Wkodk

Sådan tjener flere tips som en tjener eller servitrice

Alle tjener ønsker at være den bedste tjeneren. Meget få ved, hvordan man gør det. Hvis du vil studere og anvende disse tips, vil du være den bedste tjeneren eller servitrice nogensinde. Det mest vigtige ting at gøre, som tjener eller servitrice er at smile.

Steps

Sådan tjener flere tips som en tjener eller servitrice. Forelske sig i hvad du gør.
Sådan tjener flere tips som en tjener eller servitrice. Forelske sig i hvad du gør.
 1. 1
  Forelske sig i hvad du gør. Når du virkelig elsker at være en server, det viser. Du bliver smittefarlige med din god attitude og tjene større tips. Ud over dette, vil du føler dig så godt.
 2. 2
  Se godt ud og dufter dejligt. Et snavset tjener eller servitrice er ikke så behageligt at se på. Vask dit forklæde og uniform. Ud over dette, ikke lugter cigaretrøg, vender det fleste folk væk.
 3. 3
  Forudse dine gæsters behov. Hvis dit bord ordrer frites, kan du være klogt at medbringe ketchup. Hvis dit bord ordrer rodet mad, bringe ekstra bleer. Være en stor tjeneren og ikke gøre dem bede.
 4. 4
  Gentag rækkefølgen nøjagtigt. Der er psykologiske undersøgelser, der opdagede, at du tjener flere tips, hvis du gentager rækkefølgen for hver gæst præcist - ikke omskrevet. Dine gæster vil derefter (ubevidst) tror, ​​at du ligner dem. Og folk som.
 5. 5
  Lær dine tabeller navne. Hvis du vil holde en note bog i lommen og skrive ned din kundes navne, hvad de spiser og drikker, og noget af vigtighed, næste gang de kommer i, kan du imponere dem med stor hukommelse. Du vil skille sig ud fra alle tjeneren, de nogensinde har kendt. Dette vil gøre dig den bedste tjeneren og øge dine tips.
 6. 6
  Forpeste ikke dine gæster. Kontrol på dem verbalt, hver gang du besøger din afsnit vil give bagslag og blive irriterende. Din gæst vil mere end sandsynligt har lært din afdeling og de vil lade dig vide, hvis de har brug for noget, når du er til fods igennem. Forudsat genfyldning, servietter osv. vil sikre, at det eneste, de skal bede dig om, er checken.
 7. 7
  Være tjek klar! Udskrive checks efter du har sendt ordren, desserter, kaffe mv og plads i en check studievært. Ingen gæst ønsker at vente på deres server til at vende tilbage med deres check. Et minut til en server kan føles som fem til en gæst.
 8. 8
  Tilbyd at kassen op deres måltid. I stedet for at bringe din gæst en boks, tilbyde at gøre det for dem. Dette vil virkelig være at gå den ekstra mil og vil hjælpe din sag på spidsen tid. Bemærk: dette er ulovligt i nogle stater - sørg for du kender din arbejdsgivers politik forhånd.
 9. 9
  Lad aldrig deres drinks løbe ud. Det er så grundlæggende, men når det ikke gøres, kan virkelig såre dig økonomisk. Hvis du ved, at de suger de ting ned, kan du overveje at bringe dem to. De ville foretrække, at over at være tom.
 10. 10
  Sælg mere mad. Når du har højere kontrol totaler, får du større tip. Tilbyd forretter, drikkevarer og ørkener ved navn. Tilbyd din gæst en efter middag espresso eller cappuccino. Dette vil varme dem op og give dem tid til at tænke over, hvor stor du er, og hvad en kæmpe tip de vil forlade dig
 11. 11
  Manicure bordet. Når drik servietter får klæg, erstatte dem. Når de er færdige med retter tage dem væk. Hvis de gør noget rod, høfligt hjælpe dem rense det. Folk føler sig bedre i en ren ryddelige omgivelser. Når folk føler sig bedre, er de tip mere.
 12. 12
  Spørg børn og damer først. Det er så grundlæggende, men de fleste tjenere og servitricer glip af det. Når du følger denne grundlæggende europæiske kulturelle regel vil du blive forbløffet over, hvordan de tips bare synes at rulle i.
 13. 13
  Bliv en menu ekspert. Bemærk, at når man møder en tjener eller servitrice, der har spist alt på menuen, du har tendens til at lytte til deres anbefalinger meget mere. Hvis du ønsker at tjene flere tips, foretage en beslutning om at spise alt på menuen, og derefter fortælle dine tabeller. De vil sætte pris på det, og tippe dig mere.
 14. 14
  Mersalg og suggestive salg er gode måder at øge dine tips og maksimere din gæstens oplevelse. Til op-sælge, foreslå en add on element, som en side af rejer til at ledsage en bøf eller måske tilføje kylling til en salat. Simpel parring af fødevarer og vin er en fantastisk måde at suggestive sælge.

Tips

 • Hvis der er børn der, fortælle dem vittigheder og interagere med dem. Hvis din restaurant giver væk ting som balloner eller andet merchandise, sørg for, at de får en!
 • Kig dine kunder i øjnene, når de taler, og fokusere på, hvad der bliver sagt, og ikke hvordan det bliver sagt.
 • Vær venlig. Når du kommer ud og introducere dig selv, altid smile og være rart.
 • Under en positiv attitude er alt, så altid holde et smil når du er på jobbet.

Advarsler

 • Må ikke kritisere nogen.
 • Kunden er ALTID! Right.