Wkodk

Sådan opretter en pædagogisk legat fond

Opsætning af en pædagogisk Scholarship Fund kan være en måde at give noget tilbage til dit samfund eller ære en elsket. Opsætning af fonden kan være let eller svært afhængigt af hvem du beslutter, vil administrere fonden. (1) Et kollegium eller universitet vil normalt gør det meget enkelt for dig. (2) Gør det selv kan være meget tidskrævende og dyrt. (3) Non-profit fonde og (4) private tjenester vil gøre det meste af det for dig, men vil opkræve dig et gebyr, mindske effekten af ​​din donation.

Steps

Sådan opretter en pædagogisk legat fond. Afgøre, hvilken type stipendium, du ønsker at oprette (baseret på varigheden af prisen).
Sådan opretter en pædagogisk legat fond. Afgøre, hvilken type stipendium, du ønsker at oprette (baseret på varigheden af prisen).
 1. 1
  Afgøre, hvilken type stipendium, du ønsker at oprette (baseret på varigheden af prisen): (a) A One-Time Scholarship - en én gang donation udmattet, når tildelt. (B) en årlig Scholarship - fond det årligt periodisk eller en engangs-donation skal fordeles over en årrække indtil den er opbrugt. (C) En Begavet Scholarship - en selvbærende fond med renter på kontoen finansiere stipendium. En Begavet Scholarship kan sættes op på nogle gymnasier for så lidt som 7470€, men at tilbyde dig nogle perspektiv, 11200€ vil give dig en årlig pris på ca 375€.
 2. 2
  Beslut hvor meget stipendiet vil tildele årligt, og hvordan du vil finansiere det. (A) Hvor meget og hvor ofte du vil bidrage til fonden? (B) Kan du få andre til at bidrage på en engangs-eller periodisk?
 3. 3
  Opstille kriterier for tildeling.
 4. 4
  Navngiv din fond.
 5. 5
  Mød den pædagogiske Scholarship Fund juridiske og IRS krav.
 6. 6
  Afgøre, hvem der administrerer legatet. Dette vil ofte afgøre, hvem der gør arbejdet med at skabe stipendiet samt gennemføre stipendium administration processen og procedurer. Administration af Education Scholarship indeholder sådanne opgaver som: forfremmelse, ansøgningsprocessen, udvælgelse og tildeling proces, student overvågning og finanspolitiske rapporteringskrav. Typisk er der fire måder at administrere en pædagogisk Scholarship Fund: (a) at administrere det selv. Her bevarer størst kontrol med fonden, men antager alt det arbejde, og mængden af ​​arbejde er betydelig. Dette vil sandsynligvis være langt dyrere end en privat service på grund af den mængde arbejde at administrere et legat fond. Medmindre du er velhavende og allerede har en administration sat op til at udføre denne slags arbejde, eller hvis du blot ønsker at tilbringer masser af tid at gøre dette, det er noget at undgå. (B) Har en Privat Scholarship Administration service administrere den. En service vil opkræve et gebyr, som regel en procent af fonden, til forvaltningen af ​​dette award. Dog vil de gøre det nemt for dig, hvis penge ikke er et problem. (C) Har en non-profit fond administrere den. Non-profit vil normalt også opkræve et gebyr, men er ofte mere imødekommende. Dog kan deres fokus være smal, så du bliver nødt til at søge de tusindvis af fundamenter derude for at finde en, der vil passe til dine behov. (D) Har et universitet eller college administrere den. Dette er langt det billigste i form af tid og penge. Hvis du giver et universitet 750€ om året for et stipendium fond vil de typisk award 750€ om året. Nedadrettede: tildeling tendens til at være begrænset til universitetet. Men i et statsligt system, kan det gælder for mere end én skole / universitet.

Scholarship hjælp