Wkodk

Sådan udfylde IRS-formular 1040

Internal Revenue Service ("IRS") Formular 1040 bruges til at beregne og indgive årlige selvangivelser med IRS. De fleste individer, herunder ægtepar, der tjente mere end 2770€ for skatteåret, bør bruge formular 1040, eller en af ​​dens varianter (dvs. formular 1040-A eller 1040 EZ) for indkomstskat ansøgninger. At udfylde IRS Form 1040, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Steps

Sådan udfylde IRS-formular 1040. Udfyld dine personlige oplysninger.
Sådan udfylde IRS-formular 1040. Udfyld dine personlige oplysninger.

Udfylde IRS-formular 1040

 1. 1
  Udfyld dine personlige oplysninger. Du skal angive IRS med dit fulde navn, korrekt CPR-nummer, og nuværende postadresse. Mens udfylde dette afsnit form 1040, holde disse ting i tankerne:
  • Hvis du for nylig har ændret dit navn på grund af et ægteskab, skilsmisse, eller af anden grund, skal du sørge for at indberette navneændringen til Social Security Administration ("SSA"), før arkivering din selvangivelse. Dette vil bidrage til at forhindre forsinkelser i behandlingen af ​​dit afkast, samt sikre, at dine fremtidige sociale sikringsydelser er beskyttede.
  • En manglende, ufuldstændige eller ukorrekte social sikkerhed på din selvangivelse kan forsinke behandlingen, reducere din restitution, og / eller øge din skat. Dobbeltklik derefter tredobbelt kontrollere, at du har angivet den korrekte social sikring.
  • Hvis du har en adresse udenfor Europa ("USA"), skal du udfylde bynavnet på den rigtige linje, forlader resten af ​​denne linje blank, og derefter fuldføre linjen nedenfor. Følg den udenlandske lands praksis for at indtaste navnet på det land, stat eller provins, og postnummer.
 2. 2
  Bestem din arkivering status og kontrollere den relevante boks på linjerne 1-5. Du kan tjekke kun en enkelt kasse. Tilgængelige tilstande omfatter:
  • Single. Du kan tjekke single, hvis den 31 december i skatteåret du var lovligt skilt eller aldrig gift, eller du blev enker før begyndelsen af ​​skatteåret (1. januar) og ikke gift igen i slutningen af ​​skatteåret. Hvis du er enker og har et barn, dog kan du være i stand til at reducere mængden af ​​skat, du skylder, eller øge mængden af ​​din refusion ved at vælge kvalificeret enke (mand) med barn.
  • Gift arkivering fællesskab. For føderale indkomstskat betyder giftede sig med en juridisk union med en person af det modsatte køn. Du kan vælge gift arkivering fællesskab, hvis du var gift i slutningen af ​​skatteåret, din ægtefælle døde i løbet af skatteåret, og du ikke gifte sig igen inden udgangen af ​​skatteåret, eller du blev gift i slutningen af ​​skatteåret og din ægtefælle døde året efter, før arkivering selvangivelser.
  • Gift arkivering separat. Du kan vælge gift arkivering separat, hvis du kvalificerer til at vælge gift arkivering fællesskab, men du ikke ønsker at indgive en fælles afkast med din ægtefælle. Generelt ægtepar fil fællesskab dog i visse situationer, som når den ene ægtefælle skylder tilbage skatter eller børnebidrag, som kan tages direkte fra hans eller hendes indkomst tilbagebetaling af skat, kan det give mere mening for ægtefæller til at indgive separat. Du ønsker måske at rådføre sig med en statsautoriseret revisor ("CPA") skat advokat eller IRS indskrevet agent med henblik på at afgøre, om en separat selvangivelse er bedst for dig.
  • Leder af husstanden. Leder af husstanden er en særlig arkivering status, der kan være til rådighed for ugifte, og nogle gifte, personer, der har givet et hjem til visse personer. Nogle af disse personer er en forælder, der er din afhængige, en ugift kvalificerende barn, der ikke er din afhængige, eller et barn, der ikke er et kvalificeret barn eller en afhængig på grund af en skilsmisse, men for hvem du er frihedsstraf forælder. Se side 13 i IRS Form 1040 Instruktioner for fuldstændige oplysninger om dette arkivering status. Instruktionerne er placeret på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf.
  • Kvalificeret enke (mand) med barn. Du kan vælge denne arkivering status, hvis alle følgende gældende; din ægtefælle døde inden for de seneste tre kalenderår, vidste du ikke gifte inden udgangen af ​​dette skatteår, barnet boet i dit hjem for hele skatteår, du har betalt i løbet af halvdelen af ​​udgifterne til at holde op dit hjem, og du kunne have indgivet en fælles selvangivelse med din ægtefælle det år, han eller hun døde, selvom du ikke gjorde det.
 3. 3
  Gennemfør undtagelser afsnit med linje 6 ad. For at gennemføre dette afsnit, skal du følge disse trin:
  • Marker afkrydsningsfeltet for "selv", medmindre en anden kan hævde dig på hans eller hendes skatter.
  • Marker afkrydsningsfeltet for "ægtefælle", hvis du er gift. Husk, for føderale indkomstskat, giftede en juridisk union med en person af det modsatte køn.
  • Liste dine pårørende 'oplysninger i de relevante rum på linje 6c 1-3.
  • Undersøg, om hvert af de anførte afhængige er en adgangsgivende barn for barnet skattefradrag ved hjælp af flowdiagrammet på side 15 i formularen 1040 Instruktioner placeret på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf og tjek boksen på linjen 6c (4) hvis det er relevant.
