Wkodk

Sådan ace en matematik test

Math test er, at de fleste mennesker, kedelige og intetsigende. Men hvis du har et referat af mislykkede matematik test, eller føler, at du ikke kan forstå matematik, uanset hvor hårdt du prøver, matematik tests er terror og kedelige samlet i én. Men matematik er doable af nogen, når du har de grundlæggende tilgange sorteres. Faktisk John Louis von Neumann sagde engang: Hvis folk ikke tror, ​​at matematik er simpelt, er det kun fordi de ikke klar over, hvor kompliceret liv er ærligt, det er gennemførligt.!

Når din næste math test kommer op, og du har absolut ingen idé om, hvordan at studere, ace den, eller endda passere, ikke panik. Slap af, tage disse tips sammen med dig, og du vil ace at matematik test.

Steps

Sådan ace en matematik test. Tro på dig selv og tro, at du kan lykkes.
Sådan ace en matematik test. Tro på dig selv og tro, at du kan lykkes.

Inden prøven

 1. 1
  Vær opmærksom i klassen. Hvis du ikke lytter til læren af ​​lektionen, hvordan vil du muligvis videregive din test? Derfor er det vigtigt at være opmærksom på matematik instruktør, når han eller hun taler. At være opmærksom, fjerne alle distraherende elementer fra dit skrivebord, hvilket omfatter iPads, bærbare computere, et notat fra en ven eller en saftig læsning, du forsøger at fange op på. Kig på instruktør eller lærer og opmærksomt. Hvis du har brug for at se på tavlen, være sikker på at du er. Hvis du er på et sted, hvor du ikke kan se, høre eller koncentrere sig, spørg din instruktør eller lærer, hvis du kan flytte til en anden plads (eller bare flytte, hvis tilladelse ikke er påkrævet).
  • Tag noter. Skrive noter er meget vigtige, fordi de vil tjene som en fælles opsamling vej til at hjælpe dig studere for testen. Brug foret papir og en blyant, og skrive ned alle vigtige oplysninger, som enten lærer eller instruktør siger eller skriver på tavlen. Husk, vil du se på dine noter til at studere, så skriv tydeligt og pænt. Skriv eventuelle praksis problemer, hvis du tror, ​​de vil være nyttig.
  • Deltag. Må ikke du hader det, når du bliver opfordret og vidste ikke svaret? Hvis du har betalt opmærksomhed, har du måske, men nogle gange, du bare ikke kender svaret. Prøv at deltage i klassen. Det vil hjælpe dig med at forstå de oplysninger, og det vil vise din matematik instruktør, at du forstår problemet og kan blive involveret. Vid, at det er okay at få et svar forkert, så giver det dit bedste gæt, det er bedre at vise begejstring end at være helt rigtigt hver gang.
 2. 2
  Stil spørgsmål. Alle, selv de klogeste mennesker, stille spørgsmål. Og husk det kinesiske ordsprog, hvis du føler dum: ". Folk, der stiller et spørgsmål er dumme i fem minutter, folk der aldrig stille et spørgsmål er dumme for en levetid" Så sige op, og vær ikke bange. I virkeligheden er der ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar. Spørg din lærer eller instruktør i klassen eller et foredrag, eller privat efter klasse, hvis du tror, ​​du vil være flov. Hvis du stadig ikke får den, se din lærer eller instruktør efter matematik klasse, under frokosten, eller efter skole for at drøfte problemerne. Det er deres job at hjælpe dig med at få det.
 3. 3
