Wkodk

Sådan lykkes på psykometriske tests

Elsker dem eller hader dem, bliver psykometriske tests bruges af mange virksomheder og organisationer, som et middel til at finde ud af egnetheden af ​​potentielle medarbejdere eller andre deltagere. Hvis du ikke allerede har foretaget en psykometrisk test, men chancerne er høje, at du vil på et tidspunkt, og vide, hvordan man lykkes i psykometrisk test er din billet til at komme videre i dit valgte karriere.

Psykometriske test er ikke om held, forudgående forberedelse vil forbedre din score og gøre det lettere at fokusere på, hvad der bliver søgt i testprocessen. Psykometriske tests fokuserer på visse aspekter af din viden, såsom verbale og talbehandling, personlighedstræk og andre evner vurdering såsom udholdenhed. For at lykkes i dem, vil du nødt til at gøre nogle forberedelser på forhånd, men der er mange muligheder for dig at øve, så behandle det som en positiv udfordring snarere end en potentiel hurdle i din jobsøgning.

Steps

Sådan lykkes på psykometriske tests. Forstå formålet med psykometriske tests.
Sådan lykkes på psykometriske tests. Forstå formålet med psykometriske tests.
 1. 1
  Forstå formålet med psykometriske tests. Vide, hvorfor virksomheder og organisationer bruger psykometrisk test kan lette nogle af dine mulige bekymringer, de prøver er ude på at typecast eller afvise dig. I det hele taget er de prøver sigte på at finde ud af de dygtigste og bedst tilpasset personer til et job eller uddannelsesforløb på den mest effektive måde.
  • Psykometriske test kan være en indikator for, at der er en masse af ansøgere til et job, og arbejdsgiveren søger at identificere de bedst egnede kandidater i den mest økonomiske måde muligt.
  • Det ses som en effektiv måde at måle en potentiel medarbejders tænkning, evne til at være en del af et team, og personlige prioriteter.
  • Se det realistisk: hvis du ikke er den bedste pasform, er du bedre tjent med ikke arbejder i dette arbejdsmiljø. Det afspejler ikke på dit værd som person.
 2. 2
  Vide, hvad de kan forvente i testmiljø. Psykometriske tests kan gives i den potentielle arbejdsplads, eller på stedet af en virksomhed, der kører test på vegne af virksomheden eller organisationen. Læs fremmøde vejledningen omhyggeligt, og hvis du ikke ved, hvor de skal gå, skal du sørge for at finde ud af det godt på forhånd i stedet skrue op sent. Læs også nogen instruktioner om selve testen med stor omhu og lære, hvad du kan om de typer af spørgsmål, timingen er tilladt, og sekvenserne testen vil blive leveret i.
  • Psykometriske tests kan skrives (pen og papir), på en computer, eller en kombination af begge.
  • Mens de fleste test vil foregå siddende ved et skrivebord, er det også muligt at få psykometriske tests, mens virksomheden en arbejdsplads opgave eller selv når i et motionscenter eller på en kørende maskine.
  • Gennemsnitlig testtid er omkring 15 minutter, men det varierer afhængigt af omfanget af tests bliver taget. Selv timingen kan behandles som en del af vurderingen af ​​afslutning eller manglende gennemførelse af bestemte tests.
  • Hvis du har et handicap, der kan påvirke din evne til at tage testen, så lad arbejdsgiveren vide på forhånd. De kan være i stand til at omarrangere testprocessen at imødekomme dine behov.
  • Klæd smart. Du konkurrerer med andre mennesker, hver eneste lille del af dig, der foreslår du pleje, og tager dette alvorligt vil tælle i din favør.
  • Medbring noget du bliver bedt om at bringe, herunder gym tøj, hvis det er nødvendigt.
 3. 3
  Har den rette indstilling. Dette kan være svært, hvis du er tilbøjelig til at afskedige værd eller resenting tage psykometriske tests. Du kan havnen personlig vantro eller endda afsky ved anvendelse af sådanne forsøg at sortere gennem mennesker, men det handler om står den virkelighed, at disse tests står mellem dig og et job, ikke om at kæmpe din personlige krig mod at bruge psykologi som en corporate værktøj (Brug din blog for sidstnævnte!). I stedet forventer at give de test din absolut bedste skud ved at tage den rette mentale tilgang og er fast besluttet på at arbejde hårdt.
  • aftenen før.
  • Ser frem til udfordringen.
 4. 4
  Praksis i forvejen. For dem, der aldrig har haft psykometriske tests, eller som har været ude af formel uddannelse for et stykke tid, kan praksis være en vigtig introduktion til de ting, du vil kunne forventes at besvare. Så snart du får at vide at deltage til testene, begynde at øve. Praksis er den bedste chance for, at du har for at lykkes, især når du arbejder med materialer, der ligner dem, du vil blive testet på. Mike Bryon anbefaler, at du gør et minimum på 20 timers øvelse, hvis du kan, så hvis du har nok lede-in tid, bryde op den praksis til et par timer om dagen.
  • Spørg den potentielle arbejdsgiver for prøver af de forventede spørgsmål. Hvis du modtager nogen, vil dette give dig en mulighed for at arbejde ud den type spørgsmål, du bliver nødt til at praktisere.
  • Find hjemmesider og bøger, der har praksis tests. Gøre så mange som du kan, før din egen test dagen.
  • Fokuser på din områder af svaghed. Hvis du er stor på stavning og ord forening, men elendig til at spotte mønstre eller antal færdigheder, ikke bruger for meget tid på den nemme ting. I stedet fokusere det meste af din energi på at øve de færdigheder, som du er svagest, at forbedre dem, og din.
