Wkodk

Sådan opretter en annonce

Crafting en annonce, der lokker potentielle forbrugere kan synes svært, men det er enklere end du tror. Jo enklere jo bedre, i virkeligheden. En annonce opsummerer alt, hvad der er smart, innovativ og skelnes om dit brand, og er næsten uundværlig i dagens økonomiske markedsplads. Hvis du vil skrive, design, og teste en annonce, skal du følge disse trin.

Steps

Sådan opretter en annonce. Kom op med en fængende, bidsk tagline.
Sådan opretter en annonce. Kom op med en fængende, bidsk tagline.

Første del: at skrive annoncen

 1. 1
  Kom op med en fængende, bidsk tagline. Hold det kort og søde, og den gennemsnitlige produkt behov ikke mere end seks eller syv ord. Hvis du siger det højt, og det lyder som en mundfuld, redigere det ned. Uanset hvad det er, skal den fange forbrugerens opmærksomhed og overbevise ham eller hende om, at dit produkt er forskellig fra alle andres. Overvej at bruge:
  • Rhyme - "Tror du Yahoo?"
  • Humor -? "Dirty munden Rens den med Orbit tyggegummi!"
  • Et ordspil - "Hver kiss begynder med 'Kay'"
  • Creative billedsprog - De Gule Sider: "Lad dine fingre gøre gå"
  • Metaphor - "Red Bull giver dig vinger"
  • Bogstavrim - "Intel Inside"
  • En personlig løfte - Motel 6: "Vi forlader lys på for dig"
  • Tør underdrivelse - Carlsberg øl har et stort skilt i centrum af København, som lyder, "Sandsynligvis den bedste øl i byen."
 2. 2
  Undgå den samme gamle. Nøglen til en god reklame bliver mindeværdig. Den anden din annonce låner en velkendt reklame sætning (for eksempel "nye og forbedrede", "garanteret" eller "gratis gave" -? Er der nogen anden slags), bliver det udskiftelige med tusindvis af andre. Hvad mere er, er lyttere, så bruges til ad klichéer, at de ikke engang høre dem længere. (Bare lyt til Tom Waits s Step Right Up for at høre, hvordan meningsløse klichéer lyd, når hængte sammen.)
  • Startling læseren til at betale opmærksomhed er især nyttig, hvis du har en masse at sige. For eksempel ville denne lange, miljøorienteret annoncering ikke vende mange hoveder, hvis det ikke var for det usædvanlige, konfronterende tagline, hvis læseren ønsker at få joke, hun eller han har til at læse mere.
  • Vide, hvordan at gå linjen mellem kontroversielle og underholdende. At flytte grænserne for god smag til at hjælpe din annonce grab opmærksomhed er almindelig praksis, men ikke gå alt for langt - du ønsker dit produkt, der skal anerkendes på sine egne præmisser, ikke fordi det var bundet til et usmageligt reklame.
 3. 3
  Brug en overbevisende teknik. Der er afprøvede og sande metoder, som annoncørerne stole på at gøre deres annoncer stick. Heriblandt:
  • Sund fornuft: Udfordrende forbrugeren til at tænke på en god grund til hvorfor ikke at købe et produkt eller en service.
  • Humor: gøre forbrugeren grine, og dermed gør dig selv mere sympatisk og mindeværdig. Dette par særligt godt med forfriskende ærlighed. Ikke den mest succesfulde business i din klasse? Annoncere, at dine linjer er kortere.
  • Gentagelse: Kom dit produkt for at holde fast ved at gentage centrale elementer. Jingler er det mest oplagte måde at gøre dette, men medmindre de er meget gode, de er også de mest irriterende. Hvis du gå denne vej, brainstorme en mere kreativ, mindre indlysende gentagelse teknik som den, der blev brugt i de Budweiser frøen reklamer ("BUD-Weis-er-bud-Weis-er-bud-Weis-er").
  • Exigency: overbevise forbrugeren om, at tiden er af afgørende betydning. Tidsbegrænsede kun tilbyder, brand salg, og lignende er de almindeligste måder at gøre dette, men igen, undgå meningsløse sætninger, der vil glide under dine kunders radar.
 4. 4
