Wkodk

Hvordan at skabe gode personligheder for dine karakterer

Du er på et fly til et fjernt land for at besøge nogle underlige gamle slægtninge, du eller anden måde relateret til. I dine hænder holder du en bog, din ven anbefales. Men vent... når du begynder at læse du indse, at tegnene er virkelig kedeligt! Dette er et typisk scenarie, formentlig bekendt til en masse læsere derude. Du, en forfatter, kan hjælpe de læsere ved at skabe en historie med vellidte, realistiske karakterer! Dette trin-for-trin guide vil give dig fingerpeg om udvikling af store personligheder for dine karakterer.

Steps

Hvordan at skabe gode personligheder for dine karakterer. Start med en simpel profil, herunder disse kategorier.
Hvordan at skabe gode personligheder for dine karakterer. Start med en simpel profil, herunder disse kategorier.

Oprettelse personligheder til dine egne figurer

 1. 1
  Start med en simpel profil, herunder disse kategorier: Navn, alder, køn og erhverv. Alle disse kategorier, vil påvirke din figurs valg. Fyld det ud, begyndende med hovedpersonen i din historie. Som et eksempel, vil vi bruge: Jack, 15 år, mand, bandemedlem. Jack alder, køn og erhverv alle påvirke hans personlighed. Læg mærke til hvordan man hurtigt antage, at han er en ballademager, der drikker og tilbud narkotika og sådan.
 2. 2
  Vælg et godt navn. Navne kan påvirke en figurs personlighed, og Jack vil sandsynligvis have et kaldenavn. Lad os prøve pincet. Hvordan tror du, pincet banden-medlem sammenligner med Jack banden-medlem? For eksempel vil en fantasy fortælling undertiden figurer med navne fra den græske mytologi, "Demetrius 'for eksempel. Sci-Fi historier vil have figurer med techno navne, såsom verdens Techno 'selv. Dog være kreativ og ikke blot efterligne skik for genren, hvor du skriver.
 3. 3
  Opret en længere profil. Opret en baggrund for pincet, har, hvor længe han har været i en bande? Hvorfor gjorde han slutte sig til banden? Hvad er hans begær? Hvad er hans frygt? Hvad er hans mål? Miljø og begivenheder forme vores personligheder ved hjælp af disse værktøjer vil bidrage til at forme en personlighed.
 4. 4
  Lav en mere veludviklet personlighed. Hvordan har hans baggrund påvirket hans personlighed? Har han mistet en elsket en, hvilket resulterer i ham at deltage i banden? Muligvis han tiltrådte, så han kunne få hårdere og beskytte dem, han elsker. Tænk op nogle store mangler, der muligvis kom ud på grund af hans baggrundshistorie. Brug disse mangler, som du skriver. Mindeværdig, unikke og relatable. De er de vigtigste karakteristika for en god karakter. Dette kan udvikles sideløbende historie / baggrundshistorie.
 5. 5
  Tilføj pincet i et plot. Tænk på en begyndelse og en slutning. Tænk på en antagonist til at gå med pincet, og gøre ham så ens som muligt, med de vigtigste forskelle. De kunne endda være så ens som at have været venner, de var i samme bande. Udvikle flere tegn, som du går. Gøre dem så menneskelige som muligt. Navnet på spillet her er relatability.
 6. 6
  Fortsætte med at udvikle tegn, indtil din historie er færdig. Holde gå gennem denne proces, indtil du har oprettet, for eksempel, Tweezer leder, bedste ven, en mulig kærlighed interesse og andre vigtige medlemmer af banden. Gør det for eventuelle rivaliserende bander, og andre store tegn såsom Pincet forældre. (Være mindre specifikke, jo mindre vigtig en karakter er).
  • Husk, at tegn balance er vigtig. Oprettelse bestemte typer tegn vil vise, hvordan pincet ville interagere med dem og dermed ændre den overordnede tone i selve historien. Character balance betyder også, ikke at have bestemte tegn i bestemte steder eller situationer. Og det betyder også, at tage én type af karakter og sætte ham i flere scenarier. For eksempel kommer en glad munter pige fra en rig familie, i modsætning til en pige med den samme personlighed kommer fra en fattig familie. Ting som denne hjælp for at bidrage til de tegn og dermed historien. Du er velkommen til at eksperimentere med karakter balance og se hvad du kan komme op med.

Tips

 • Navne er ekstremt vigtigt, så prøv og gøre navnet afspejler noget om karakter. Skriv ned snesevis af navne, siger dem højt, så spørg dine venner, hvad dine foretrukne navne gør dem tænke på, så spørg dem, hvad deres foretrukne navn ud af din liste var.
 • Hold de tegn tro mod sig selv. Sørg for, at alt, hvad de gør fremskridt både plottet, og deres egen baggrundshistorie. Historien skal være et resultat af personernes handlinger, snarere end de karakterer, der bliver et resultat af historien. De har brug for at gå videre hånd i hånd.
 • Lad som om du er den tegnet konfronteret med konflikten i din historie. Hvordan ville du reagere? For eksempel, hvis en rivaliserende bandemedlem fornærmelser pincet vil Tweezer ønsker at se godt ud foran sine såkaldte venner og angribe rival.
 • Husk at sætte i nogle forkert, at tegnet gjorde, måske ligesom pincet har dræbt nogen, én gang og sluppet afsted med det, sende en uskyldig person i fængsel. Ingen er perfekt god, og ingen er perfekt ondt, selv antagonister.
 • Hvis du har problemer med at skabe personligheder, de astrologiske tegn er meget hjælpsomme. Der er masser af bøger og hjemmesider på astrologi. Desuden kan den jungianske personlighed test (du kender dem ENFJ og whatnot personlighedstyper) være en kilde til ideer. For grundlæggende tegn, finde en måde at gøre hver karakter skiller sig ud. Måske han altid afslutter en sætning med "ya know?" eller eventuelt har en tendens til at hoste eller rømme sig lige før han taler.
 • Spørg dig selv spørgsmål om dine figurer og deres handlinger til at hjælpe med at flytte romanen sammen.

Advarsler

 • Du må ikke kopiere off andre karakterer i forskellige, allerede kendte bøger, såsom Harry Potter. Ellers kan du få i en masse problemer.
 • Stjæl ikke navne, selvom det tegn, du gør, er helt forskellig fra den, hvis navn, du stjæler. Hvis folk kender navnet, vil de stadig beskylde dig for at kopiere, og du kan stadig komme i problemer, ikke kun med læserne, men loven som godt.

Ting du behøver

 • Blyant
 • Papir
 • Imagination
 • Internet (hvis nødvendigt)