Wkodk

Sådan fundraise til velgørenhed

Så du har underskrevet den med en velgørende organisation, og du ønsker at hæve masser af penge til din nye fundet filantropisk bestræbelse. Præsenteret her er nogle ideer til at få dig i gang.

Steps

Sådan fundraise til velgørenhed. Skriv ned velgørenhed eller animalsk husly du kommer til at gennemføre fundraiser for.
Sådan fundraise til velgørenhed. Skriv ned velgørenhed eller animalsk husly du kommer til at gennemføre fundraiser for.
 1. 1
  Skriv ned velgørenhed eller animalsk husly du kommer til at gennemføre fundraiser for.
 2. 2
  Opret en online fundraising siden. Opret en webside, sende linket til din familie, venner, kollegaer, sognebørn, holdkammerater, etc. og indsamle donationer via kreditkort online. Det er nemt og simpelt, og eliminerer bruge en masse tid på at sende breve, kalder folk og organisere store begivenheder. Tjek GoQuests.com.
 3. 3
  Spørg for pengene. Skriv et brev forklarer din sag, hvorfor du er involveret, der er til gavn, osv. Det er en god ide at bede om et bestemt beløb eller vælge forskellige niveauer. (15€ = sølv, 75€ = Gold, 375€ = Platinum, etc.) Send dit brev til alle, venner, familie, kollegaer, naboer, tandlæge, lærer og alle andre du interagerer med.
 4. 4
  Sælge ting.
  • Der er mange virksomheder, der sælger varer engrossalg til non-profit til videresalg.
  • En hot trend lige nu er at sælge chokolade eller andre slik, som de fleste mennesker nyder.
  • Måske du eller nogen du kender, har et kreativt talent, dvs: at gøre smykker eller quiltning.
  • Prøv at sælge hjemmelavede elementer for mindst 5€ 0,00 hver. Tilbyd at gøre gøremål rundt i kvarteret for at gå nogle ens hund eller til at værftet arbejde for nogen, du kender.
 5. 5
  Fundraise online. Brug internettet til at hjælpe med dine fundraising indsats. Kig på websteder som Go fundraise, eller måske Mycause, som giver dig mulighed for at hæve penge online for din velgørenhed. Det betyder, at du kan e-maile dine venner, familie og kolleger med oplysninger om velgørenhed du er at skaffe penge til.
 6. 6
  Hold en lille begivenhed. Skriv ned de mennesker, du kender i nærheden. Kender du nogen musikere eller berømtheder, der ville spille en fordel show? Spørg en klub du hyppig, hvis de ville være villige til at afsætte en særlig nat, hvor en procentdel af døren / drikkevarer går i retning af din sag, hvis du får folk i døren.
 7. 7
  Har du en auktion. Silent auktioner er den nemmeste at organisere og ofte bringe de største afkast. Spørg de lokale forhandlere, hvis de ønsker at donere varer eller tjenesteydelser. De får en dejlig skat afskrive, reklame og god PR. Har ting for så mange prisklasser, som du kan finde. Spa-behandlinger, hotel weekender og gavekort er store sælgere.
 8. 8
  Hold en 50/50 tombola. Oplad 5€ 0,00 dollars billet at komme ind. Vinderen får halvdelen af ​​de indsamlede penge. For eksempel: Du får 100 mennesker til at købe en billet ved 5€ 0,00 hver. Det er 150€. Vinderen får 75€ & din velgørenhed får 75€. Du kan også tack om eventuelle andre præmier du kan få doneret, ligesom gavekort, for at gøre lodtrækningen mere tiltalende. Jo flere præmier til rådighed, jo mere sandsynligt en person vinde noget!
 9. 9
  En god måde for nemt at rejse penge til din valgte velgørenhed er at få en lokal butik til at sponsorere noget, f.eks sidesten kager i bageriet. Du kan derefter sælge dem den næste dag.
 10. 10
  Vær kreativ i din fundraising ideer. Overvej at medtage et online komponent til din fundraising indsats. Opret en webside, sende linket til din familie, venner, kollegaer, sognebørn, holdkammerater, etc. og indsamle donationer via kreditkort online. Se eller. Eller har en anden organisation sætte dig op med en "gratis klik til velgørenhed"-konto, hvor brugerne kan donere til din sag, ved at besøge sponsor sites. Se. Det er nemt og simpelt, og eliminerer bruge en masse tid på at sende breve, kalder folk og organisere store begivenheder.

Tips

 • Sig tak. Hvis folk donere noget, takke dem, som om de gav en million. Hvis de ikke donere, takke dem for deres tid. De kan donere næste gang.
 • Inspire donorer. Folk vil ikke donere penge, medmindre de tror på den sag. I alle fundraising aktivitet klart din vision og hvorfor folk skulle slutte dig i denne sag.
 • Vær kreativ. Folk er "ramt" for pengene fra alle vinkler. Skiller sig ud.
 • Husk at være kreativ og have det sjovt, mens fundraising!
 • Vær ærlig. Hvis du udlodder en 10€ gavekort til Dennys, ikke annoncere en glamourøs aften ud for to.
 • Don 'gøre det på din egen. Slå dig sammen med en slægtning eller en nær ven, kan du nemt mødes med.

Advarsler

 • Du kan få mange afvisninger, før du får et "ja".
 • Tag ikke et "nej" personligt. Nogle mennesker kan ikke give, nogle ikke vil. Enten måde, er det ikke et personligt angreb på dig eller din organisation.