Wkodk

Hvordan at bevare roen under en test

Du går ind i lokalet og de skræmmende censur steder, hvidt papir foran dig og fortæller dig, at du kun har fået en time og en halv til at gøre det... Det kan flipper nogen ud, men det er den guide til bevare roen!

Steps

Hvordan at bevare roen under en test. Sørg for at du er virkelig forberedt.
Hvordan at bevare roen under en test. Sørg for at du er virkelig forberedt.
 1. 1
  Sørg for at du er virkelig forberedt. Nogle gange vil du føler dig klar til en test, men indser for sent, at du ikke er så forberedt som du troede. Hvis dette sker ofte, kan du ikke være at studere korrekt eller studerer nok. Revider grundigt, men sørg for at gøre andre ting også. Hvis du reviderer for længe vil du blive ufokuseret, så sørg for at tage regelmæssige pauser! Tjek de relaterede Googles om hjælp.
 2. 2
  Få en god nats søvn natten før prøven, og spise en sund morgenmad, når du står op. Undgå at proppe natten eksamen, hvis du er for træt kommer testtid vil du ikke huske, hvad du "lært" natten før.
 3. 3
  Husk alt dit udstyr såsom en ekstra blyant, lineal, lommeregner mv. Medmindre de er.
 4. 4
  Gå til klassen. En lille rask øvelse vil hjælpe dig forblive rolig under enhver stressende situation. Hvis din lærer vil tillade dig at forlade lokalet under prøven, løbe op og ned ad gangen, eller gøre nogle sprællemænd, hvis du begynder at føle overvældet.
 5. 5
  Kom til klassen lidt tidligt. Hvis du får der tidligt, vil du sørge for at få din foretrukne plads. Du vil også føle sig mere afslappet, hvis du ikke får der lige i tide, eller værre endnu, sent.
 6. 6
  Træk vejret. Inden prøven, inhalerer gennem næsen dybt og langsomt. Derefter holder vejret i 3-4 sekunder og udånder langsomt gennem munden. Gentag dette flere gange. Hvis du oplever en pludselig panik under testen, udføre denne øvelse igen.
 7. 7
  Sig til dig selv, det er bare en test. Virkelig, det er. Ligegyldigt hvad der sker, vil alt være OK.
 8. 8
  Håndter dine nerver. Sørg for at du ikke er alt for nervøs under din eksamen - du måske glemmer, hvad du har revideret og bare gå i panik. Du er nødt til at forblive positiv. Hvis du tænker.. "Åh, jeg kommer aldrig til at lykkes i min eksamen," du aldrig vil! Men hvis du tror, ​​at du kan gøre det, vil du opdage at du kan!
 9. 9
  Spring spørgsmål, hvis det er nødvendigt. Må ikke bruge for meget tid på en enkelt spørgsmål. Hvis du sidder fast, skal du springe spørgsmålet og komme videre. Du kan komme tilbage til det i slutningen af ​​testen, hvis du har tid, og senere spørgsmål kan hjælpe dig med at huske svaret på det ene (r) du sprunget over.
 10. 10
  Handler som du er den eneste person i rummet. Gå ikke i panik, hvis du bemærker andre studerende, der skriver meget hurtigt, eller aflevere deres tests tidligt. Mind tiden, og forsøge at arbejde med en konstant hastighed, men ellers ikke bekymre dig om hastighed. Det er ikke en race.

Tips

 • Gå ikke i panik, det vil ikke hjælpe på alle. Bevar roen og har et par pauser i ny og næ. Så starter igen, og lykkes på.
 • Det er naturligt at føle sig stresset under en test, du er ikke alene!
 • Altid tænke positivt og før prøven hviske til dig selv "jeg kan gøre det!"
 • Husk at gøre det bedste du kan. Hvis du har studeret hårdt og gjorde alt, hvad du eventuelt kunne før prøven, så du har gjort det bedste, du kan gøre.
 • Hvis spørgsmålene er værd varierende mængder koncentrere sig om høj værdi spørgsmål først. Selvfølgelig, hvis du ikke kan besvare dem bare huske, at flok lettere vil lavere værdi spørgsmål tilføje op.
 • Hvis der er et spørgsmål, du ikke kender svaret på, gæt. Det er bedre at have en chance for at have ret end at kende du vil få det galt, hvis du lader det stå tomt.
 • Må ikke være bange for at gøre notater til at hjælpe dig. Notere ned ethvert beløb eller beregninger, som vil hjælpe dig. På nogle spørgsmål, du får ekstra point bare for at vise dit arbejde.
 • Spørg en lærer, hvis du kan se på en tidligere papir. Hvis du læser vejledningen, kan du normalt finde ud af mængden af ​​fristen, omtrent mængden af ​​spørgsmål, og hvor hårdt de spørgsmål vil være, og reglerne for eksamen. Dette vil forberede dig til, når du gør den egentlige eksamen. Nogle gange vil de ikke lade dig gøre dette.
 • Overvej at springe morgenkaffen. Koffein kan hjælpe dig med at blive mere opmærksomme, hvilket kan være en god ting, når du tager en test. Det kan også gøre dig mere ophidset og nervøs, selv om.
 • Lyt til din yndlingssang til at få dig ind i en ramme i sindet, som du føler at du vil lykkes! Spørg læreren tilladelse, før du bruger din lytteoplevelse enhed.
 • Bare handle i overensstemmelse med din naturlige måde at tænke og studere. Dont være overforsigtig.

Advarsler

 • Kæmper med en eksamen, mens andre brise gennem det kan resultere i et ønske om at snyde. Snyd, især på statslige eller college bord tests, kan resultere i en score på 0 og disciplinære foranstaltninger, herunder udvisning.
 • Svær angst er en medicinsk tilstand, og bør drøftes med en læge.