Wkodk

Sådan fundraise

Der er ingen tvivl om, at velgørenhedsorganisationer, nonprofits, pta, klubber og mange andre grupper har brug for at rejse midler. Spørgsmålet er, hvordan man gør det effektivt. Denne artikel introducerer flere måder at din gruppe kan rejse midler til sine projekter.

Steps

Sådan fundraise. Udvikle en metode til at spore donationer og donor information.
Sådan fundraise. Udvikle en metode til at spore donationer og donor information.

Forberedelse fundraise

 1. 1
  Definer dine behov. Dette er det vigtigste første skridt i fundraising. For effektivt at rejse penge, er du nødt til at vide, hvad du er fundraising til i første omgang. Tag dig tid til at finde ud af din gruppes behov og budget omkostningerne til at opfylde dem.
 2. 2
  Udvikle sproget. Nu hvor du har identificeret dine behov, du har brug for at formulere dem. Udvikle nogle sprog beskriver, hvad du har brug for, hvorfor du har brug for det, hvordan det vil hjælpe samfundet, du tjener, og hvor meget det vil koste. Du må ikke brug for alt dette skriftsprog for hver fundraising indsats, men du vil sætte pris at have det på hånden, når det er påkrævet.
 3. 3
  Udvikle en metode til at spore donationer og donor information. For juridiske, regnskabs-og interne sporing formål, vil du har brug for evnen til at optage og spore donationer og donor information. Din metode kan være en simpel regneark eller en kompleks, brugerdefineret database, men du skal have en brugbar værktøj.
 4. 4
  Få personale eller frivillige til at gøre arbejdet. Fundraising er arbejde, ingen tvivl om det. Du får brug for kapable pålidelige folk til at administrere registreringer, personale begivenheder, stuff konvolutter hverve donationer, skrive e-mails, opdatere hjemmesider og meget mere. Dit bord bør absolut være involveret i fundraising. Du kan også rekruttere frivillige fra din valgkreds, fra lokale service-organisationer, gymnasier og universiteter, eller fra online tjenester som Volunteer Match.

Retlige spørgsmål

Den indviklede juridiske spørgsmål i fundraising er reguleret af IRS-koden og de enkelte statslige love. Her er en oversigt over de mest kritiske spørgsmål.

 1. 1
  Forstå skattefradrag. Mange donationer til velgørenhed er fradragsberettigede, men ikke alle er. For at gøre, så du skal være en 501 C 3 eller har ret til at bruge en anden gruppes 501 C 3 til at behandle dine donationer.
 2. 2
  Offentliggøre, om varer eller tjenester blev leveret til gengæld for donationen. Hvis din organisation, forudsat noget til gengæld for donation, må man sige, at i din kvittering brev. Dette kaldes en quid pro quo bidrag. Et eksempel på en quid pro quo bidrag ville være, hvis du har lavet en donation på 75€ og fik en kogebog værdiansat til 25€ i bytte. Kun 55€ for dette bidrag er fradragsberettiget.
  • Du normalt behøver ikke bekymre dig om meget små genstande som et køleskab magnet eller en pen.
  • For modydelser bidrag, skal du give en bekræftelse, hvis den kontante donation er 60€ eller mere, selv hvis den fradragsberettigede del er mindre end 60€.
 3. 3
  Giv anerkendelse bogstaver. Kvittering breve er vigtige for et par grunde. De er det rigtige at gøre, selvfølgelig, men de giver også donor med et referat af deres donation til skattemæssige formål. IRS kræver, at en kvittering brev gives for en gave på 190€ eller mere.
  • Kvitteringer skal skrives, men kan være elektronisk eller udskrives.
  • Selv om tærsklen er 190€ det er god praksis at anerkende alle gaver, du modtager, selvom det er 5€.
 4. 4
  Registrer din velgørenhed (valgfrit). 40 stater i USA kræver, velgørende organisationer til at registrere med et statsligt organ for at indhente donationer fra beboere i disse stater. Solicitation kan omfatte enhver form for anmodning, enten via mail, online eller via telefon. Check online for at se, om du er forpligtet til at registrere.
 5. 5
  Tal med en professionel. Den bedste måde at forstå de juridiske spørgsmål i fundraising er at få professionel rådgivning. Check med din finansielle personale, en advokat eller en revisor, som har specialiseret sig i nonprofit finansiering, hvis du har spørgsmål til alle om loven.

