Wkodk

Sådan tjener regelmæssig indkomst fra lager investere via udbytte

Forudsat at du er villig til at have et varieret udvalg af udloddende bestande (mere end 10 med ikke mere end 20% af dine penge i enhver virksomhed eller en hvilken som helst sektor), og du er villig til at være opmærksom på det, så du ikke ender i besiddelse af en virksomhed, som det falder ned i Enron afløbet, kan denne strategi virker. Det er ofte diskuteret i investerer bøger som "udbytte investere" og kan arbejde meget godt for dig, ikke kun som en pensionsordning, men som en måde at opbygge stabil indkomst.

Steps

Sådan tjener regelmæssig indkomst fra lager investere via udbytte. Tilbring måde mindre, end du tjener.
Sådan tjener regelmæssig indkomst fra lager investere via udbytte. Tilbring måde mindre, end du tjener.
 1. 1
  Tilbring måde mindre, end du tjener. Betal dig selv først. Du skal investeringerne til at vende tilbage betydeligt mere hvert år end du ville bruge.
 2. 2
  Hold et års værd af leveomkostninger i kontanter, opsparingskonto, og CD'er. Dette er ikke blot en nødfond, men det hjælper dig igennem de op-og nedture i dine andre investeringer. Hvis de ikke vender tilbage så godt som du gerne vil til en fjerdedel eller to, tingene er ikke katastrofale - du stadig har en masse vejrtrækning værelse.
 3. 3
  Rul den overskydende tilbage i dine investeringer. Når du begynder at opbygge langt mere end et års forbrug af opsparing, rul det i flere investeringer. Hold temmelig omhyggelig styr på dit forbrug, og så har du en stærk estimat af året til at komme. Hvis beløbet i kontanter og CD'er får mere end femten måneder værd af leveomkostninger eller deromkring, skære det ned til tolv måneders værd og sætte denne forskel i dine investeringer. Og hvad er de?
 4. 4
  Læg alle resten af dine penge i aktier, der betaler en god udbytte. Køb aktier i selskaber, du tror på i det lange løb, der betaler gode udbytter. Så hvordan fungerer det? Lad os tage et kig på AT & T (Google Finance). Mens dette skrives, er en del af AT & T ved 24.83 og har et udbytte på 0,40. Hvad det betyder er, at hver tredje måned, for hver aktie af AT & T, at en person besidder, AT & T betaler denne person 5€ 0,40. Så lad os sige, at over tid, du har købt 1000 aksjer af AT & T - i dagens markedspriser, der ville have kostet dig knap 18660€. Det betyder, at hver tredje måned i år, er AT & T direkte kommer til at betale dig 300€. I løbet af et år, ville der have tilføjet op til 1200€. Og hvis det udbytte besidder, over ti år, ville investeringen udbetale 11950€. Naturligvis kan bestyrelsen i et selskab vælger at hæve eller sænke en virksomheds udbytte. Det er derfor, du skal vælge kun at købe stabile virksomheder, der har en lang historie for at betale gode udbytter.
 5. 5
  Vælg dine aktier med omtanke.
  • Må ikke bare gå af som bestand har den højeste udbytte, hvilket er det årlige udbytte divideret med den aktuelle aktiekurs. Det kan være forårsaget af en lav aktiekurs, som kunne være resultatet af selskabets problemer, i forhold til de historiske udbytte.
  • En virksomhed med en historie for at betale en konsekvent voksende udbytte er bedst, den næste er en virksomhed, der betaler en sammenhængende, men konstant udbytte og næste er en konsekvent, men flad udbytte. Vær på vagt over for en virksomhed, der har måttet skære sin udbyttepolitik - det betyder ikke, du bør undgå det helt, bare se nøje.
  • Kig på dividende dækningsgraden. Tag 12-måneders drift cash-flow per aktie, og dividere det med den seneste 12-måneders udbytte (eller forventet årligt udbytte). En virksomhed med et forhold på 1.0 eller bedre er generelt "sikker".
  • Gå efter virksomheder, der har en lavere gæld belastning end gennemsnittet i branchen eller sine jævnaldrende, fordi det giver fleksibilitet til at låne til om nødvendigt at støtte operationer og udbytte.

Tips

 • For det meste, behøver du ikke at bekymre sig om aktiekursen. Alt du holder af, er udbyttet - så længe det forbliver rimeligt, er det ligegyldigt, hvor meget eller hvor lidt bestanden kan sælge for. Du har til hensigt at holde det for en meget, meget lang tid. Faktisk bør du håber lave priser på mange bestande, ligesom du ville håbe på lave priser på oksekød, hvis du påtænker at købe oksekød og ikke en kvægmand selv. Du kan købe flere dividende indtjenende lagre betragtning af den lave markedsandel, og få flere aktier for din dollar.
 • En ekstra bonus er, at udbytte generelt beskattes med en lavere sats end andre renteindtægter.