Wkodk

Hvordan udvikler man et tegn for en historie

Writers brug figurer til at gøre deres historie færdig. Men hvor de tegn kommer fra? Dig.

Steps

Hvordan udvikler man et tegn for en historie. Begynd ved at oprette figurens personlighed.
Hvordan udvikler man et tegn for en historie. Begynd ved at oprette figurens personlighed.

Udvikle dine egne figurer

 1. 1
  Begynd ved at oprette figurens personlighed. Når det er gjort, er det meget lettere at forestille sig karakter, og hvordan de ser ud fysisk. Tag et blankt stykke papir og fold det på midten. På den ene side, skrive alle de kvaliteter, du finder gode i mennesker. På den anden side, skriver alle de kvaliteter, du finder dårlige i mennesker. Brug dette som en reference til at skabe både antagonister og hovedpersoner. En hovedperson er helten i din historie, og en antagonist er den person, der modsætter sig, eller er imod hovedpersonen.
  • Hold en notesbog tæt på, og skrive ned små detaljer om virkelige mennesker. Har din ven har en mærkelig måde at vride hendes hår, når hun er ophidset? Har du opdager, hvordan din bror har et comeback for det hele? Disse små detaljer gør op tegnet.
  • Gør ikke din hovedperson perfekt. Det gør det sværere for læseren at forholde sig til dem, sammen med at gøre din historie mindre troværdigt og sværere at engagere læseren i. Brug i stedet en blanding af kvaliteter fra begge kolonner for at gøre en mere afrundet karakter. Men gør det tegn 60% godt, og 40% dårligt.
  • Ligesom du ikke ønsker at gøre din hovedperson den perfekte væsen, bør du undgå at gøre din "skurk" af historien alle dårlige. Brug den samme metode til afrunding karakter, som beskrevet før, men i stedet gøre dit antagonist 60% bad og 40% god.
  • Skabe tegn personligheder, der spænder fra 90% god og 10% dårlige til 50/50. Jo tættere den karakter er til hovedpersonen, den mere afrundede de burde være. I stedet for at hovedpersonerne venner 90/10, så prøv at gøre dem 60/40 eller 50/50. Igen, de er lettere at forholde sig til denne måde. Gentag for at skabe de antagonister 'kammerater og associerede virksomheder, undtagen at gøre dem 90% ond og 10% god, og så videre.
 2. 2
  Opret udseendet af dine karakterer. Hvad er de fysiske træk fra nogle mennesker, du beundrer? Hvordan omkring dem, som du ikke kan lide for meget? Kom ud et andet stykke papir og lave en anden liste. Igen, bruge en blanding af kvaliteter fra begge kolonner for at oprette din hovedperson. Hovedpersonen behøver ikke at være perfekt. Du kunne tage et modemagasin og bladre gennem den, notere ansigtstræk og kropslige funktioner, der fanger øjet.
 3. 3
  Tænk på kreative navne. I din notesbog, holde styr på navne, du måske lyst til at bruge en dag. Disse omfatter dine venners navne, dine pårørendes navne og navne du få øje en dag, mens du læser eller surfer på nettet. Navne som Katie og Joel er fælles og let at huske, men du skal registrere navne som Arista og Montague, som du ikke kan se meget ofte.
  • Navne skal være relevante for fastsættelsen af ​​historien. En post-moderne japansk kvinde ville blive navngivet Sakura og en teenagedreng i Harlem ville have et fælles navn, ligesom Tom. Fancy og stavelse-heavy navne bør gemmes til fantasy og science fiction historier, og skal bruges sparsomt.
 4. 4
  Konkretisere din karakter. Hvis du er ved at udvikle en meget vigtig karakter, have det sjovt med det! Giv din karakter en hel profil! Hvad er hans / hendes navn? Hvor blev de født, og hvornår? Har de bærer stribede sokker eller faste dem? Er deres hår blåt eller flamme-rødt? Skriv ned en flok af disse oplysninger, selv om de måske ikke nødvendigt for historien. Hvis du skriver en figurs personlighed off af en du kender, skal du huske, at læseren ikke ved, hvem du skriver om. Gør det så læseren har et klart billede, og ikke efterlade nogen vigtige oplysninger ud! Du kan ikke antage, at læseren kender karakter såvel som du gør.
 5. 5
  Være parat til at lade dine karakterer og deres svar overraske dig, det er når du ved, du virkelig får et eller andet sted. Selv imaginære personer er resistente til at leve i en helt bestemt verden.

Sample karakter beskrivelser


Tips

 • Når du skriver historien, skal du ikke tilføje for meget i detaljer til tegnet. Det gør historien synes at trække på med konstant beskrivelse af en character.Description er stor, men ikke får gentagne.
 • Må ikke efterligne karakter udvikling stil dit favorit forfatter. Vær dig selv. Dine figurer behøver ikke at være ligesom JK Rowlings eller Lemony Snicket er. Dine karakterer er alle dine! Vær kreativ!
 • Giv nogle antydninger af, at tegnene er mere end opfylder øjet. Sommetider første indtryk kan være ganske bedrager.
 • Nogle mennesker hævder, at karakter profiler er forgæves. De er ikke! Disse profiler kan give dig værdifulde oplysninger om et tegn. Du behøver ikke at gå overbord, men du bør være i stand til at tale om et tegn, som om de var virkelige.
 • Har de tegn interagerer. God dialog fortæller en masse om tegn.
 • Når du opretter en fortid til din karakter, sørg for at det har en rolle i sammensmeltning deres personlighed, ikke bare at fortælle, hvad de gjorde i fortiden.
 • Vis tegn i forskellige lyser, når du får en chance. Ja, kan en karakter pågældende også være en skurk. Vis dem interagere med forskellige mennesker, at se verden gennem deres eget perspektiv, har deres inderste monologer, modsiger sig selv (endnu sørge for disse modsætninger gælder konsekvent og give mening), skiftende i forskellige retninger, med kriser trosretninger, begrunder sig selv, træffe beslutninger og iværksætte passende handlinger for deres egen, tage chancer, begå fejl, forsøger at gøre op for dem, og det vigtigste af alt, at få i forskellige konflikter, hvad enten de store, personlige eller interpersonelle.
 • Hovedpersonerne er ikke altid godt, ligesom antagonister er ikke altid skurken. Tænk på "Børnenes Story." Den unge lærer er hovedpersonen. Johnny er antagonisten, selvom han er en god karakter. Han er imod læreren. Prøv at udvikle en skurkagtig hovedperson.
 • Tjek karakter udvikling essays på Google. De kan vise sig nyttige!
 • Du kan altid have mere end én hovedperson og antagonist, medmindre du er nødt til at understrege betydningen af ​​en frem for en anden. For eksempel, i JK Rowlings Harry Potter-serien Harry Potter er hovedpersonen, mens Albus Dumbledore er den sekundære hovedperson. Lord Voldemort er den vigtigste antagonist, mens velsagtens Severus Snape er den sekundære, mindre antagonist gennem det meste af serien. Som historien er velskrevet, historien om Harry Potter vs Lord Voldemort danner det vigtigste plot, mens Dumbledore og Snape danner et sub-plot.

Advarsler

 • Når man ser for navne, skal du ikke bruge en persons nøjagtige navn! Ændre det lidt rundt, hvis du kan lide det så meget. For eksempel: Din vens navn er Christopher Bright. Ændre det til Chris Bringham eller Chris Bowden.
 • Du kan endda stave det anderledes såsom "Kris", "Crys" eller "Kriss". Det tilføjer lidt unikke til navnet, og kan gøre selv et almindeligt navn skiller sig ud.