Wkodk

Sådan skriver romantik romaner

Ønsker du at skrive en romance roman, der vil give dig titlen på en forfatter, eller bare for sjov? Skrivning romantik romaner er ingen nem ting, men det er sjovt! Mens der ikke er nogen eksakt "formel", er der nogle retningslinjer, som du kan følge.

Steps

Sådan skriver romantik romaner. Før du begynder at skrive din romantik roman, beslutte, om du ønsker at sælge din bog online eller sende den til et forlag for at få en mere sandsynlig chance for at sælge det i butikkerne.
Sådan skriver romantik romaner. Før du begynder at skrive din romantik roman, beslutte, om du ønsker at sælge din bog online eller sende den til et forlag for at få en mere sandsynlig chance for at sælge det i butikkerne.

Skrive din egen romance roman

 1. 1
  Før du begynder at skrive din romantik roman, beslutte, om du ønsker at sælge din bog online eller sende den til et forlag for at få en mere sandsynlig chance for at sælge det i butikkerne.
 2. 2
  Hvis du vælger at sende til et forlag, får en litterær agent, vil de pitche bogen til forlaget. Saml kontaktoplysninger agenten du har i tankerne. Holde dette i et sikkert sted, så du ikke behøver at gå søge efter det her igen. Hvis du vil sælge din bog online, gå gennem beslutningsforslag at udgive en bog. Må ikke offentliggøre noget, selv om, bare gå retningslinjer strengt.
 3. 3
  Tænk up tegn, især to hovedpersoner, de to vigtigste mennesker i romanen. Tænk på tidligere begivenheder i deres liv, og måske der kan påvirke dem. Hvad er deres svagheder og styrker? Har de haft tidligere elsker? Få at vide din karakter.
  • Tegn er en stor del af en romance roman. For de fører til at virke "realistisk" (hvis det er det du går efter), skal du give dem mangler. Ingen er perfekt, så hvorfor gør dine karakterer perfekt? (Men gør dem synes perfekt til hinanden er helt fint, så længe de har deres fejl nedenunder det hele.)
  • Har du ikke dine hovedpersoner besat med kun én ting eller én person. Læseren bør være i stand til at komme til at kende dem ud over deres romantiske interesser.
 4. 4
  Pick deres alder. Afhængig gruppe mennesker du skriver denne romance for, i alderen dine karakterer plukke. Du vil have din romance roman at være relatable, så skrive en voksen romance roman centreret om femten-årige vil ikke være et kæmpe hit. Omvendt, hvis du skriver en teenager romance, så prøv ikke at gøre dem fyrre-noget, eller endda tredive-noget, da disse er i alderen fra forældrene til de børn, der vil læse din romantik. Tweens og teenagere fortære mere romantik romaner, så det ville være bedst, hvis dine karakterer varierede fra omkring 18 til 24 år. Lede alderen dine karakterer til den aldersgruppe af personer, du ønsker at læse din romantik.
 5. 5
  Beslut om indstillingen. Hvis det er i fremtiden, er det sandsynligvis ikke vil ligne verden i dag. Hvis du skriver paranormale romantik, prøve at lave din egen verden. Basere det på, hvad sub genre din romantik er tændt. Du behøver ikke at få super specifikke, hvis du ikke vil, men dine læsere vil have en lettere gang visualisere historien, hvis de kan forestille indstillingen. Desuden kan indstillingen hjælpe med at opbygge dine karakterer, hvis det er altid solrige, måske en længes efter at leve i et sted, hvor det regner en dage osv.
 6. 6
  Tænk på begivenheder, der virkelig gør din historie en romance. Omfatter arrangementer, der har at gøre med romantik, ligesom datoer og hjerte pauser. Tænk på interessante idéer, ikke de samme, som andre historier har brugt. Måske en af ​​figurens ex er jaloux på forholdet, og forsøger at komme tilbage sammen med dem, eller forældrene måske ikke godkender og vælge en anden partner for tegnet. Glem ikke at bruge andre tegn i din bog også, ligesom exes, forældre, (hvis det handler om teenagere) og venner.
  • Må ikke altid gøre disse begivenheder en "picnic i parken med sommerfugle overalt" eller som en "ægteskab, skilsmisse, dato, ægteskab, skilsmisse, dato, snyde, break-up." Du vil have din romance roman at skille sig ud fra resten.
  • Giv parret deres andel af problemer undervejs. Hele "boy-meets-girl-and-de-fald-i-love-and-live-lykkeligt nogensinde-efter" ting er lidt af en mainstream idé. Gør det interessant, for eksempel, "boy-meets-girl-and-de-had-hver-anden-indtil-boy-ser-girl-få-beruset-og crazy-på-en-fest-og tager-hende -on-a-skam-date-and-hun-finder-out-om-the-skam-del "Ja, det er en lang scenario, men det er meget mere original. Afhængigt af hvilken slags romantik, du skriver, forskellige problemer for dine karakterer oprette, såsom hun er et spøgelse, han er 10 år ældre end hende og hendes familie ikke godkender, hun deaktiveret, han er fra fremtiden,
 7. 7
  Skriv troværdig dialog. "Øh... jeg er Charlotte. Kender jeg dig?" lyder troværdigt. Du er velkommen til at give dem teatralsk dialog som, "Du har de mest fantastiske øjne." Du skal dog ikke udgør hele romanen med teatralsk komplimenter. Romances skal være passioneret! Giv dem følelser!
  • Medtag beskrivende ord. "Nice" eller "Cool" lyd uprofessionel og har tendens til at afskrække læsere.
 8. 8
  Begynd at skrive / skrive din bog. Tænk på et godt start, som en af ​​dine karakterer flirte med en anden person, de kan lide, eller hvis det er paranormale, kunne det starte på et magisk sted. Du behøver ikke at holde med den disposition, men du bør følge den. også tænke på en god slutning. De fleste endelser er de to tegn leve lykkeligt, men hvorfor ikke prøve noget anderledes? Slutningen vil blive husket, så bør du gøre det rigtig godt!
 9. 9
  Afslut romanen godt. Du kan skrive en fantastisk romance roman, men hvis din slutning ikke er tilfredsstillende, vil det bare blive husket som "okay" eller "Jeg kunne godt lide det, men afslutningen var dårligt". Må ikke haste slutningen, fordi du er træt af møjsommelige gennem kapitlet efter kapitel. Det er bedst at afslutte romanen med den fyr og pige at komme sammen. Dette vil gøre læserne virkelig glad, fordi de ønsker den fyr og pigen til at være sammen! Du skal dog ikke føle, at du er nødt til at afslutte romanen med de to hovedpersoner lever lykkeligt nogensinde efter. Kig på 'Romeo og Julie', for eksempel!
 10. 10
  Brug korrekt grammatik, stavning og tegnsætning. Ingen ønsker at læse noget, der er så dårligt formuleret og korrekturlæst som, "og sarah, ligesom, jst wnet til bathrume n kom aldrig tilbage igen nogensinde, og evetyone var virkelig trist. Enden, tak for readin min bog, her'es min e-mail, fortæl alle ur venner bout det, BYE! " Det er sandsynligt, ingen vil købe det. Hvis du sender det til en litterær agent, vil de holde have en redaktør ændre din roman, indtil du stoppe med at lave fejl / fejl. Når du skal redigere noget, du ikke ændre historien! Agenten ville have afvist det, hvis det var virkelig en dårlig historie, så hvis de ikke har afvist det så langt, ikke ændre en ting! (Udover fejltagelser redaktøren vil have dig til rette.)
 11. 11
  Har dine venner tjekke din roman. Spørg efter kritik, ellers vil du ikke få nogen bedre. Hvis de ærligt kan lide det, har historien offentliggjort!