  • Udfordre dig selv og skubbe forbi hvad du ikke kan gøre. Praksis vil kun være effektiv, hvis du tvinger dig selv til at gøre det, som du ikke tror du kan.
 5. 5
  Øv arbejder mod uret. Da de fleste af egnethed del af psykometriske tests er timet, det betaler sig at udøve virksomhed under pres. Øve dette vil få dig til at besvare en masse spørgsmål i løbet af kort tid, og at lære at balancere hastighed og præcision. Brug en timer til at øve med, en god periode er at give dig selv omkring 20 sekunder pr spørgsmål, før bevæger sig på den næste. Enten følger taletid på praksis tests, eller bruger omkring en 10 til 15 minutters periode (den tid vil du sandsynligvis til at komme i den egentlige prøve).
  • Øv tidtagning uden at kontrollere uret. Få at vide, hvor længe 20 sekunder føles, når du nærmer og besvare hvert spørgsmål.
  • Må ikke pylre om at løbe tør for tid. Bare holde øve at forbedre din tid.
 6. 6
  Udvid din testmateriale. Samt ved hjælp af psykometriske tests, finde alle mulige relevante testmaterialet til udvide din viden og hurtig besvarelse evne.
  • Hvis du finder magasiner, der har undersøgelser, der fortæller dig din personlighed, gør disse, igen, oprette en timer til 15-20 sekunder pr spørgsmål. Normalt personlighedstests ikke timet, men der er et par hundrede spørgsmål - det handler om tilstrækkeligheden af ​​beviser i denne sag. Timeren del af dette trin er, igen, om at hjælpe dig med at få vant til at læse hurtigt og at give dig nogle mere praksis på tidspres.
  • Enhver form for, visuelle gåder, Trivial Pursuit stil spørgsmål - navnet på spillet er at buff op dine mentale matematik, læsning og forståelse færdigheder. Gør alt dette inden for korte tidsfrister.
  • Find hvor der er simpel grafik. De typer af spørgsmål, du vil blive bedt vil omfatte plukke den ulige en ud, eller "hvis dette er til dette, så er det til...?" skriv mønster sekvenser, disse former for test ser på din argumentation og rumlige evner. Find dem, tid dem, gøre dem. hjælper dig med at kigge på mønstre, og igen, tilføjer en timer til at anspore dig til.
  • Brug en online word-of-the-dag lignende tjenester, sammen med, bøddelen, ord kampen, og andre former for ord puslespil. Hold gøre gåderne med en timer, og prøv at få hurtigere, og selvfølgelig er nøjagtigheden navnet på spillet. Challenge kolleger, venner og familie.
 7. 7
  Opdater dine matematiske færdigheder. Matematik spørgsmål normalt tage form af problemet, med fem eller seks mulige svar. Hvis du har gledet væk fra procenter, brøker, decimaler, proportioner nøgletal, og numeriske relationer - det er tid til at vende tilbage til den slags spørgsmål og få dem præcis.
 8. 8
  Tag testen. Når det er testtid, vær forberedt. Læse eller lytte til instruktionerne med stor omhu (efter alt, hvis du ikke kan få det lige nu, vil du rent faktisk lytter på jobbet?). Undgå at føle presset, og være parat til at nyde oplevelsen. Hvis der er prøvens spørgsmål, kan du bruge disse som en måde at varme op roligt, tjekke dine svar, og for at få en fornemmelse for layout og typografi af spørgsmålene.
  • Hvis du ikke er klar på den tildelte tid periode, så spørg igen. Vær opmærksom på behovet for eventuelle forsinkelser før eller efter tests.
  • Timingen starter ikke, før du starter testen, så bruge et par øjeblikke afslappende og få dig klar til handling.
  • Hvis du ikke føler dig godt, har testen omlagt og få en lægeerklæring. Dette er ikke "I got sommerfugle" type af utilpas, men ægte sygdom.
 9. 9
  Få det bedste svar ned og flytte.. Du får en bedre chance for at finde spørgsmål, du kan besvare, hvis du flytter på stedet for at bruge to minutter slibe væk på et enkelt problem. At gøre det ville være et spild mulighed for yderligere 6 spørgsmål ved 20 sekunder hver! Bare holde arbejder gennem og hvis du har tid tilbage, komme tilbage til oversprungne spørgsmål. Husk, at alle vil få noget galt, og det er bedre at trænge igennem til svar, som du udmærke end at forblive fast i dem, der vil ikke klikke.
  • Bemærker nogen små beskeder nederst på en side, beder dig om at "Turn over". Desværre, en masse mennesker går glip af det, og tror, ​​at de har afsluttet testen!
  • Kvalificerede gæt er værd at prøve, når du ikke kender svaret.
  • Maksimere din fart på de lettere spørgsmål, hvilket vil frigøre tid for de mere udfordrende dem.
 10. 10
  Seek feedback. Uanset om du er en succes i at komme videre til næste fase af jobbet jagten, bede om feedback på psykometriske tests. Dette kan give dig vigtig indsigt i, hvordan din personlighed og evner er blevet opfattet, og hvilke områder kan det være værd at koncentrere sig om mere. Mens der er ingen forkerte eller rigtige svar i personlighed test, der kan være indikatorer for områder, hvor du vil have gavn af, såsom uddannelse i etik eller selvhævdelse.
  • Hold prøve. Hvis først du ikke lykkes, så prøv igen, indtil du gør. Svigt på psykometriske tests på omkring halvdelen af ​​kandidaterne sidder testen. Det kan være en indikator for, at du har brug for at øve de prøver mere, så prøv at huske, hvilke områder af testene forårsagede dig flest vanskeligheder, og fokusere på at forbedre dem til næste gang. Påfør igen efter at øve mere. Vær sikker på, at din fokuseret praksis vil gøre det muligt for dig at bestå de psykometriske tests, næste gang rundt.