Fundraising begivenheder

 1. 1
  Forstå metoden. En fundraising begivenhed er en fest eller sammenkomst til formål at rejse penge til en organisation. Typisk indtægter kommer ind gennem billetsalg, og i nogle tilfælde, sponsorater erhvervskunder. Selvom begivenheder er berygtet for at være dyrt, tidskrævende og ikke frygtelig omkostningseffektiv, behøver de ikke at være sådan. Her er nogle ideer til simple fundraising arrangementer, der ikke kræver en masse penge eller energi.
 2. 2
  Hold et hus fest. Hus partier er en forsøgt og sand metode til fundraising. Et hus part er en lille arrangement i hjemmet af en person tæt på din organisation. Værten indbyder venner og kontakter, som han eller hun mener kunne være interesseret i at donere til dit program. Efter sammenblanding og forfriskninger, gør formanden eller direktøren for organisationen en kort præsentation om din gruppe. Gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål, så værten opfordrer dem gøre en donation. Nogle tips om hus parter:
  • Et hus part behøver ikke at være fancy. Det kan være en middagsselskab eller et cocktailparty. Det kan have 20 gæster eller 6. Forfriskninger kan afholdes, eller så simpelt som kaffe og kage.
  • Sørg for, at værten for partiet direkte beder gæsterne til at donere.
  • Har personale og bestyrelsesmedlemmer på hånden til at blande sig og besvare spørgsmål.
  • Hvis det er hensigtsmæssigt, overveje at bede et program deltager til at deltage. Det kan være meget kraftfuld og overbevisende for donorerne at mødes og tale med nogen, der har modtaget din organisationens tjenesteydelser.
 3. 3
  Lav en stand. Hvis du går til lederen af ​​en butik, ligesom Walmart, det kan du bede om at få en stand foran butikken. Dette kan være meget vellykket.
 4. 4
  Hold en restaurant fundraiser. Mange restauranter har etableret fundraising programmer, hvorved nonprofits kan modtage en procentdel af salget på en udpeget dag. Disse programmer er meget udbredt blandt store kæde restauranter, men mindre virksomheder tilbyder dem også. Søg online for at finde ud af, hvad restauranter i dit område tilbyder denne fundraising værktøj. Når du har identificeret en restaurant, skal du følge disse tips.
  • Forstå de vilkår. Restauranter har forskellige retningslinjer og regler for fundraisere. Nogle donere en procentdel af hele regningen, nogle udelukke salget af alkohol. Nogle kræver, at kunderne præsentere en kupon eller et andet dokument til din gruppe til at modtage en donation, andre gør ikke. Sørg for at du er klar på, hvad der forventes, så du kan drage fuld fordel af begivenheden.
  • Få ordet ud. Sørg for at dine vælgere og alle i din gruppe kender dit arrangement. Tilskynde dem til at invitere deres venner også.
  • Giv materialer. Set ud brochurer, postkort eller andre emner til at lade diners vide, at deres indkøb støtter din organisation.
 5. 5
  Hold en dessert fest. En dessert part er en sjov, enkel og billig begivenhed. Hold festen hjemme hos et bestyrelsesmedlem eller en anden ven af ​​din organisation. Spørg frivillige til at gøre desserter i enkelt betjener størrelser. Giver kaffe, te og sodavand. Sælg billetter til en beskeden pris. Nyd slik!
 6. 6
  Hold et håndværk fair. Et håndværk Messen er en nem og meget billig fundraising event. Din organisation lejer bordplads til leverandører til at vise og sælge deres produkter. Hvis du vil, kan du også spørge sælgerne til at donere en procentdel af deres salg til din gruppe. Hvis du har en facilitet, du gerne vil vise, et håndværk Messen er en fantastisk måde at få samfundet til at besøge.
  • Føje til sjov og interesse for begivenheden ved at planlægge forestillinger, højttalere eller anden underholdning hele dagen.
  • Sørg for at der er muligheder for kunder og besøgende at lære om og gøre en donation til din organisation under arrangementet.
  • Overveje at afholde en tombola som en ekstra måde at generere indtægter på håndværk fair.
 7. 7
  Sælg din passion. Hvis du ønsker en sjov og lidenskabelig fundraiser, der ikke tager en masse planlægning, overveje at bruge LoveMyHeart.org. Det er simpelt, sjovt og alle elsker Love My Heart skjorter du sælger! Ikke at nævne at der ikke er nogen ud af lommen omkostninger som de andre begivenheder, der er anført her!