  • Udfyld felterne til højre ved at følge instruktionerne til at bestemme, hvilke numre at placere i hver kasse, og derefter tilføje op alle de tal i kasserne, og sætte det samlede antal i sidste kasse på linje 6d.
 4. 4
  Fuldføre indkomst, som indeholder linjerne 7-22. For oplysninger om hver type af indkomst og som kan have den, se vejledningen på side 19 - 27 af formen 1040, der findes på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi. pdf.
  • De fleste filers skal indtaste oplysninger fra deres W-2 på linje 7..
  • Hvis du ikke har modtaget en blanket 1099 eller en anden føderal form, rapportering, at en bestemt type indkomst blev udbetalt til dig, du sandsynligvis ikke har denne type indkomst.
  • Alle filers bør tilføje linjer 7-21 og indtast total på linie 22.
 5. 5
  Gennemfør justeret bruttoindkomst, som indeholder linjerne 23-37. For oplysninger om hver justering, og hvem kan tage den, se vejledningen på siderne 28-33 af formen 1040, der findes på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf.
  • Hvis du ikke krav på eventuelle justeringer i dette afsnit, kan du blot kopiere nummeret fra linje 22 til linje 37..
  • Hvis du hævder eventuelle justeringer tilføje linjerne 23-35 og indtast den samlede on line 36. Derefter trække linje 36 fra linje 22 og indtast den samlede on line 37. For eksempel€ hvis linje 36 2690 og linie 22 er 26420€, bør du trække 2690€ fra 26420€ og indtast 23740€ on line 37.
 6. 6
  Udfyld linjerne 38 og 39. For at gøre dette, skal du kopiere beløb fra linie 37 til linie 38, og markere de relevante felter på linie 39, hvis du eller din ægtefælle var blinde i skatteåret og / eller hvis din ægtefælle itemizes på en separat afkast, eller du var en dual -status alien.
 7. 7
  Beslut, om du vil itemize din fradrag eller tage standard fradrag for din arkivering status. For at gøre denne beslutning:
  • Komplet IRS Schedule A. skema A er placeret på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/f1040sa.pdf.
  • Find din standard fradrag. De fleste filers 'standard fradrag kan findes på formular 1040 i boksen til venstre for linien 40.. Men hvis en anden kan gøre krav på dig som en afhængig, du blev født før 2 januar 1947, eller du var blind i løbet af skatteåret, skal du bruge regneark på side 34 i formular 1040, der findes på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf for at bestemme din standard fradrag.
  • Sammenlign beløbet på linje 29 i skema A med din standard fradrag. Mens der er et begrænset antal tilfælde, hvor en person ønsker at itemize fradrag, selvom standarden fradraget er større, bør de fleste filers tage alt efter fradrag er større. Kontakt en CPA, skat advokat eller IRS indskrevet agent for at få flere oplysninger om tydelig angivelse af dit fradrag, når standarden fradraget er større.
 8. 8
  Beregn din skattepligtige indkomst. Skattepligtige indkomst kan beregnes ved hjælp af en simpel matematisk ligning, som kan findes på linjerne 41-43 af formularen 1040.
 9. 9
  Bestem størrelsen af din skat. For at bestemme størrelsen af din skat, se op din skattepligtige indkomst, fra linie 43, på skat tabeller placeret på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040tt.pdf. Vær sikker på at bruge nummeret fra kolonnen notering dit arkivering status.
 10. 10
  Bestem hvilke kreditter gælder for dig og gennemføre de relevante linjer. For fuldstændige oplysninger om hver enkelt kreditvurdering, og som kan tage den, se side 38 - 42 af formen 1040 instrukser placeret på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf.
 11. 11
  Komplette linjer 54 og 55 år. For at gøre dette, tilføje dine kreditter fra linjerne 47-53 og indtast den samlede on line 54. Derefter trække størrelsen af ​​din skat, vist på linje 46, fra mængden af ​​dine kreditter på linie 54.. For eksempel€ hvis linje 54 er 3360 og linie 46 er 1950€ du ville trække 1950€ fra 3360€ og indtast 1420€ on line 55.
 12. 12
  Udfylde de andre skatter, som indeholder linjerne 56-61. De fleste filers vil ikke have nogen yderligere afgifter for at rapportere i dette afsnit, og kan blot kopiere nummeret fra linje 55 til linje 61.. For fuldstændige oplysninger om andre skatter, og som måske skylder dem, se side 42-44 i formularen 1040 instruktioner placeret på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf.
 13. 13
  Gennemfør betalinger afsnit med linjerne 62-72. De fleste filers behøver kun at udfylde en eller to linjer i dette afsnit. For fuldstændige oplysninger om hver enkelt kreditvurdering, og hvem kan tage den, se vejledningen på siderne 44-69 af formen 1040, der findes på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf. Alle filers bør tilføje linjer 62-71 og indtast total på linje 72.
 14. 14
  Afgøre, om du skylder ekstra indkomstskat, eller hvis du vil modtage en tilbagebetaling. Kig på linjerne 61 og 72.. Linje 61 er dit samlede skatte-og linje 72 er det beløb, du allerede har betalt mod denne afgift.
  • Hvis linje 72 er større end line 61, du er grund til en tilbagebetaling. Trække line 61 fra linje 72 og indtast forskellen på linje 73..
  • Hvis line 61 er større end linje 72, du skylder ekstra indkomstskat. Fratræk linje 72 fra linje 61, og indtast forskellen on line 76.