Tips

 • I sidste ende, slap af.
 • Spild ikke tid eller energi at få forstyrret med hvad der kan synes at være dumme eller gentagne spørgsmål. Hvis du ikke kender svaret, eller ikke kan finde ud af det, skal du gå til din bedste gæt, og gå videre til næste spørgsmål. Jo flere svar, du får igennem, jo ​​bedre er dine chancer er. Ligesom i så mange ting i livet, en god indstilling til det hjælper.
 • Matematik - hvis dette ikke har været din stærke side, slappe af og holde det simpelt. Prøv at afhente tips, tricks og genveje. For eksempel, hvis du tilføjer to lige numre svaret skal være et lige antal. To ulige numre tilføje op til et lige antal. En ulige og et lige antal tilføje op til et ulige tal. Så selvom du ikke kan finde ud af svaret, er det muligt du kan finde svaret ved fradrag og fjerne de forkerte svar. Det er fint at tælle på fingrene, gøre notater på papir og komme op med noget lignende: Svaret må være større end det, og det, og det har at ende i et lige tal, fordi problemet tilføjede to tal, der endte i ulige numre...
 • Psykometrisk test er en indikation, det er ikke dig. Hvis du er en kreativ, kunstnerisk person, er det meget muligt, at matematik og skrivning tests ikke vil vise alle dine bedste sider. Hvis der, som et resultat, du går glip af jobbet, er det muligt, bør du takke din heldige stjerner, mens du kører som vinden i den modsatte retning - du sandsynligvis ikke ønsker at arbejde for en virksomhed, der vil krampe din stil som der alligevel!
 • Gå ikke i panik, hvis du ikke afslutter testene - de er designet til at give resultater, selvom du ikke besvarer hvert spørgsmål.
 • Hvis du jagter et job, kan du ikke styre intervieweren eller hvordan de stiller spørgsmålene, og du kan ikke læse sind interviewet panelet eller ved, hvordan de vil læse dit cv. En ting du kan gøre er at komme proaktiv og gøre nogle praksis og forberedelse til testen. Og glem ikke, selvom du ikke får jobbet, og du ikke bedazzle testere, er der en meget god chance for mange af de succesfulde mennesker gennem historien ville også have floppede på denne form for test proces. Du er sandsynligvis i godt selskab. Tage nogle hjerte, at virksomheden shortlistede dig nok til at tilbyde dig den test i første omgang, og holde ud.

Advarsler

 • Hvis prøverne bruger Europa eller britiske spørgsmål (og du er ikke fra hverken land) af ordlyden eller kulturelle indhold kan være lidt mærkeligt. Husk, at i tilfælde af matematik, det handler om tallene - ikke blive afskrækket af pounds (eller dollars).
 • Glider på at fuldføre psykometriske tests i løbet af en frokostpause måske ikke sætte dig i den bedste ramme i sindet, hvis du pludselig er begyndt at løbe tør for tid. Vær sikker på at give dig selv al den nødvendige tid, spørg på forhånd, hvor lang tid du har brug for at være til stede.
 • Hvis prøverne er på engelsk, og det er ikke dit første sprog, du virkelig har brug for at øve. Den anvendte sprog kan være ganske kompliceret og fuld af forvirrende dobbelt negativer.
 • Må ikke overthink testene, meget dygtig folk kan have denne tendens og derfor ikke testen selvom de er ideelle til jobbet. Øv besvarelse under pres mere, hvis du finder dig selv afspejler for meget.

Ting du behøver

 • Bøger, papirer, internetsider med psykometriske tests
 • Alarmur