis du ikke møder op og ikke gøre arbejdet. Hvis du absolut skal gå glip af klassen, sætter i et notat, så du får undskyldt for fravær.
 9. 9
  Være vedholdende. Når du har en A, holde studere og gøre dine opgaver. Gentagelse er nøglen.
 10. 10
  Forbedre dit arbejde vane i skolen, huske på, at disse trin ikke er garanteret at få dig en 4.0 kvotient, men snarere for at opnå dit bedste.
 11. 11
  Få en god nats søvn. Må ikke blive søvnig i skolen. Det er blevet bevist, at sove hjælper sindet slappe af og gå gennem dine problemer, så du kan forstå dem på dine tests.
 12. 12
  Spis en rigelig og sund morgenmad. Undersøgelser viser, at morgenmaden stimulerer hjernen.
 13. 13
  Huske, hvorfor du forsøger at få en høj GPA, hele vejen gennem dine studier. Tænk over, hvad det betyder for dig, hvorfor det er vigtigt at udmærke sig på skolen, og hvordan dette kan gavne dig med økonomiske stipendier i at deltage i kollegiet af dit valg - og komme i jura eller medicinske skole uden for kollegiet, bachelorgrad.

Tips

 • Referere tilbage til dit arbejde, når studerer til vurderinger.
 • Må ikke vente til sidste øjeblik for at afslutte en opgave! Kvaliteten af ​​opgaven vil gå ned, hvis du er farende det. Heller ikke de ikke trække tiden mens fortæller dig selv, at du "gør det senere". Start før, og tage så meget tid som du har brug for.
 • Må ikke undervurdere dine evner til at opnå en højere lønklasse.
 • Finish lektier tidligt, så du ikke bliver stresset.
 • Prøv at undgå at komme i problemer. Følge reglerne. Være respektfuld og ærefuld. Være hurtig til klasse (aldrig træg).
 • Undersøgelse en uge før en test, ikke blot i sidste øjeblik.
 • Sørg for at du holder en positiv holdning.
 • Forblive raske. Få mindst 8 timers søvn hver nat. Også drikke masser af vand.
 • Undersøgelse bruge flash-kort, som er nemt at organisere, tilføje mere, og der er afsat kort, der er godt forstået, eller brug konturer, der har alle de centrale spørgsmål, og selv tjekke fodnoter og gøre nogle avancerede øvelser i matematik og sådan.
 • Hvis du har problemer med klassen materiale, spørger læreren, professor eller undervisningsassistent for afklaring af vanskelige begreber. Dette virker som en no brainer, men mange studerende føler sig flov og aldrig får den hjælp, de behøver. Denne enkle tip vil spare dig kostbar tid på studiet, og vise professoren, hvor beslutsomme du er godt i hans / hendes kursus.

Ting du behøver

 • Blyanter / penne
 • Note bog
 • En Binder for hvert emne
 • High-lightere
 • Kartotekskort for at tage noter
 • Skillevægge og papir til bindemiddel
 • En planner