Tips

 • IRS giver skatteyderne Assistance centre, når du ikke mener, at din skattespørgsmålet kan håndteres via telefon. For en liste over deres placeringer, kan du besøge IRS 'websted på http://www.irs.gov/localcontacts/index.html.
 • Udfyld IRS-formular 1040 i blyant. Når du har udfyldt skemaet, udfylde en anden kopi i blæk. Hold blyant kopi til eget brug, og maile blækket kopi til skattemyndighederne.
 • Hvis du har brug for mere information om nogen af ​​de former, skemaer eller 1040 retur selv, kan du besøge eller ringe til IRS for levende telefonisk bistand på 1-800-829-1040. Hvis du har nedsat hørelse, kan du ringe 1-800-829-4059 (TDD).
 • Hvis du ikke føler dig tryg arkivering 1040 og eventuelle nødvendige formularer eller tidsplaner, besøge en velrenommeret skat professionel for at få hjælp.

Advarsler

 • Være nøjagtig. Forfalskning eller yde mangelfuld information kan udløse røde flag på din selvangivelse med IRS. Røde flag kan udløse en revision.
 • Aldrig underskrive en tom selvangivelse og efterlade det med en skat tilberedningsvirksomheden. En velanset skat professionelle vil fuldføre 1040, besvare eventuelle spørgsmål, du har, så vil have dig underskrive det.

Ting du behøver

 • IRS Form 1040
 • IRS Form 1040 Instruktioner
 • Blyant og kuglepen
 • En regnemaskine