  Kend din kunde. Selv den klogeste annonce vil ikke fungere, hvis det ikke appellerer til målgruppen. Leder du efter en bestemt aldersgruppe? Vil du have folk med et sæt indkomstniveau? Eller måske er du på udkig efter en population med en særlig interesse? Uanset hvad det er, så prøv at få et klart billede af, hvem din drøm forbruger er, og hvorfor han eller hun ville være interesseret i, hvad du annoncerer for.
  • Hold dit mål forbruger i tankerne, når du udvikler tonen og udseendet af din annonce. Husk: det skal appellere til dit publikum så meget som muligt, og undgå at fornærme eller taler ned til dem. Børn har tendens til at være over-stimuleret, hvilket betyder at du bliver nødt til at fange deres opmærksomhed på flere niveauer (farve, lyd, billeder). Unge voksne sætter humor og har tendens til at reagere på trendiness og peer indflydelse. Voksne vil være mere kræsne og svare kvalitet, sofistikeret humor og værdi.
 5. 5
  Find en måde at forbinde de ønsker af forbrugerne, hvad du annoncerer. Tænk på det på denne måde: annoncen skal være en bro mellem, hvad din drøm forbruger ønsker eller behov og dit produkt.
  • Brainstorm om, hvad din forbruger ønsker, samt nogle af forslagene nedenfor. Må ikke redigere dine ideer med det samme, bare skrive dem ned - du har masser af tid til at samle over dem senere.
  • Spørg dig selv, hvis dit produkt eller begivenhed er forhåbning. Er du sælger noget, som folk ville købe for at føle sig bedre om deres sociale eller økonomiske status? For eksempel kan du være at sælge billetter til en ydelse galla, der er designet til at føle elegant og luksuriøs, selvom billetprisen er langt under, hvad de fleste velhavende mennesker ville være i stand til at betale. Hvis du sælger en hensigtserklæring produkt, forsøge at gøre din annonce udstråler en luft af overbærenhed.
  • Afgøre, hvorvidt dit produkt er for praktiske midler. Hvis du sælger noget som en støvsuger, der er designet til at udføre almindelige opgaver eller gøre livet lettere for forbrugeren, spinde det i en anden retning. I stedet for at understrege luksus, fokusere på, hvordan produktet eller begivenheden vil give afslapning og ro i sindet til din forbruger.
  • Fokus på det mest tiltalende aspekt af dit produkt. Hvorfor skulle det lokke folk? Hvad adskiller det fra andre lignende produkter? Hvad kan du bedst lide ved det? Disse kan alle være gode udgangspunkter for en annonce.
  • Er der et udækket lyst eller behov, nogen frustration i sindet af din forbruger, som vil skabe et marked for et bestemt produkt? Vurdere behovet kløft, der eksisterer for den vare eller tjenesteydelse
 6. 6
  Prøv at sørge for din annonce vil alder godt. Du ønsker ikke folk ser tilbage på din annonce i 10 år og bliver chokeret over dens indhold. Af gode eksempler på, hvordan fælles sociale troper kan se forfærdeligt i ældre annoncer, søg efter cigaret eller kost pille annoncer fra 1950'erne og 60'erne.
 7. 7
  Kontroller, at alle relevante oplysninger er inkluderet. Hvis din forbrugernes behov for at kende din placering, telefonnummer eller dit websted (eller alle tre) for at få adgang til dit produkt, giver denne information eller andet sted i annoncen. Hvis du annoncerer en begivenhed omfatter placering, dato, klokkeslæt og billet pris.
 8. 8
  Afgøre, hvor og hvornår de skal annoncere. Hvis du annoncerer for en begivenhed, begynde at fremme den mindst 6 til 8 uger i forvejen, hvis det kommer til at rumme mere end 100 personer, hvis det er mindre end det, begynde at annoncere 3 til 4 uger frem. Hvis du annoncerer et produkt, så tænk om den tid på året, hvor folk er mere tilbøjelige til at købe, hvad du sælger. For eksempel, hvis du er fremme en støvsuger kan det sælge bedre i foråret, når folk er i gang med foråret rengøring.

