Wkodk

Hvordan til at være komfortable på en lang fly tur

En lang national eller international flyvning kan ofte sure hvad der bør være en behagelig ferie eller business venture. Disse retningslinjer kan hjælpe din nødvendige rejsetid være så behageligt og smertefrit som muligt - for dig og for dine medrejsende.

Steps

Hvordan til at være komfortable på en lang fly tur. Reservere en god plads.
Hvordan til at være komfortable på en lang fly tur. Reservere en god plads.

Første del: preboarding tips

 1. 1
  Reservere en god plads. Selv inden for den samme klasse og billetprisen er nogle pladser langt overlegen til andre. Overvej en midtergang eller exit sæderække for benplads eller et vindue, hvis du ønsker at sove. Prøv at undgå sæder nær toiletter / toiletter, som andre passagerer vil få adgang til disse regelmæssigt. Det er almindeligt på langdistanceflyvninger, at der er kø, og folk walking til eller fra toiletter kan støde eller slå din plads. Også huske på, at støj og lys, der undslipper, når døren åbnes, kan være forstyrrende, især når du forsøger at sove.
  • Men husk aldrig at vælge et exit sæderække, hvis du vil have et spædbarn eller lille barn med dig.
 2. 2
  Hvis du har planer om at forsøge at sove, kommer forberedt. Bringe en rejse pude eller nakkestøtte, og prøv at undgå at bruge de oppustelige dem.
 3. 3
  Bring noget at underholde dig selv. Normalt behøver film ikke starte for nogen tid, og den indbyggede musik markering kan være ganske fattige, så bringe en iPod (natten, før du går væk prøve at hente nogle af de nyeste sange eller film, da det vil være mere underholdning end de gamle film, du allerede har), iPhone, iPad, Gameboy, Nintendo DS, eller cd-afspiller. Du kan også bringe en ny bog, som du kan lide eller bærbare spil.
 4. 4
  Altid har en par af de seneste magasiner med dig. Picking nye magasiner i lufthavnen før du forlader er en sjov måde at starte din rejse!
 5. 5
  Hvis det er muligt, gå med et flyselskab, der tilbyder. AVOD (Audio Video on Demand), som er en tv-skærm foran dit sæde, der lader dig vælge, hvad du ønsker at se, afspille eller lytte til.
 6. 6
  Medbring dine egne hovedtelefoner. Hovedtelefonerne, normalt tilgængelige på flyet (enten til køb eller gratis) er normalt af dårlig kvalitet. Støjreducerende hovedtelefoner og in-ear hovedtelefoner er fantastisk, hvis du har dem, og de kan hjælpe med at blokere ud motorstøj.
 7. 7
  Minimer din carry-on bagage. Én rygsæk er fint for flyet, og det er lettere at finde en plads i de faste skraldespande eller under sædet til en lille rygsæk, end for en større rulle taske.
 8. 8
  Medbring en tandbørste, og alt andet, der ikke er en væske eller en gel, som du har brug for at hjælpe opfriske før møde dine kære i slutningen af din lange flyvning. De, og dine naboer under flyvningen, vil være glad for du gjorde.
 9. 9
  Overveje at bringe din egen mad om bord, hvis du interesserer smag eller sundhed. På nogle flyselskaber er plane fødevarer ganske fattige. Tjek airlinemeals.net før og kigge gennem anmeldelser og beslutte, om du skal købe mad inden flyvningen.
 10. 10
  Kontakt dit flyselskab på forhånd at finde ud af, om de stadig tilbyde gratis måltider og potentielt kræve et særligt måltid. Mange flyselskaber tilbyder vegetar, Kosher, Halal og andre "særlige" måltider, hvis du bestille op til to eller tre dage i forvejen. Og fordi flyselskaberne nødt til specielt forberede dit måltid, er det normalt bedre end den standard fødevarer billetpris. Plus, er passagerer med særlige måltid anmodninger næsten altid serveret først. Hvis dit flyselskab ikke tilbyder et gratis måltid, skal du sørge for at medbringe din egen eller købe en i lufthavnen.
 11. 11
  Tag nogle slik eller andre snacks med dig. Protein barer er særligt nyttigt, hvis en lang flyvning. De fleste flyselskaber måltider tendens til at være lav i protein og høj i kulhydrater.

