Wkodk

Sådan skriver fiktion

Fiktion betyder nogen historier eller stykker af litteratur, som er blevet foretaget af forfatteren og ikke er sandt. Her er, hvordan man skriver fiktion fra start til slut.

Steps

Sådan skriver fiktion. Beslut hvad format du ønsker at skrive din fiktion.
Sådan skriver fiktion. Beslut hvad format du ønsker at skrive din fiktion.
 1. 1
  Beslut hvad format du ønsker at skrive din fiktion. Selvom der er ikke sådan noget som en absolut format med et format såsom poesi eller korte historier kan hjælpe dig lidt strukturere din fiktion.
 2. 2
  Få en idé om en slags. Alle bøger starter fra en lille idé, drøm eller inspiration, der langsomt forvandles til en større og mere detaljeret version af samme ide. Hvis du har problemer kommer op med gode ideer, så prøv disse:
  • Gøre lister over tilfældige ting: "gardinet", "katten", "investigator" osv. Tag hver ord og tilføje et par ting. Hvor er den? Hvad er det? Hvornår er det? Make up et afsnit om det. Hvorfor er det, hvor det er? Hvornår gik det komme dertil? Hvordan? Hvad ligner det?
  • Make up nogle tegn. Hvad er deres alder? Hvornår blev de født, og hvor? Må de lever i denne verden? Hvad er navnet på den by, de er i nu? Hvad er deres hårfarve, øjenfarve, højde, hudfarve, navn?
  • Prøv at lave et kort. Tegn en klat og gøre det en ø, eller tegne linjer angiver floder.
  • Hvis du ikke allerede fører en dagbog, begynde nu. Tidsskrifter er fantastiske hjælpere, når det kommer til at få gode ideer.
 3. 3
  Lad din idé feed. Det skal blive større. Tage noter på, hvad du måske ønsker i historien. Gå på biblioteket og læse op på interessante emner. Gå udenfor og se på naturen. Lad tanken blandes med andre ideer. Det er lidt ligesom en inkubationstid.
 4. 4
  Få den grundlæggende plot og indstilling regnet ud. Hvornår er det? Er det i dag? Fremtiden? Fortiden? Mere end en? Hvad er sæson? Er det koldt, varmt eller mild? Er det stormfulde? Hvor er den? Er det i denne verden? En anden verden? Et alternativt univers? Hvilket land? City? Provins / Stat? Hvem er det? Hvad er deres rolle? Er de gode eller dårlige? Hvad er fældningen hændelse, der gjorde denne historie ske i første omgang? Er der noget, der skete i fortiden, som kunne påvirke, hvad der sker i fremtiden?
 5. 5
  Skitsere din historie. Gør romertal eller hvad, og skrive et par sætninger eller afsnit om, hvad der kommer til at ske i dette kapitel.
 6. 6
  Begynd at skrive. Du kan prøve at pen og papir i stedet for på computeren for det første udkast. Hvis du sidder ved en computer, og der er en del, som du kan bare ikke synes at få ret, du sidder der for aldre forsøger at regne det ud, skrive og re-skrive. Med pen og papir, bare du skriver det, og det er på papir. Hvis du sidder fast, kan du springe det og holde i gang. Bare begynde hvor virker som et godt sted og skrive. Brug din disposition, når du glemmer, hvor du skal hen. Holde på at gå, indtil du kommer til slutningen.
 7. 7
