Wkodk

Sådan gør Blacksmithing

Hvis du er ivrig efter at gøre nogle grundlæggende blacksmithing, her er de grundlæggende teknikker for dig at prøve i din egen baghave. Der er tips til at arbejde stålet, typer værktøj og nogle klare advarsler om at arbejde med stål.

Steps

Sådan gør Blacksmithing. Få nogle stålstænger eller armeringsjern.
Sådan gør Blacksmithing. Få nogle stålstænger eller armeringsjern.
 1. 1
  Byg en lille smedje. En enkelt kan bygges ved at tilsætte en Airblast af enhver art, der er stærk nok til at modstå enhver form for brand, men kul eller trækul (ikke briketter) virker bedst.
 2. 2
  Få nogle stålstænger eller armeringsjern. Sørg for, at de er omkring 3 meter lang, så du kan holde på en cool del af stål, mens smedning på enderne eller andre dele af baren.
 3. 3
  Saml dine værktøjer. En hammer kan nemt findes på værftet salg, antikvitetsforretninger, eller bare en almindelig bold pen hammer fra den lokale isenkræmmer vil arbejde, så længe ansigtet er glat og ikke har nogen riller. Hvis din hammer har riller, skal du sand dem ud. Én hammer er alt der er nødvendigt for nu, og et dejligt par næstformænd greb eller tang vil fungere som tang. Hvis du er heldig nok til at have en ambolt allerede, godt for dig, men hvis du ikke gør det, vil en del af jernbanen jernbane eller nogen stor, tung klump af stål med en flad overflade fungerer godt (de er kendt som Asos, Anvil formede objekter).
 4. 4
  Byg din ild. Husk at være sikker, det er en brand! Gør det udenfor i en clearing, fri for børste og andre ting, der let kan antændes. Har en haveslange, spande med vand eller en brandslukker klar. Byg en flot pit, ved at grave en lavvandet hul og foring omkring det med sten, eller bruge en 1 fod sektion af en 55 gallon tromle.
 5. 5
  Indsæt din stål ind i hjertet af din ild og tilføje luft blast. Vente tålmodigt, kontrol farven af ​​stålet ofte. Stålet skal placeres nær luftstrøm, men ikke så tæt, så at luften blæser direkte på stykket.
 6. 6
  Når du har samlet dine værktøjer, og tændte et dejligt varmt brand, få hamre! Når armeringsjern og metalskrot har nået den optimale driftstemperatur, vil det være farvet mellem mørk orange og lyse gul (næsten hvid).
 7. 7
  Øvelse gør absolut perfekt. Nogle nybegynder teknikker til at prøve omfatter dreje et firkantet bar i rund, rund bar i kvadrat, tilspidsede (hvilket betyder, at enden spidse - de pænere og mere slanke taper, jo bedre), udfladning (mere ensartet tykkelse, jo bedre), og bare generel ruller (krøller) og bøjninger.
 8. 8
  Øv nogle mere, være forsigtige, tænke sikkerhed, og den samlede have det sjovt!

Tips

 • Tag dig god tid.
 • Stål, der kan bruges, er umalet armeringsjern, skruefjedre og bladfjedre, og alle slags umalet stålskrot. Vi har bestemt en masse af det i verden, så gøre det til noget og hjælpe miljøet. Smede var genvindingsvirksomheder før genbrug blev opfundet.
 • Tænke logisk om at løse eventuelle problemer, der måtte komme op.
 • Spørg om hjælp, hvis du har brug for! Du ville blive overrasket over, hvad din mor og far kender!

Advarsler

 • Brug aldrig metal, der kan vedlægge luft. Det kan udvide, nogle gange får det til at eksplodere, hvilket kan medføre alvorlige forbrændinger, skader og død.
 • Fire er farligt, og så er varmt metal, ikke forlader enten uden opsyn.
 • Vær forsigtig!
 • Ved køling jern og stål rør i en spand med vand, peger åbningen væk fra dig selv for at undgå at blive brændt af varm damp.
 • Opvarm aldrig galvaniserede, zink, eller er forniklet stål. Tungmetaller ved opvarmning forvandles til en giftig gas, der indeholder ekstremt farlige tungmetaller, hvis de indåndes kan forårsage sygdom eller død!
 • Afkøl alle metal ned i vand, når du er færdig smedning for dagen.
 • Brug ikke galvaniseret stål. Det giver off meget giftige dampe, når det opvarmes op. Disse dampe kan dræbe dig. Under ingen omstændigheder bruge galvaniseret stål, metalplader, negle, stænger - ikke bruger galvaniseret noget!
 • Den farligste varme er, hvad der kaldes en sort varme. Det er ikke rødglødende, men det kan stadig være over 400 grader Fahrenheit, varm nok til for alvor at brænde dig.

Ting du behøver

 • Værktøj - ambolt eller ASO, tænger, tænger, hammer eller to, én stor og en mindre én.
 • Nogle stål at arbejde med, ikke galvaniseret (se advarslen ovenfor)