Wkodk

Sådan diagram sætninger

Diagrammering sætninger viser dig, hvordan de dele af en sætning hænger sammen. Når du forstår det væsentlige, diagrammer en sætning kan være som at udfylde en eller. Det er ikke en dårlig måde at lære grammatik!

Steps

Sådan diagram sætninger. Tegn en vandret linie med en kort lodret linie gennem centrum.
Sådan diagram sætninger. Tegn en vandret linie med en kort lodret linie gennem centrum.
 1. 1
  Tegn en vandret linie med en kort lodret linie gennem centrum. Skriv verbet på højre side af linjen og derefter den enkle genstand på venstre side af linjen.
 2. 2
  Hvis din sætning indeholder et direkte objekt eller et emne supplement, fortsætter den vandrette linje ud efter den verbum. Hvis du har en direkte objekt, tegne en lodret linje efter verbet, og placer ord her. Hvis du har en sammenkædning verbum med et supplement, tegne en skrå linje efter verbet, og skriv et supplement her.
 3. 3
  Tegn en skrå linje, der kommer fra motivet. Skriv eventuelle adjektiver, der beskriver emnet på denne linje. Gentag for yderligere adjektiver. Hvis du har adjektiver, der beskriver den direkte genstand eller prædikat navneord, tegne en skrå linje under dem og sætte din adjektiv her.
 4. 4
  Tegn en skrå linje, der kommer fra verbet. Skriv eventuelle adverbier der beskriver verbet på denne linje. Gentag for yderligere adverbier. Hvis din sætning indeholder et adverbium, der ændrer et adjektiv, tegne en skrå linje fra adjektiv, det beskriver og skrive adverbiet på denne linje.
 5. 5
  For enhver prepositional sætninger, beslutte først, om den prepositional sætning opfører sig som et tillægsord eller biord. Når du ved, hvilket ord sætningen er at ændre, tegne en skrå streg under ordet. På denne linje, præpositionen skrive. Skriv genstand for præpositionen på en vandret linie efter dette.
 6. 6
  forbinde hver forbindelse del med en stiplet linje og sammenholdt der forbinder dem. For eksempel, hvis du har en sammensat emne tegne to linjer for emnet og skrive hvert emne på en linje. Forbinde dem med en stiplet linje.
 7. 7
  For mere komplekse sætninger, skal du tilslutte den uafhængige klausul bisætningen med en stiplet linje. Diagram dem begge, som du normalt har.

Tips

 • Hvis du er ny sætning diagrammer, skal du vælge nemme sætninger til at starte med. (Hundene gøede. Den sorte kat mjavede.)
 • Bemærk, at disse er kun det grundlæggende i diagrammer en sætning. Husk, at grammatik ikke er en eksakt videnskab! Så længe alt er logisk og noget følger de regler, kan du diagram enhver sætning.