  Tag en pause. Når du har det første udkast alt på papir, bare glemme alt om det i mindst 3 dage, men en uge er bedre. Må ikke engang tænke tænke over det! Gå i biografen, læse en bog, ride en hest, gå til en svømmetur, spise ude med nogle venner, gå en tur og få noget motion! Når du tager pauser, er du mere inspireret. Det er meget vigtigt ikke at haste, fordi så din historie kommer ud som en kodet rod. Jo mere tid du tager, jo bedre vil det være.
 8. 8
  Læs. Ja, du er nødt til at læse dit eget arbejde. Bare gør det. Mens du læser det bruger en rød pen til at gøre eventuelle noter eller rettelser, du ønsker. Faktisk gør masser af noter. Tænk på et bedre ord? Ønsker at skifte nogle sætninger? Betyder, at dialog lyder for umoden? Mener, at katten bør virkelig være en hund? Læs din historie højt, det hjælper dig med at finde fejl.
 9. 9
  Revider. Revision bogstaveligt betyder at visualisere det igen. Se på det fra et andet synspunkt. Hvis det er i første person, sætte det i tredje person. Se hvilke man bedst kan lide. Prøve nye ting, tilføje nye plot points, tilføje forskellige figurer eller sætte en anden personlighed på en løbende karakter, osv. Du ønsker måske at komme på computeren på dette punkt, og skriv det ud. Klip de afsnit, du hader, tilføj sektioner, som vil gøre det bedre, skifte sektioner omkring, fix stavning, grammatik og tegnsætning. Gør din historie bedre, end det har været i fortiden.
 10. 10
  Copy-edit. Gå gennem hver linje, på udkig efter slåfejl, stavefejl, grammatiske fejl, uhensigtsmæssige ord og ting, der ikke passer. Du kan gå gennem leder efter en bestemt ting, ligesom stavefejl, og derefter igen for tegnsætning fejl, eller forsøge at ordne alt på én gang.
 11. 11
  Formater dit arbejde og sætte det ind i manuskriptet formular. På den første side, du ønsker dit navn, telefonnummer, adresse og e-mail i øverste venstre hjørne. I det højre hjørne, satte ord tæller afrundet til nærmeste 10th. Tryk på Enter et par gange og derefter sætte din titel. Titlen skal centreres og modregne en eller anden måde, ligesom i fed eller alle hætter. Tryk på Enter et par gange mere derefter starte teksten. Hoveddelen af ​​teksten skal være enten Times New Roman eller Courier (ikke Arial). Put det på 12pt eller større. Det gør det lettere at læse. Dobbelt rum. Du absolut skal fordoble plads. Redaktører gerne skrive noter i mellem linjerne. Skift grænserne til 1 1/2 inches for ekstra tage noter plads. Du må ikke ændre den rigtige grænse selv. Det messer tingene op og gør det hele strakt, som. Hos sektionsskift, skal du bruge tre stjerner (***). Start alle nye kapitler på en ny side. På hver side undtagen side 1, har sidetallet, en forkortet version af titlen, og dit efternavn, bare i tilfælde det bliver adskilt fra dine andre sider. Sidst af alle, print på høj kvalitet 8 1/2 "X 11" 20 £ bond papir.
 12. 12
  Print ud et par manuskripter og give dem til venner af familien til at gå igennem og tage noter. Hvis du kan lide hvad de skrev, kunne du tilføje det i.
 13. 13
  Indsend dit manuskript til en redaktør eller udgiver, og holde fingrene krydsede.