Tips

 • Altid tjekke dit sprog, stavning, grammatik og tegnsætning!
 • Må ikke være i et kapløb for at få dine bøger gjort. En bog tager en masse engagement og tid, så bare tage din tid og prøv dit bedste.
 • Forvent ikke øjeblikkelig succes! Du må ikke få din første bog udgivet, og mest sandsynligt, du bliver nødt til at sende det til mere end én udgiver før det bliver accepteret. Bare husk selv store navne som, JK Rowling eller Charles Dickens ville have haft bøger afvist før.
 • Microsoft Office Word er et meget godt roman-skrivning tekstbehandlingsprogram. Selvom du skal betale, ikke altid! Prøv en gratis prøveversion, hvis du vil, først. Men hvis du vil skrive en meget lang bog, eller du vil skrive flere bøger, bør du købe programmet, før din prøveversion timeren løber ud! (Omkring 180 dage bruge retssagen). Et godt gratis alternativ er "Open Office Writer", som vil give dig mulighed for at spare lige til PDF-format bruges af printere.
 • En oversigt vil hjælpe dig med at få organiseret og vil give dig et grundlæggende overblik over din romantik og hvad der skal medtages i bogen. hvis du har brug for hjælp, skal du se Hvordan man skriver en Disposition.

Advarsler

 • Pas på de få forlag, der beder, at du betaler penge for at få dem til at læse din bog, redigere det og sælge det. Det er sandsynligt, at de kunne være en fidus!
 • Hvis du tror, ​​din bog er virkelig god, men en bestemt kritiker-lignende ven siger, at det "stinker", tror ikke dem! Hvis alle andre, der er bare en gennemsnitlig person virkelig kan lide din bog, så er det rigtig godt, og du kan få en masse af salget.
 • Pas online forlag, kan de være et fupnummer.
 • Må ikke publicere dine romaner online, hvis du har til hensigt at udgive det gennem en arv udgiver først. Self-publishing er blevet mere og mere levedygtig, og mange Romance forfattere er selvstændige udgivelse deres bagkatalog (tidligere offentliggjorte paperback skønlitteratur) som eBøger. Denne taktik har givet dem en større læserskare og øget indkomst. For nogle håbefulde Romance forfattere (eller forfatterne Romantiske historier, der ikke blev accepteret af nedarvede forlag), self-publishing for e-læsere har hjulpet dem med at få et publikum og øge deres indkomst. I denne alder af digitale bøger, kan uden om arven forlag være indbringende, men du skal være klar til at køre din egen virksomhed og fremme dig selv tungt. Det betyder, at tage hensyn til, hvor meget tid vil blive brugt væk fra din Romance roman skriftligt.

Ting du behøver

 • Computer / notebook
 • Pencil (Hvis du bruger en notebook)
 • Idéer