Wkodk

Sådan organisere kvitteringer

Kvitteringer kommer i forskellige former og størrelser, og er som regel tynde stykker papir, som er svære at arkivere. Mange mennesker har bunker af kvitteringer og ingen idé om, hvordan de skal organiseres.

Steps

Sådan organisere kvitteringer. På en notesblok, lave en liste over kategorier og underkategorier for dine kvitteringer.
Sådan organisere kvitteringer. På en notesblok, lave en liste over kategorier og underkategorier for dine kvitteringer.
 1. 1
  På en notesblok, lave en liste over kategorier og underkategorier for dine kvitteringer. Forslag til kategorier kan let tilpasses fra programmer som Quicken eller MSMoney.
 2. 2
  Købe billig filmapper for hver hovedkategori. Mærk fane af mappen med navnet på den vigtigste kategori. På forsiden af ​​mappen, skrive underkategorier, der vil være indeholdt i den mappe. Sorter mapper alfabetisk efter kategori.
 3. 3
  Start i toppen af din usorteret bunke og håndtere hvert enkelt kvittering kun én gang.
 4. 4
  Som du gå igennem de kvitteringer, se på datoen først og fjerne nogen, er ikke for indeværende år. Du skal bruge et andet sæt filer til forskellige skatteår.
 5. 5
  Bestem den mest passende kategori eller underkategori, der ville gælde for modtagelsen. Placer modtagelse i den tilsvarende mappe.
 6. 6
  Hvis du opdager nye kategorier, tilføje nye mapper. Hvis du opdager nye underkategorier, skriv dem på forsiden af ​​kategorien mappen.
 7. 7
  For meget små eller næsten ulæselige kvitteringer, korte til et ark for at skrive papir og skrive relevante oplysninger om ark papir: dato, kategori, formålet med udgifterne, beliggenhed, mødedeltagere, fritaget status, refunderes, annulleret checknummer osv.

Tips

 • Kvitteringer kan også arrangeres digitalt på flere forskellige måder. Kvitteringer kan scannes og derefter lagret på din personlige computer. Foretag flere mapper på samme måde som beskrevet ovenfor for papir kvitteringer. Du kan også organisere kvitteringer online på flere forskellige måder. Websites som Shoeboxed.com er designet specielt til at organisere kvitteringer og skabe statistikker og udgiftsrapporter om kvitteringer.
 • Hold alle dine kvitteringer af varige forbrugsgoder som fjernsyn og computere til garantien, så du ved, hvornår du har købt det, og til at hjælpe dig videresælge det senere.
 • Organiser kvitteringer inde i hver mappe efter dato, januar kl foran progressivt gennem December bagpå. Dette vil fremme en effektiv drift af søgefunktioner.
 • Opbevar din kategori mappesystem i en bærbar fil kassen. Det kan nemt gemmes til sikkerhed og hurtigt bragt ud for at arbejde på personlige finanser.
 • Ved udgangen af ​​skatteåret, lå færdig kategori folder system i et ark brunt papir og wrap som en gave. Markerer tydeligt uden på pakken med det år. Start nye mapper til det næste år.

Advarsler

 • Du kan blive oversvømmet med papir, hvis du gemmer alle dine kvitteringer. Kend før tid, som indtægter vil være behov for i gøre din skat, eller bevise andre forhold, og sørg for at gemme alle disse kvitteringer. Kvitteringer for personlige udgifter vedrørende ikke-fradragsberettigede poster, du ikke vil vende tilbage, er kandidater til øjeblikkelig kasseres.

Ting du behøver

 • Juridisk pad
 • Blæk pen, sort
 • Filmapper
 • Hæftemaskine, hæfteklammer
 • Skrive papir
 • Trash bin
 • Valgfrit: dokument shredder