Wkodk

Sådan skriver alvorlig gotisk poesi

Bor du i en verden af ​​mørke? Altid at finde dig selv stående midt i et overfyldt rum skrigende, men ingen hører dig? Er din smerte synes endeløs? Gothic poesi vil arbejde for dig...

Steps

Sådan skriver alvorlig gotisk poesi. Med den hårde del af vejen, skitsere digtet.
Sådan skriver alvorlig gotisk poesi. Med den hårde del af vejen, skitsere digtet.
 1. 1
  Begynd med et emne. Denne ekspansive genre omfatter et stort udvalg af emner. En gotisk digt kan være om noget. Det er bare en mørk twist. Stereotypically, gotisk poesi handler om smerte, død og tragiske kærlighed. Dette er ikke altid sandt. Så du skal ikke lade dig narre af stereotyper.
 2. 2
  Tænk på en titel. Titlen er en af ​​de vigtigste dele af gotisk poesi. Det hjælper læseren samle de følelser af digtet, før de læser den, og for at forstå digtet, mens du læser det. En god titel vil fange personens øje. Bare sørg for at du kan holde deres opmærksomhed bagefter. Det er en god idé at holde titlen kort, enten ord eller stavelser.
 3. 3
  Med den hårde del af vejen, skitsere digtet. Noget går i dette trin, som du snart vil revidere den. Hold det i overensstemmelse med titlen. Så tilføje nogle understøttende vers efter du vide, hvad din disposition kunne se ud. Et kort eksempel: "min twisted sjæl kan ikke længere flyve / mørket flænger på mine blændende øjne"
 4. 4
  Kapitalisering er ikke en stor del af gotisk poesi. Nogle digte faktisk kommer på tværs af stærkere, når ord er ikke aktiveret, undtagen Guds navne, mennesker og steder.
 5. 5
  Tegnsætning er vigtig. En anden stereotyp er, at tegnsætning er fraværende fra gotisk poesi. Men det er ikke sandt. Enhver digt, uanset genre, ville gøre godt med tegnsætning.
 6. 6
  De fleste mennesker kan lide rim. Hvis du ønsker at rime så stor! Forsøg ikke at gøre dit digt rimer selv. Det rimede bør altid kommer af sig selv. Forsøger at rime, er at tvinge det til at rime, og digtet vil ikke flyde, og det vil være... godt ikke en god digt. Hvis du vil have det til at rime, men er nødt til at tvinge rim, så gør det, men revidere revidere revidere!
 7. 7
  Nygotisk poesi tendens til at være fri vers. Gør hvad du ønsker med design af digtet. Men sørg for at det er behageligt for dig, og du kan arbejde med det. Husk: fri vers har ringe eller ingen rim!
 8. 8
  Form og længde. Det er ligegyldigt, hvor længe et digt er, men det er ligegyldigt, hvordan du forme det. En mest foretrukken stil er kolonne. Du kan også gøre det i venstre eller højre side af din side.

Tips

 • Ordbog og synonymordbog er dine bedste venner.
 • Blod og sort er ikke stærke ord på grund af deres overforbrug i dagens samfund, og hvis du vil have noget stærkere, så henvise til synonymordbogen. Tilføjelse mørkt, forstyrret, kultiveret og snoede synonymer som disse for sort: Ebon, ibenholt, onyx, zobel, mørk eller bælgmørkt. For blod du kunne bruge ord som vitae og lemlæstelse, for rød purpur, rødbrun, karmin blodskudte, kirsebær, blush, mursten, kardinal og Skarlagen.
 • Tal er stærkere, hvis skriftlig ude.
 • Hvis du vælger at tilføje noget fra et fremmed sprog, især latin, skal du vide, hvad det betyder, og at du vil huske det.
 • Brug indviklede og mørke ord som: morbid, melankolske, fantastagtige, makabre, pine, evig, affældig, omsonst, bevidst, og forsømt. Prøv at bladre gennem en ordbog og ser på tilfældige ord, vil du højst sandsynligt finde nogle du like.If du ikke kender nogle af ordene ovenfor slå dem op. De bruges meget som beskrivelser af samfundet gotisk litteratur
 • Massacre - blodbad, blodsudgydelse, blod udlejning, slagteri, blodbad, pogrom (altid en Jerker) eller slagtning.
 • Prøv ikke at lade dine forældre finde nogen af ​​dine digte.
 • Svarende til dette er blodig-minded: morderisk, blodtørstige, blodig, cutthroat, morderisk, blodige, sanguineous og slaughterous.
 • Aldrig smide nogen af ​​dine digte. De er din souvenir. Din sjæl. Din fremtid.
 • Gothic poesi er ikke altid mørkt, uanset hvad de siger!
 • Henvisning Persephone (som blev kidnappet af Hades og tvunget til at leve vinteren hvert år i underverdenen) Orpheus (en digter, der forsøgte at redde sin kone fra Hades), Eurydice (hustru Orpheus), Tantalus (dømt til evigt sidde i pulje af vand med druer hængende over hovedet, men ikke være i stand til at røre ved dem), er Cimmerii (mennesker, der levede i evig mørke) eller andre antikke græske / romerske tragiske historier godt for Epic Poetry.
 • Andre synonymer, hvis du skriver noget om døden, kan du bruge:

Advarsler

 • Også, hvis de foragter de "mørke" i din poesi, beskytte det! Forældre er berygtet for at smide væk "trash". Chancerne er, det er hvad de tænker på din poesi. Forslag: I skolen, er det bære med dig i din bog taske. Alle andre tidspunkter, holde det et sted upåfaldende.
  • Hvis det er tyndt nok, kan det passe i en lomme eller gemt i din sok under dine bukser eller andet sted vil folk ikke normalt ser.
 • Må ikke tage kritik personligt, medmindre det går imod din tro.
 • Må ikke give efter for stereotyper!
 • Hvis du planlægger at have dit digt eller anden måde set af offentligheden, altid sørg for at det er passende til lejligheden!
 • Du kan komme på tværs som en "emo" og ikke gotisk.
 • Og aldrig lade de mennesker, du hader mest ved, hvordan du føler, de vil bare bruge det som en undskyldning for at være ond
 • Prøv at skjule dem på steder som under din madras eller andre steder ville ingen nogensinde tænke på at lede. Ligesom i en telefonbog i dit værelse.
 • Hvis dine forældre ikke er fortrolig med den gotiske subkultur eller nogen af ​​dens modparter, gør det knappe. Må ikke blinke det i deres tilstedeværelse. Det er ikke fejt, det er selvopholdelsesdrift.
 • Medmindre du vil, viser ikke dine digte til nogen i skolen. Du kan komme i problemer og afvist / eller.