Wkodk

Sådan laver du en voicemail hilsen


Hvis du ikke er i stand til at besvare telefonen, kan personer, der ringer blot forlade dig en besked. Men gør den ideelle talemeddelelsehilsen er vigtig. Det giver et første indtryk til en person, der aldrig har mødt dig før, og det er også høflig, blandt mange andre vigtige elementer. I denne artikel vil du lære, hvordan du optager den perfekte talemeddelelsehilsen for dine opkald.

Steps

Sådan laver du en voicemail hilsen. Opret et script af jer vil sige før du starter optagelsen.
Sådan laver du en voicemail hilsen. Opret et script af jer vil sige før du starter optagelsen.
  1. 1
    Opret et script af jer vil sige før du starter optagelsen. Det lyder meget bedre end at sige, "Um, uh", mens du kæmper dig frem for ord.
  2. Optagelsen skulle starte sådan her: "Hej, har du nået voice mail på (indsæt navn eller familiens bopæl her) Vi er / jeg er ikke tilgængelig i øjeblikket, men hvis du lader mig dit navn, nummer og en besked efter. tone, vil jeg vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. "
Instruer ringer for at tale tydeligt. Nogle ringer har en blød stemme, og du ikke ønsker at have svært ved at forstå dem. Ligeledes kan telefonsvarer eller voice mail service tidligt afbryde opkaldet, hvis den, der ringer ikke taler højt nok til at blive afhentet. Tilføj: "Vær sikker på at tale tydeligt i håndsættet, mens du holder telefonen inden for en tomme af din mund." Underret opkalderen om eventuelle begrænsninger din telefonsvarer eller voice mail system mit pålægge Mange telefonsvarere vil frigive forbindelsen, hvis den, der ringer tilbage. tavs for længe eller hvis den samlede længde af beskeden overskrider en grænse. "Vi vil afbryde denne indkaldelse, hvis du er tavs i mere end syv sekunder, eller hvis beskeden overskrider et minut så holde det kort."
2
Fjern eventuelle støjkilder fra det rum, du optager i.
3
Naviger til Optag en ny hilsen funktion af dit voice mail system eller telefonsvarer.
4
Tal hvad du har skrevet i scriptet. Brug ikke en helt monoton stemme. Din stemme bør have nogle udtryk i det.
5
stoppe optagelsen.
6
Se optagekvaliteten, før du gemmer det. Gentag disse trin, indtil du har en tilfredsstillende hilsen.

Tips

  • Du behøver ikke at sige noget, som det er skrevet ovenfor, er de kun retningslinjer. Det er din hilsen, og du kommer til at træffe den endelige beslutning om, hvad den siger.
  • Genindspille hilsen, hvis nødvendigt. Tag din tid og ikke haste.
  • Du kan også overveje en flersproget hilsen, hvis du eller nogen til rådighed taler det pågældende sprog. Det andet sprog (r) kan følge den engelske hilsen.

Advarsler

  • Holde støjen på et minimum i optagelsen.
  • Må ikke have musik før din hilsen, medmindre det er et godt placeret kime.