Wkodk

Sådan køber frimærker uden at gå på posthuset

Der er mange måder at købe frimærker uden at skulle gøre en særlig tur og stå i kø på din lokale Europe Postal Service (USPS) kontor. Du kan købe porto direkte fra et landdistrikt postbud eller online, blandt andre steder. Også, hvis du kommer til at være på posthuset alligevel, kigge efter et frimærke automat i lobbyen.

Steps

Sådan køber frimærker uden at gå på posthuset. Køb frimærker, som du har brug for dem fra din postbud, hvis du bor på en landlig rute.
Sådan køber frimærker uden at gå på posthuset. Køb frimærker, som du har brug for dem fra din postbud, hvis du bor på en landlig rute.
 1. 1
  Køb frimærker, som du har brug for dem fra din postbud, hvis du bor på en landlig rute. Rural rute luftfartsselskaber normalt bære nok frimærker til at opfylde deres kunders mailing behov.
  • Giv din udbyder din ufrankeret post og penge til at dække de nødvendige porto. Hvis du betaler transportøren direkte, kan du betale med kontanter. Hvis du forlader betaling i din postkasse, betale med en check på sikkerheden.
  • Hvis du ønsker at købe flere frimærker end din luftfartsselskab har på hånden, at han / hun kan give dig en genanvendelig konvolut, der giver dig mulighed for at angive, hvor mange stempler du gerne vil. Placer din check indeni. Luftfartsselskabet vil levere dine stempler i samme kuvert næste arbejdsdag.
 2. 2
  Bede om en "frimærker med posten" kuvert fra din udbyder for at bestille frimærker, hvis du bor på en by postomdeling rute. By luftfartsselskaber ikke bære frimærker. Læg konvolutten med dit stempel orden og din check til betaling ud med din mail og din udbyder vil levere dine stempler den følgende dag.
 3. 3
  Køb frimærker fra USPS hjemmeside. Du kan også købe frankerede kuverter og postkort, samt andre mailing-tjenester og forsyninger. På hjemmesiden kan du følge linket til Postal Store. Se de forskellige stempler til rådighed til salg, herunder samlerobjekter frimærker og velgørenhed fordel frimærker. Vælg dem, du ønsker at købe. Betal med en større kreditkort. Betalingskort er også accepteres, hvis en PIN-kode ikke er nødvendig for transaktionen.
 4. 4
  Du kan være i stand til at købe frimærker på din lokale købmand eller tankstation. Faktisk sælger mange virksomheder amerikanske frimærker til pålydende værdi som en bekvemmelighed for deres kunder. Husk dog, at der ikke er nogen love om videresalgsprisen af ​​frimærker. Merchants kan sælge frimærker til kunder med fortjeneste, så være opmærksom på den pris, du er ved at blive opkrævet, hvis du køber dine stempler denne måde.
 5. 5
  Hold øje med tegn på, at siger "u. S. Postal Service Godkendt Afsender". Godkendte afskibere tilbyde fjernbrugere poststationer hvor kunderne kan levere pakker og købe frimærker med jævne USPS priser.
 6. 6
  Stop på et postkontor express inde i en partnering virksomhed, når du har brug for frimærker. Disse små fjerntliggende posthuse, bemandet af amerikanske Postal medarbejdere, er ofte placeret i indkøbscentre, business centre, selv hospitaler.
 7. 7
  Brug en automatiseret postcenter at købe frimærker og tage sig af grundlæggende shipping. Lavere trafikerede områder har undertiden remote postal adgang via automater-maskine-stil postcentre.