  Gør dit. Næsten alle foragter lektier, men det er tildelt for en grund: for at hjælpe dig med at forstå den lektie ved at komme til livs med oplysningerne om dine egne betingelser. Når din have lektier for, så skriv det lige med det samme i din agenda bog for at sikre, du ikke vil glemme det. Husk at bringe den hjem, og hvis du har brug for din bog til lektier, tage den med hjem. (Spørg din lærer eller instruktør, hvis du kan få math book online, så du ikke bliver nødt til at bringe det hjem, dette bliver mere almindeligt nu).
  • Når du gør din, få komfortabel men ikke for godt, fjerne distraktioner såsom mobiltelefoner, elektronisk udstyr eller TV, og være i et veloplyst rum. Prøv at være i et roligt sted, hvor du altid kan være alene. Hvis du har brug for, sat på nogle bløde musik i baggrunden, hvilket kan hjælpe nogle mennesker med arbejde.
  • Følg altid anvisningerne, og tjek dit arbejde. Hvis du sidder fast på et problem, skal du gå tilbage til det senere, eller spørg en søskende / forældre / ven / klassekammerat om hjælp. For korte svar eller ord problemer, skrive med etiketter og komplette sætninger.
 4. 4
  Undersøgelse. Undersøgelsen regler gælder lektier, så langt som din læseplads går. Studere kræver koncentration, så tror ikke du kan slippe afsted med at studere, mens du ser TV, mudderkastning off Angry Birds eller sms'e. Saml alle dine nødvendige materialer til at studere, som kunne være dine noter, matematik bog, en studievejledning, og / eller hjemmearbejde. For matematik vocab, prøve at lave flash-kort, og kigger over ord og deres definitioner. En god tilgang til at studere, er:
  • Prøv nogle praksis problemer på internettet eller i din matematik bog at løse.
  • Fokuser mest på, hvad du har brug for hjælp med, hvis du allerede kender resten.
  • Da gentagelse er meget vigtigt i matematik, sørg for at holde laver problemer, indtil de holder i dit hoved.
  • Prøv at studere med en kammerat ved at lade dem tjekke dine svar og quiz dig på matematik vocab. Du kan e-maile svar frem og tilbage, hvis du ikke er fysisk sammen.
  • Medtag sjovt. Matematik kan være sjovt så godt. Lad som om du er en deltager på et show, og er nødt til at besvare matematiske spørgsmål. Har en ven komme rundt til at gøre matematik lektier sammen. Derefter vende flashcards og har du siger de rigtige svar, før en anden ven.
  • Vær opmærksom på at der er mange metoder til at studere, så find din og gå i et tempo, der virker for dig. Husk at studere på dit niveau. Hvis du skubber for hårdt, får du træt og forvirret. Start let, derefter gradvist får sværere på problemerne.
 5. 5
  Hav en god aften. Mens det er godt at studere, bør du ikke skal bo op alle nat gør det! Sov spørgsmål også, så sørg for at få mindst 8 timers søvn (eller få den mængde søvn du personligt har brug for inden for 6-9 timers søvn området). Søvn er en nødvendig del af at huske informationer lang sigt materialet en studerende undersøgelser skal "låst fast" af en periode med søvn. Efter en vis periode med ingen søvn, kan ingen nye oplysninger bibeholdes.
 6. 6
  Tro på dig selv og tro, at du kan lykkes.
 7. 7
  Tøm dit sind for alle ting, der ikke har at gøre med din matematik test. Det vil holde dig fokuseret på, hvad du behøver at gøre på testen.