Del to: designe en reklame

 1. 1
  Vælg en mindeværdig billede. Enkel, men uventet er ofte den bedste rute at tage. For eksempel kan disse Stark, farverige silhuet annoncer, der knap nok selv viser de iPods, de er peddling ikke få meget mere ligetil, men fordi de ikke ligner alle andre annoncer, er de genkendelige.
 2. 2
  Adskille dig fra din top konkurrent (r). En burger er en burger er en burger, men hvis du lader dig tænke sådan, vil du aldrig gøre din salg. Brug din annonce til at fremhæve dit produkt fordele i forhold, at dine konkurrenter. For at undgå retssager, for at holde udsagn om dit produkt, ikke deres. For eksempel spotter denne Burger King ad størrelsen af Big Mac, mens du taler den bogstavelige sandhed: det er en Big Mac boks, trods alt, efterlader McDonalds ingen juridisk grund til at gøre gengæld.
 3. 3
  Designe et business logo (ekstraudstyr). Et billede siger mere end tusind ord, og hvis et logo er effektiv nok, kan det gøre teksten unødvendigt (baglæns Nike flueben, Apple bidt æble, McDonalds buer, Chevron shell). Hvis du kører et print eller tv-reklame, forsøge at udvikle en enkel, tiltalende billede, der vil holde fast i hovedet på seerne. Overvej disse punkter:
  • Har du allerede et logo? Hvis du kan, så tænk på friske og kreative måder gentænkning det.
  • Har du et almindeligt anvendte farveskema at arbejde med? Hvis dit brand er øjeblikkeligt genkendelig som farverne i annoncen eller logoet, kan du bruge dette til din fordel. McDonalds, Google og Coca-Cola er gode eksempler.
 4. 4
  Find en software eller teknik oprette din annonce. Hvordan du opretter din annonce, vil afhænge af hvilket medium du bruger til at annoncere. Her er nogle grundlæggende forslag til at få dig i gang:
  • Hvis du laver en lille skala print annonce (såsom en flyer eller et blad annonce), kan du prøve at bruge et program som Adobe InDesign eller Photoshop. Eller, hvis du leder efter en gratis mulighed, kan du bruge GIMP eller Pixlr.
  • Hvis du laver en video annonce, kan du prøve at arbejde med iMovie, Picasa eller Windows Media Player.
  • For en audio annonce, kan du arbejde med Audacity eller iTunes.
  • For en storstilet print annonce (såsom et banner eller tavlen), vil du sandsynligvis nødt til at kontakte et trykkeri for at få arbejdet udført. Spørg hvilken software de anbefaler at bruge.

Del tre: teste en annonce

 1. 1
  Fortæl kunderne til at bede om en person ved navn. Hvis kunderne har mulighed for at ringe til din virksomhed som reaktion på en annonce, for eksempel, henvise dem til "bede om Mike." På en anden annonce, henvise dem til "bede om Laura." Det betyder ikke noget, hvis Mike eller Laura engang eksisterer, hvad der betyder noget er, at personen tager disse opkald optegnelser, hvor mange mennesker beder om hvem. Dette er en gratis måde at spore, hvilke annoncer der bringer folk i, og hvilke der ikke er.
 2. 2
  Direkte kunder til forskellige webadresser på din side. Indstil din hjemmeside til at have en anden destinationsside for hver annonce, du tester, derefter spore, hvor mange mennesker går til hvilke. Igen, dette er en enkel, diskret måde at se hvilke strategier drage de fleste mennesker.
 3. 3
  Tilbyd kuponer i forskellige farver. Hvis couponing er en del af din annonce strategi, sørg hver enkelt annonce har en anden farve kupon, så du kan stemme overens dem separat.
 4. 4
  Måler den overordnede respons på din annonce. Vidste salget ser ud til at spike efter din annonce, eller gjorde de falder? Har din annonce bidrage til de nye numre, eller var de på grund af kræfter ud af din kontrol? Vurdere, hvor godt din første indsats gik og tage en lektion til næste gang.

Tips

 • Mindre er altid mere. Jo mindre en læser har til at læse, jo mindre en lytter har til at tage på, lover godt for din annonce.
 • Hvis det er muligt, og hvis du ved hvordan, kan du bruge den gyldne ratio for din annonce design.
 • Undgå at bruge matte farver eller lille print, for de tager opmærksomheden væk fra din annonce. Husk, at det menneskelige øje normalt er tiltrukket af ting, der har den lyseste farve, og hvis din annonce ikke har skarpe farver, så vil det ikke blive bemærket så meget.
 • Kontroller, recheck og tjekke din annonce kopi igen.
 • Annoncer koste en masse penge, og en god annonce tager din dollar langt. Det kan være værd at betale en professionel tekstforfatter til en stor annonce.