Wkodk

Sådan bliver du en arkitekt

Arkitekter designe og føre tilsyn med opførelsen af ​​bygninger, boliger og andre strukturer, der anvendes som beskyttelsesrum. De er højtuddannede, autoriserede fagfolk, der er ansvarlige for at sikre sikkerheden og funktionaliteten af ​​hvert projekt de påtager sig. Denne artikel giver et kig på arkitekturen profession, uddannelses-og licensure krav til at blive arkitekt, og muligheder for en karriere i arkitekturen området.

Steps

Sådan bliver du en arkitekt. Beslut hvilken type arkitekt, du ønsker at være.
Sådan bliver du en arkitekt. Beslut hvilken type arkitekt, du ønsker at være.

Forberedelse til at blive en arkitekt

 1. 1
  Forstå erhvervet. Arkitektur indebærer mere end en evne til tegning eller grundlæggende snedkeri. Arkitekter er involveret i hver fase af processen med at skabe en ny struktur, fra undfange ideen til strukturens design til at formidle planer om at kunder til at føre tilsyn med byggeprocessen og sikre den endelige struktur er tilfredsstillende. Arkitekter har følgende talenter og færdigheder:
  • De er kreative. Arkitekter komme op med originale ideer til at skabe veldesignede strukturer, der supplerer deres omgivelser og passer til deres funktionelle formål. Hvert tilsyneladende enkel struktur, som vi støder blev udtænkt af en arkitekt sigter mod sweet spot af skønhed og funktionalitet.
  • De er science-minded. Arkitektur er både en kunst og en videnskab. Ud over at designe bygninger med elegance og skønhed i tankerne, skal arkitekter forstå, hvordan de forskellige komponenter i en bygning arbejder sammen om at skabe en robust, sikkert miljø. En forståelse af matematik og fysik er afgørende.
  • De er gode kommunikatorer. Arkitekter skal effektivt dele deres vision for en struktur med kunden, der skal konstruere det. De er fremragende til at give præsentationer, der beskriver deres ideer klart og sikre kundetilfredshed.
 2. 2
  Beslut hvilken type arkitekt, du ønsker at være. Nogle arkitekter arbejder for virksomheder og se projekter gennem fra planlægning til afslutning. Andre bruger deres talenter og færdigheder i forskellige dele af industrien.
  • Landskabsarkitekter har en baggrund i plante videnskaber samt arkitektur og fokusere på, hvordan rum uden bygninger spiller en supplerende rolle.
  • Nogle arkitekter fokuserer kun på design, og sørg for planerne for en bygning følger bygningsreglementer og opfylde de forventninger klienten.
  • Byggefirmaer ofte ansætte arkitekter som projektledere, der fører tilsyn med opførelsen af ​​strukturer.
  • Arkitekter kan fokusere på bestemte typer af bygninger, såsom high-sikkerhed faciliteter, hospitaler eller skoler. De kan også arbejde på restaurering af gamle bygninger.
 3. 3
  Tal med arkitekter. Som du beslutte, om du ønsker at blive en arkitekt, tale med godkendte fagfolk til at få en fornemmelse af, hvad det kræver at have en karriere inden for arkitektur.
  • Kontakt arkitektfirmaer i dit område og spørge, om du kan oprette informative interviews. Spørg om arkitektur program anbefalinger og anden rådgivning.
  • Find en deltidsjob eller praktik på et arkitektfirma til at få en endnu bedre fornemmelse af, hvad feltet er.

Undervisning og uddannelse for at blive en arkitekt

 1. 1
  Major i arkitekturen. Forskning gymnasier og universiteter med stærke arkitektur programmer. Med hovedfag i arkitektur vil sikre, at du har forudsætninger, du har brug for at indtaste en arkitektur kandidatuddannelse.
  • Nogle skoler tilbyder femårige programmer, der tillader dig at kombinere din bachelor og kandidatuddannelse uden at skulle gælde for særskilte programmer. Sørg for, at program du vælger er akkrediteret af National arkitektoniske akkreditering board (Naab).
  • Kunst, matematik, miljø-design, og andre relevante store selskaber er også hensigtsmæssige valg til at forberede dig til en karriere inden for arkitektur. Bare sørg for at du har taget de kurser, der kræves for at gælde for kandidatuddannelser.
 2. 2
  Få en kandidatgrad i arkitektur fra et program, akkrediteret af Naab. Hvis du ikke indtaster en femårig kombineret bachelor-og kandidatuddannelse, skal du bruge en master i arkitektur efter endt din bachelor-grad. Nogle programmer fokuserer på innovative, moderne design, nogle på restaurering og andre på miljøvenlige design. Forskningsprogrammer, der opfylder dine behov og personlighed.
 3. 3
  Indtast en praktikplads udviklingsprogram (IDP), der administreres af den nationale råd af arkitektoniske registrering boards (NCARB). Hver stat kræver, at potentielle arkitekter gennemfører en IDP før de får licensure. Programmerne er designet til at give hands-on eksponering i de områder af præ-design, design, projektledelse og praksis ledelse.
  • De fleste internt fordrevne programmer tager omkring tre år at fuldføre.
  • Det er muligt at begynde en IDP, mens du stadig er indskrevet i skolen. Timer brugt arbejder i et arkitektfirma eller fuldføre skoleprojekter kan tælle mod IDP.
 4. 4
  Pass alle afdelinger af arkitekten registrering eksamen (ARE). ARE har afsnit vedrørende may facetter af arkitekten erhverv og vurderer, om arkitekturen kandidaten har den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udføre en arkitekt rolle.
  • Testen har flere komponenter end der kan være afsluttet i én dag. Ansøgerne skal planlægge en dag at tage hver sektion fo testen, indtil de alle er afsluttet.
  • Overveje at tage et seminar eller undersøgelse kursus for at forberede ARE.

Kom licens som en arkitekt

 1. 1
  Få din oprindelige licens. Kontakt arkitekturen registrering bestyrelsen i den stat, hvor du vil blive øve at finde ud af de krav, du skal opfylde for at indledende licensure ud over at udfylde en IDP og passerer ARE.
 2. 2
  Få NCARB certificering. Når du har din første licens, udfylde papirarbejde der kræves for at certificeret. Denne certificering viser, at du har mødt de højeste professionelle standarder mulige, og giver dig mulighed for at arbejde med kunder over mere end én stat.
 3. 3
  Begynde at øve. Afhængig af din uddannelsesmæssige vej og personlige interesser, et firma, der fokuserer på beboelsesejendom, kommerciel bygning eller begge deltage. Overveje opererer som konsulent som en måde at få dine fødder våde.

Tips

 • De uddannelses-og licensure specificerede krav gælder for arkitekter praktiserer i Europa. Forskellige krav gælder for dem, der praktiserer uden for USA.