Dagen for testen

 1. 1
  Spis en sund morgenmad. Mens du skal spise en velafbalanceret morgenmad hver dag, er det især vigtigt at spise morgenmad dagen for din math test, eller før nogen test, så din energi-sultne hjerne får den nødvendige energi til at tænke lige. Spise inden prøverne vil sikre, at du ikke vil være sulten, og du kan fokusere på at bestå testen. Naturligvis selv, ikke spiser for meget, eller du vil føle dig døsig og syge. En velafbalanceret morgenmad, der vil holde dig fokuseret til testen indeholder følgende:
  • Protein-Protein er godt for hjernen. Har nogle havregryn eller ost skiver i din morgenmad.
  • Vand - Drik vand før og efter testen, så du vil være hydreret.
  • Frugt - Frugt er nogle af de bedste hjernen fødevarer, især bananer! Snack op på blåbær, som indeholder masser af kraftfulde næringsstoffer.
  • Jern og Vitamin B - Disse vitaminer og mineraler vil græde dig fysisk og mentalt stærk. Korn, æg og fuldkorn (som skål) vil være en stor hjælp.
 2. 2
  Tag det roligt. Inhale gennem næsen og ånde ud gennem munden langsomt tre gange. Få behageligt i stolen (men ikke også komfortable), luk øjnene, og bare fokusere på din vejrtrækning i et par sekunder. Hvis du har brug for, under testen, ændre holdninger til at blive mere komfortabel, og finde en position, hvor du vil gøre dit bedste og fokus. Fjern eventuelle distraktioner, såsom en bog eller highlighter på dit skrivebord. Må ikke tænke på nogen frygt, bare forblive positiv og rolig. Lover dig selv at du vil gøre dit bedste på denne test, og vide, at uanset kvalitet du får, du fortjener det baseret på din indsats.
  • Være. Sig i dit sind, "jeg kan gøre dette", eller "Jeg har tænkt mig at få en A på denne test". Siger bekræftelser som disse rent faktisk hjælper, og du vil allerede blive starten til en god start. Aldrig sige eller endda tænke, "Jeg har tænkt mig at fejle" - det vil gøre dig understrege endnu mere. I stedet smiler til dig selv, sidde ret op og ned, og være klar til at tage din test!
 3. 3
  Læs retninger. Dette lyder måske indlysende, men igen og igen, eksaminander glemmer at læse de grundlæggende instruktioner og mister point eller mærker for det. Den første ting du skal sætte på en test, på ethvert papir, er dit navn. Hvis du ikke har dit navn på test, vil du miste al kredit til testen. Du kan også sætte dato på testen, den periode, homeroom, lærer eller instruktør, osv. Så, skimme testen selv, eller mens læreren eller instruktøren forklarer retninger. Skift eventuelle fejl i prøven, hvis din lærer eller instruktør siger at gøre det (du skal lytte omhyggeligt, ikke lydløst panik) eller spørge dem, hvis der er en mulig fejl, hvis du finder en. Læs altid vejledningen igen, før at gøre problemet, og vær opmærksom på ord som minimum at størst, sum, forskel, produkt, kvotient, og omkring.
  • Mens du kigger igennem testen, hvis du finder nogen af ​​ordene ovenfor gøre et notat, så du følge instruktionerne. Uanset om det er at fremhæve, understregning, kredser, kontrol, eller sætte en boks rundt, gøre noget for at henlede opmærksomheden på vigtige retninger, sætninger og / eller ord, sørg for at gøre som spurgt.
 4. 4
  Starte testen. Når du kan begynde, starte testen. Det kan være nyttigt at holde sig til den givne for at sikre ingen mistede spørgsmål eller starte med de lettere problemer først derefter gå tilbage til de mere vanskelige af slagsen, og sørg for du er gået glip ingen. Men det er op til dig, så gå i vilkårlig rækkefølge, som vil hjælpe dig mest, så længe du har en metode til at kontrollere for ubesvarede spørgsmål.
  • For multiple choice, læse spørgsmålet, og derefter løse. Derefter se på de givne valg. Sørg for at læse dem alle, før du vælger et svar. Hvis dit svar passer, kontrollere dit arbejde, og vælg det svar. Hvis du har lidt problemer, indser, at der altid vil være to valg, der er langt fra det svar, og to, der er tæt på, men hvoraf den ene er så> det korrekte svar. To svar, der er tæt på hinanden, er begge sandsynligvis forkert, så du kan udelukke de to ud straks og fokusere udelukkende på de to mulige korrekte codecs.
  • For ord problemer, ikke panik! Mange mennesker hader matematiske ord problemer, er du ikke alene. Læs gennem hele problemet, fremhæve / kredser numre og vigtige oplysninger. Tænk på dig selv, "Er der oplysninger, jeg ikke har brug for?" Og krydse off unødvendige oplysninger. Se på, hvad der bliver spurgt (den sidste sætning, næsten hele tiden.)
  • Vælge en operation for at løse problemet. Vil du tilføje? Trække? Multiplicer? Opdel? Kig efter nøgleord, såsom "mere end", "produkt" og "kløft". Derefter løse problemet.
 5. 5
  Tjek dine svar. Mange mennesker tror, ​​de har besvaret alt perfekt, og ikke engang gider at tjekke over deres svar. Dette kunne blive en dårlig vane, da der meget vel kan være noget savnet eller lidt forkert, så altid tjekke dine svar, selvom du tror, ​​du fik alt højre. Du kunne nemt have lavet en dum fejl. En god måde til effektivt at kontrollere dit arbejde er at dække dit svar og løse spørgsmålet igen. Kig på din oprindelige svar, og hvis de to match, du ved, du har sikkert fået det rigtige.
  Tjek din test for dit navn, og se, om eventuelle spørgsmål er savnet. Hvis du gik glip af noget, tilføje det i, og se efter etiketter og andre fjollede fejl. Derefter hånd i din test.

