Wkodk

Sådan underholde dig selv på et fly

Meget lange flyvninger, og ikke så meget lange flyvninger kan blive kedeligt. Tage en lur er en mulighed, indtil du vågner op tre lange timer før landing med intet at gøre, kan du irritere person, der sidder ved siden af ​​dig. Men der er andre måder at underholde dig selv uden at genere nogen.

Steps

Sådan underholde dig selv på et fly. Stirre ud af vinduet.
Sådan underholde dig selv på et fly. Stirre ud af vinduet.
 1. 1
  Læs. Altid et godt valg, tage mindst to bøger, alt efter den planlagte længden af ​​din flyvning. Få bøger, som er nemme og sjove at læse, fordi du vil blive hængende med dem. Men det er ikke anbefales, at du medbringer din bog om fly katastrofer eller kapringer af indlysende grunde!
 2. 2
  Lyt til musik. Tag din / MP3-afspiller. Der er altid masser at gøre på dem, og du kan købe sange på iTunes (eller lignende) på forhånd. Alt elektronisk udstyr skal være slukket for start og landing for sikkerhed, og så du er fuldt opmærksom. I flugt, bør iPhones og andre mobiltelefoner sættes til "i flight"-tilstand - hvis det ikke har det, ikke tænde den.
 3. 3
  Se en film. Film er et godt valg, fordi de holder længere og er generelt sjovt.
 4. 4
  Spille spil. Disse er overraskende sjovt for mindst en stund. Der er masser af spil på iTunes udover hvad din iPod leveres med. Du kan også spille spil, mens du lytter til musik. Der er også (på langdistanceflyvninger) spil på skærmen gemt væk et sted i nærheden af ​​dig. Hvis du har en PSP eller DS, sikre den trådløse funktion er slået fra.
 5. 5
  Lyt til lydbøger. Disse er også tilgængelige, og tage lang tid at afslutte. Du kan bare læne dig tilbage og slappe af og lytte.
 6. 6
  Socialisere. Tal med dine seatmates. Sommetider kan du opfylde store mennesker. Du kan have lange samtaler, hvis du er fra samme land, eller du har de samme kulturer.
 7. 7
  Take. Træffe vanskelige dem. Tiden flyver, når du forsøger at løse dem.
 8. 8
  Strik eller. Dette er en fantastisk mulighed for at fange op på at hækle eller strikke, at du aldrig kommer til at gøre derhjemme.
 9. 9
  Skriv. Start at selvbiografi på dig selv, at du har været der ønsker at gøre et stykke tid, eller tidsskrift!
 10. 10
  Stirre ud af vinduet. Watching landskabet flow ved 30.000 fod under kan være fascinerende. Nyd de forskellige farver og teksturer, bakker og dale, strukturer og veje.
 11. 11
  Sove. Nogle af os kan, nogle kan ikke. Hvis du ønsker at under flyvningen, forsøge at få et vindue sæde. På den måde kan du hvile dit hoved på vinduet eller på siden af ​​din plads. Det er meget nemmere at sove på First Class, men hvis du er i økonomi, sove på den lille pude, de giver til dig.
 12. 12
  Tag en bærbar game spiller. Dette er så du kan nyde dit spil, mens tiden går. Kontrollér, at eventuelle trådløse funktioner er slået fra.
 13. 13
  Se tv på skærmen over hovedet, men hvis du er på en lang flyrejse, de måtte have en telly for hver person, så bruge det og se de film, du altid har ønsket at se.
 14. 14
  Har en ven med dig at tale med, hvis du kan. De fleste af disse ting kan gøres med andre: sudokus, lytte til musik, etc.
 15. 15
  Tage fotografier. Du kan nyde timers tage billeder af Sahara, Caribiske øer, skyer eller solnedgange.
 16. 16
  Skriv en historie, digt eller e-mail om de følelser, turen, sine erfaringer eller forventninger, eller dine fotografier fremmane.

Tips

 • Hvis du medbringer en iPod, skal du sørge for at oplade det, fordi batteriet afløb hurtigt, når du ser video eller spiller spil
 • Må ikke bringe ting, der kan bryde eller er for tung, fordi du plejer blive underholdt med en enorm og tung carry på
 • Må ikke være en anmassende conversationalist. Selvom du kan blive tvunget til at dele plads med en komplet fremmed, kan din plads-mate ikke ønsker at tale med dig så meget som du ønsker at tale med dem.
 • Du må ikke klar over det, men motoren støj på et fly kan være meget trættende, og blander sig med at lytte til musik. Overvej at købe støjreducerende hovedtelefoner, som de virkelig reducerer motorstøj.
 • Hvis personen ved siden af ​​dig taler til dig, tale tilbage på en pæn måde. Holde samtalen i gang, så tiden kan flyve og begge af jer kan blive venner.
 • In-flight magasiner, selvom fyldt med tonsvis af annoncer, har lejlighedsvis gode artikler. Skim dem for en god, læste overraskelse.
 • Dit fly kan også leje DigePlayers (for 15€ til 20€ amerikanske dollars som regel), der er bærbare tv med en bred vifte af film, musikvideoer og tv-shows.
 • De fleste moderne mobiltelefoner har indbygget MP3 og film-afspillere. Du kan nemt uploade / downloade en film og konvertere det til en spilbar format - det er en langt nemmere måde at se dine yndlingsfilm uden at skulle stole på hvad der kan betegnes i bedste fald som "varieret niveauer af underholdning"
 • Watch in-flight film.

Advarsler

 • Nogle mennesker kan ikke lide at blive talt til af fremmede på et fly.
 • Brug ikke mobiltelefoner. Selvom der ikke er nogen grund til ikke at bruge dem andre derefter til ikke forstyrres medpassagerer, har du sandsynligvis ikke ønsker at bryde reglerne. iPhones vil arbejde, så længe du lægger dem i Flytilstand.
 • Må ikke tale om pistoler, knive, bander, bomber, terrorisme eller noget, der har at gøre med vold! Folk kan have mistanke, og du vil finde dig selv eskorteret ud af flyet. Især efter 9/11 hændelse.
 • Hvis man strikker, skarpe strikkepinde højst sandsynligt ikke vil være tilladt.

Ting du behøver

 • Bog (r)
 • En iPod
 • 15€ -20€ (hvis de lejer DigePlayers)
 • Bærbare spil systemer (ligesom en Nintendo DS eller Gameboy)
 • Blyant og viskelæder