Wkodk

Hvordan man gør godt i college

College liv kan blive en stor kamp, ​​fordi de studerende nødt til at balancere skole, et socialt liv, og nogle gange et job så godt. Følgende trin kan hjælpe kvaliteter af universitetsstuderende.

Steps

Hvordan man gør godt i college. Være business-lignende om din uddannelse.
Hvordan man gør godt i college. Være business-lignende om din uddannelse.
 1. 1
  Gå til klassen. Hvorfor har dine forældre betale for din undervisning, eller hvorfor er dine forældre betaler deres skat for finansiel støtte? For at deltage i klassen. Bare gå. Selv når du ikke har lyst til det. Bare gå. Du kan få deltagelse point, og professoren vil også komme til at kende dig bedre. Det vil holde dig i strømmen af ​​klassen, og forberede dig til noget, der kan komme med. Mange klasser har i klassen opgaver, pop quizzer, og casestudier, som kun kan træffes i klassen, hvis du ikke er der, kan du miste point. Udover det, gør opmærksom i klassen underværker for din hukommelse. Det er aldrig det samme som at revidere det ved din egen. Nogle ting er bedst set, hørt og noteret ned.
 2. 2
  Bevar overblikket. College handler om multitasking. Planlæggere kan virkelig hjælpe dig til at afbalancere lektier, forfaldsdatoer og tests. Du bør forsøge at få dit arbejde udført tidligt, så vil du have mindre stress. Nogle gymnasier har en online læringsværktøj til at hjælpe dig med at holde styr på opgaver og lignende. Hvis du ikke kan lide på internettet, kan du prøve at bruge den gode gamle opgave notebook. Du kan købe en på en Wal Mart eller lokale dollar butik for billigt. Et bindemiddel er den bedste måde at holde dine ting organiseret.
 3. 3
  Være business-lignende om din uddannelse. Hvis du havde et job, du ville have til at gå til din job på 09:00, og blive der, indtil 17:00. Resten af ​​dagen vil være din egen tid. Hvis du gjorde det samme i college, ville du gøre stor. Gå til klasse, gå på biblioteket, studere alvorligt, ved 5:00 lægge væk bøgerne og gå hjem. Det er så simpelt. En gang imellem du måske nødt til at arbejde sent, ligesom på et rigtigt job, men generelt, hvis du udgifterne 40 timer om ugen deltager i skole du ville være en Dean List studerende. Fungere som en professionel, voksen person. Forkæl din college uddannelse, da det er ligesom på jobtræning.
 4. 4
  Find din egen bedste metode til at studere. For eksempel, studere ved et skrivebord. Når du tager prøver, tager din tid i betragtning, så du kan fuldføre testen til de bedste af dine evner. Alle undersøgelser forskellige. Nogle kan studere med en masse støj, og andre vil have stilhed. Nogle kan ikke engang studere med musik på og nogle har brug for døde tavshed. Nogle kan lide biblioteket og nogle gerne studere med venner, eller endda udenfor.
 5. 5
  Balance arbejde, skole og sociale liv. Mange studerende begynder at rode op i college, fordi de ønsker at hænge ud med deres venner hvert minut. Der vil altid være tid til at feste i college. Træk dig væk fra feste, så du kan tage sig af erhvervslivet.
 6. 6
  Brug din tid effektivt. Må ikke nøle på opgaver. Prøv at gøre fremskridt hver dag på, hvad der er tildelt. For eksempel, hvis du har en rapport, som i seks uger ikke vente indtil 3 dage før det er på grund at begynde at arbejde på det. I stedet arbejde på det hver dag i 30 til 60 minutter. Når du kommer ind i det, vil det faktisk være sjovt at se de fremskridt udfolde versus at blive stresset og bekymret en vigtig opgave, som er blevet udskudt, og hvis forfaldsdato løbende bliver tættere og tættere
 7. 7
  Vær sikker på at tage sig af dit helbred. Antikke romerske digter Juvenal sagde "Herre sana in corpore sano", som betyder "en sund sjæl i et sundt legeme". Deltag et sportshold eller motion, ikke overdrive junkfood, og forsøge at få så meget søvn som muligt. Ikke blot vil du føle sig bedre, vil du være i stand til at tænke og lære bedre.
 8. 8
  Vedligehold 100% indsats gennem semester. Nogle studerende starter bedre, end de er færdige. De gør det med henblik på at give sig selv plads til at slække nær slutningen af ​​semestret, hvilket kan være en bekostelig fejltagelse. Skub dig selv til at gøre dit bedste på enhver opgave givet ud, og sørg for at tjekke din pensum for at se, hvilke opgaver skal betales, når. Ophold på toppen af ​​dit spil og ikke mister fokus.
 9. 9
  Altid forsøge at holde en positiv holdning og har tillid til.

Tips

 • Opsøge og drage fordel af studerende støtte tjenester såsom undervisning, rådgivning, stipendier og tjenester for studerende med handicap. Vent ikke med at bede om hjælp. Du betaler for disse tjenester. Brug dem!
 • Overveje at studere på steder, der behagelige og produktive for dig. For eksempel overveje at studere hver dag i en café efter at have spist frokost.
 • Når der kommer op på en eksamen, objektivt vurdere, hvad dine svagheder er, og prøve at hurtigt få det bedre i de områder, der kan være på eksamen.
 • Tag noter at give dig selv tillid. Især i starten, du kan finde du har meget lidt hjemmearbejde. Men det er meget vigtigt at se, i det mindste nogle udfald fra din klasse fremmøde til at give dig selvtillid. Tag noter i hver klasse og re skrive dem, når du kommer hjem. Sørg for at opdatere dem, og være konsekvente.
 • Hvis du går glip af en klasse, fordi du var syg eller af anden grund, så spørg læreren, hvilket materiale du gik glip af, og studere den.
 • Tag noter og hurtigt gennemgå dem fra tid til anden. Prøv at vælge ud fra dine noter hvad du naturligvis ikke kender eller hvad du er bekendt med. Hvad tog en time at tage noter på, kan kun tage 5 til 10 minutter at gennemgå.
 • Være en hurtig forfatter, fordi du er nødt til at tage noter i klassen, så du kan studere.
 • Tag noter om vigtige foredrag.

Advarsler

 • Selv hvis du kun gå glip af en dag i dine klasser, du falder bagud. Så prøv at dukke op til hver klasse.