Efter testen

 1. 1
  Klap dig selv på skulderen for et veludført stykke arbejde! Du bør være stolt af dig selv for at fuldføre testen, så læn dig tilbage, slap af og vente på resultaterne. Vid, at uanset hvad kvalitet du får, du fortjener det, på grund af din indsats.
  • Undgå at gå over test med andre. Det er gjort, og drøvtyggende på hvad du bør / kunne have gjort er kun vil gøre for unødig bekymring.

Tips

 • Gør dit arbejde pæn. Du ønsker at gøre dine ord og tal klart, så de ikke vil ligne et andet nummer.
 • Hold pauser, mens de studerer. Hver 45 minutter til en time, tage en 10-15 minutters pause. Læse, se TV, motion, tegne, noget!
 • Før du tænder på din test, så tjek over dine svar at se, hvis du er gået glip spørgsmål eller lavet en fejl.
 • Hvis du får lov til at bruge lommeregnere, benytte lejligheden. Eller bare bruge en lommeregner til hurtigt at kontrollere dit arbejde. Hvis de ikke er tilladt under testen, må naturligvis ikke bruge dem!
   • Brug hovedregning
   • Tegn et billede
 • Vid, at du har tid. Må ikke stresse over studerende, der er færdige, eller når nogen rejser sig pludselig, blot fokusere på dit arbejde. Hvis du er tilladt, anmode om ekstra tid senere.
 • Brug problemløsning strategier. Der er mange måder at gå om at løse et problem, her er nogle af dem:
 • Kend de trin og har til formål at huske proceduren gøre dette ved at studere de metoder.

Advarsler

 • Må ikke stress for testen. Understreger vil gøre dig ufokuseret. Bare slap af.
 • Må ikke vente, indtil natten før for at studere. Det er svært at proppe alt i én nat for at studere, og du vil føle sig presset, og vil ikke gøre det så godt.
 • Må ikke være bange for at stille spørgsmål. Dette er din chance for at tale op, hvis du har brug for hjælp, så du skal ikke blive bange, alle har spørgsmål!
 • Må ikke snyde. Du vil blive fanget, og du vil vil> få et nul på din test. Det er bare ikke besværet værd. Udover, hvad vil du nogensinde lære af snyd? Selv hvis du ikke bliver fanget, har du ingen mulighed for at løse matematiske problemer, noget, der vil skade dine chancer for at nå frem inden for områder af din interesse senere i livet.
 • Altid bede om at forlade din plads. Det kunne opfattes som forlader testen ufærdige, hvis du ikke få tilladelse først.
 • Må ikke tale med nogen under eller efter du har gennemført testen. En lærer kan antage, at du er snyd, og begge af jer vil sandsynligvis få nuller. Hvis de taler til dig, bare ignorere dem. For at undgå at tale, sidde væk fra en person, du måske være fristet til at tale med.

Ting du behøver

 • Blyant / kuglepen til at tage noter
 • Foret papir til noter
 • Math bog for at studere
 • En sund morgenmad
 • Highlighter
 • En undersøgelse område
 • Hjemmearbejde for at studere
 • En snack, mens du tager testen (kun hvis det tillades, og kun hvis det ikke vil distrahere dig)
 • Skrot papir til at løse de problemer