Tips

 • Vær opmærksom på den tidsperiode. Sørg for at dine karakterer har passende betegnelser, for eksempel. I 1800-tallet, ville du hører navnet Janae eller vil du være mere tilbøjelige til at høre Anna? Også forsøge ikke at bruge navne, der alle ens, ligesom Hannah, Anna, Brianna. Det er forvirrende. Bruge navne, der er personlige for dig. Jeg brugte alle tre af mine brødre navne, og nogle af mine spil tegn navne. Alt, hvad der er personligt til dig vil arbejde.
 • Sørg for at du skitsere din historie. Denne måde vil du vide nogenlunde, hvad hvert kapitel vil være ca. Tro mig, det hjælper.
 • Hvis du får skruet ned, så prøv igen, indtil nogle redaktør omsider indvilliger i at hjælpe dig. De er meget travlt og har tusindvis af manuskripter til at læse. Du må ikke tage afvisninger personligt.
 • Prøv ikke at lade noget virkelig saftigt slip i begyndelsen. Aflevering subtile hints, men ikke ødelægge slutningen for læseren. Du vil have dem til rent faktisk at læse det hele vejen igennem.
 • Udskriv altid et manuskript til dig selv, bare i tilfælde af at filerne eller anden måde tragisk gå tabt.
 • Gå ikke i panik, hvis du får skriveblokering blok! Brug den som et redskab til at opleve nye ting og bringe tilbage nye ideer. Brug den til at gøre din historie bedre.
 • Må ikke få alt for besat med masser af detaljer. Må giver detaljer, men kun give nok. Det er én ting at sige, at dine øjne er grønne og forførende, men en anden til at sige, at de er for det meste lyse grøn med gule linjer omkring eleven og mørk skov grøn specs, og to mørke sienna dot mellemstore pletter i de nedre kanter med mørk blå / grøn skitserer. For mange detaljer kan være kedeligt og forvirrende.
 • Hvis en idé kommer til dig, og det ikke passer nøjagtigt historien, skal du ikke være bange for at skifte rundt, hvad der kommer før det. Husk, historier lavet til at være spændende, har snoninger, og mest af alt, udtrykker forfatteren.
 • Det er normalt med til at illustrere de tegn før hånd, selvom du tror, ​​du kan ikke tegne. At have en vision for dine karakterer hjælper dig med bedre at forstå, hvad de vil gøre, og hvordan de vil reagere i historien.
 • Det er ganske god, hvis du har en ven, der kan lide at skrive fiktion så godt. Prøv at skrive dig historien sammen eller få tips fra hinanden. Måske endda læse hinandens værker og påpege fejl og give forslag.
 • Lav en liste over foretrukne ord og forsøge at indarbejde dem i din historie - kun, hvis de giver mening, selvfølgelig.
 • Må ikke være bange for at skære ord, afsnit, og endda hele sektioner. De fleste mennesker sætte for mange ord i deres historie. Nogle dele af historien ikke rigtig noget. Klip, klip, klip. Det er nøglen til succes.
 • Have det sjovt! Du kan ikke skrive en god historie, hvis du ikke nyder det selv, og det bør være en god oplevelse, og skal komme fra dit hjerte!
 • Hold noter af alt det, du ønsker at huske, så du kan se tilbage på dem, er det altid nemmere at huske noget, hvis du skrev det ned.
 • Disse er blot retningslinjer. Alle arbejder forskelligt, og du skal finde, hvad der virker bedst for dig. For eksempel ikke alle forfattere finder skitserer (trin 4) nyttige.
 • Når copy-redigering dit eget arbejde, vil du ofte læse, hvad du troede, du skrev, snarere end hvad du virkelig skrev. Kom en anden til at kopiere redigere det for dig. Dit første kopi-editor vil fange flere fejl for dig.

Advarsler

 • Prøv ikke at få alt for besat med din historie eller tegn. Kend dine karakterer, men lad dem ikke herske dig. Du er forfatteren.
 • Brug ikke en blyant. Når du gør det, du ønsker at slette ting. Brug i stedet en pen, så du kan flyde let. Hvis du sidder fast, bare springe over det og ordne det senere i revisionen.
 • Kritikere er nøglen til den samlede succes for din historie, men lad ikke deres synspunkter overgå din overordnede vision (dette gælder først og fremmest til venner, ikke de redaktører). Igen, du er forfatteren, og kun du ved, hvordan din bog funktioner.

Ting du behøver

 • Flere penne i forskellige farvet blæk
 • Masser og masser af linjeret papir
 • En computer og printer (Helst laser print, men inkjet er okay)
 • 8 "X 11" 20 £ bond papir (For færdigt manuskript)
 • Et sted alle til dig selv til at skrive
 • En god fantasi
 • Tillid til dig selv og din skrivning