Fundraising online

 1. 1
  Forstå metoden. På nogle måder er fundraising online ikke meget anderledes end fundraising i den fysiske verden. Du har stadig brug for at være i stand til effektivt at kommunikere dine behov, fortælle historier, der illustrerer dit arbejde, og motivere folk til at gøre en donation til din sag. Forskellen er, at mens i den fysiske verden kan have tid til at opbygge et forhold til en potentiel donor, som er ikke altid tilfældet online. De kan kun komme på tværs af dit websted én gang, så du må kun have én chance for at overbevise dem til at give. Derfor er det endnu mere vigtigt at kommunikere dit budskab på en overbevisende måde. Her er nogle måder at gøre det.
 2. 2
  Opsæt en webside. Den mest basale måde at rejse midler online er at oprette en webside om donationer, så lad folk vide at gå til denne side for at yde et bidrag. Medtag linket i skrevne og elektroniske meddelelser, du sender til dine medlemmer eller vælgere. Sørg for at det er tilgængeligt fra din startside og andre sider på dit websted. Husk på disse tip i tankerne.
  • De fleste donationer online er færdig med kreditkort transaktion. Hvis du ikke allerede er sat op til at acceptere kreditkort, er der en række virksomheder, der leverer kreditkort donation forarbejdning tjenester for et gebyr.
  • Tilbyde mulighed for tilbagevendende donationer. Tilbagevendende donationer kan gavne din organisation i et par måder. Mange donorer finder det lettere at foretage en større donation, hvis dens split op i kvartalsvise eller månedlige betalinger, nogle meget engagerede donorer måske ønsker at gøre en årlig donation til dig. Gøre det så let som muligt ved at oprette tilbagevendende betalinger. Spørg din online donation behandling service, hvordan at tilbyde dette til dine donorer.
  • Nogle organisationer vælger at acceptere online donationer via PayPal. Besøg PayPal hjemmeside for at lære mere.
 3. 3
  Tilmeld dig med et affilieret program. Fundraising med et affilieret program er en meget gerne lave provisioner off salget. En online købmand eller shopping portal giver velgørenhed med et unikt affiliate link. Shoppere brug linket til at få adgang til købmanden, foretage indkøb og velgørenhed modtager en procentdel af salget. Her er nogle tips til affiliate fundraising.
  • Der er snesevis af handlende og portaler, der tilbyder denne fundraising værktøj. Du kan tilmelde dig til mere end én til at maksimere dine potentielle donationer.
  • Overvej dine vælgere. Når du vælger en købmand, overveje, hvor dine vælgere er tilbøjelige til at shoppe online. Det kan være en god ide at gøre en undersøgelse eller bede et par vigtige spillere at sikre, at du vælger godt.
  • Få ordet ud. De fleste affiliate programmer tilbyder widgets eller bannere, der er nemme at falde ind på din hjemmeside. Medtag disse på dit websted og i elektronisk kommunikation til at lade dine tilhængere ved, hvordan de kan hjælpe.
 4. 4
  Overvej crowdfunding. Crowdfunding kombinerer online fundraising med sociale medier til at hjælpe enkeltpersoner og organisationer rejse midler. det er en måde for mange personer til at samle deres ressourcer og donationer til at få projekter finansieret. Donorer kan typisk bidrage så lidt som 5 0,00€, hvilket gør det nemt for masser af mennesker til at deltage. Der er flere hjemmesider, der er oprettet for at crowdfunding. Funds-søgende oprette en kampagne side, der beskriver deres projekt eller organisation, og forklare, hvordan midlerne vil blive brugt, og hvad eventuelle ydelsesbaserede donorer vil modtage for at deltage. Her er nogle tips om fundraising hjælp crowdfunding.
  • Crowdfunding er særdeles velegnet til at finansiere særskilte projekter. Snarere end lancere en kampagne beder om alle de penge, du har brug for at betjene et program, overveje, hvordan du kan bryde det lidt op. For eksempel kan en skole musikprogram lancere en kampagne for at købe 10 instrumenter for lav indkomst studerende.
  • Formulere dine behov og dit projekt tydeligt. Jo klarere du kan være om, hvorfor du har brug for pengene, og hvordan du vil bruge det, jo bedre.
  • Vær kreativ. Tilføj medier til din kampagne side for at øge læsernes interesse. Videoer, billeder og succeshistorier er fantastisk til at fortælle din historie, så brug dem til din fordel.

Tips

Der er mange måder at rejse midler, men nogle måder er langt bedre end andre. Hvis du ønsker en hurtig, gratis fundraiser, der ikke tager en masse planlægning... du indstillinger er begrænset.

MEN! Der er mange hjemmesider, der forsøger at gøre det nemt for dig. Disse omfatter LoveMyHeart.org, ABCFundraising.com og JustFundraising.com.

 1. LoveMyHeart.org: Symboliserer hjælpende hænder og kærlige hjerter, denne organisation hjælper dig med at sælge passioneret t-shirts. Der er ingen out-of-pocket omkostninger og de bulkskib skjorter direkte til dig inden for en uge gratis! Dette er en lille organisation, men det er sikker på at vokse, især da det er navnet repræsenterer det gode i vores verden, som vi så desperat har brug for!
 1. ABCFundraising.com: Dybest set hjælper dig med at sælge noget, du kan tænke på. Forbinder dig til andre firmaer til at sælge deres produkter også.
 1. JustFundraising.com: Against hjælper dig med at sælge noget, du kan tænke på. Kan være overvældende, men du kan finde en idé her.

Advarsler