Del to: flyvetidsbegrænsninger tips

 1. 1
  Flyt rundt. Dette er især vigtigt på længere flyvninger, for at forhindre din krop fra ømme på grund af dårlig cirkulation. Nogle flyselskaber giver vejledning om i-sæde øvelser du kan gøre (såsom cirkelbevægelser ankler og strækker armene). Den lange mid-flight strækning på overnight flyvninger er et glimrende tidspunkt at tage en spadseretur op og ned ad kirkegulvet et par gange. Der er normalt plads til at gøre nogle tilbage strækninger på bagsiden af ​​nogle af hytter.
 2. 2
  Vælge at sidde tæt på bagsiden af flyet for lange ruter, hvis du ikke har noget imod den ekstra støj, som motorerne. Visse fly, såsom Boeing 747-serien, har et stort område bag den sidste række sæde bag i flyet, der giver dig masser af plads til at strække.
  • Du skal dog ikke sidde i den absolutte bag flyet. Der vil utvivlsomt være lyde og lugte fra mennesker, der bruger badeværelser og andre områder i flyets bageste.
 3. 3
  Deltag i in-flight øvelse video, skal din flyrejse levere en. Disse er designet til at hjælpe med kroppen cirkulation og reducerer træthed. Hvis dit fly ikke indeholder en sådan video, kan du stadig gøre dine egne strækninger og øvelser.
 4. 4
  Tage skridt til at beskytte dig selv fra den tørre luft om bord på flyet. Luften i et plan er meget tør og kan dehydrere dit system.
  • Drik masser af vand. Selvom du kan anmode om vand fra dine kabinepersonalet, er det en god ide at medbringe rigeligt med vand om bord med dig. Du kan enten købe flaskevand når du passerer sikkerhed eller bringe en tom flaske med dig om at udfylde fra en vand springvand. Husk, at du aldrig skal drikke vand fra fly badeværelser, det kan indeholde bakterier.
  • Brug øjendråber (øjendråber kan nu gennemføres sikkerhed), når dine øjne føler tør. Hvis du er virkelig ubehageligt, tøv ikke med at informere kabinepersonale.
  • Overvej saltvand nasal gel, hvis dine næsebor føler sig utilpas vejrtrækning tør luft. Saline nasal gel, der som regel kan findes i nærheden af ​​saltvand nasal vask ved et apotek, kan hjælpe med at holde indersiden af ​​næsen fugtig og gøre vejrtrækning mere komfortabel. Påfør på toilettet og vaske dine hænder før og efter. Du kan sætte det på en vatpind og pels den indre 1/2 tomme af din næse. Det kan synes grov, men det virkelig virker for at forhindre din næse fra smerteligt udtørring.
  • Bring læbepomade i en 3 ounce eller mindre container og bruge den til at beskytte dine læber fra at blive smerteligt tør. Medbring en lille beholder med håndlotion eller kakaosmør, hvis din hud tørrer nemt.
 5. 5
  Må ikke se på det tidspunkt under flyvningen. Du kan ikke gøre noget ved det og flyvningen vil føle en meget længere, hvis du holde udkig på det tidspunkt. Må ikke tjekke dit ur regelmæssigt og undgå at kigge på in-flight kort, der viser den aktuelle position af flyet.

Fjerde del: ting at gøre på en flyvemaskine


Tips

 • Prøv at downloade et par podcasts til din mp3-afspiller, før du forlader. Der er masser af dem rundt, og der bør være en, der passer til dine interesser. Hvis du rejser alene, for et stykke tid, bør en podcast eller to at holde dig selskab.
 • Slap af og ikke stress om dårlige ting, der kunne ske for flyet.
 • Hvis første (eller virksomhed) klasse ikke er helt udsolgt, boarding besætninger lejlighedsvis invitere nogle coach klasse kunder til. Dine chancer for at dette sker er bedst, hvis du er klædt passende-dette betyder ingen jeans eller sweatshirts, ingen open-tåede sandaler, og ingen rygsæk eller andre uhåndterlige håndbagage.
 • Armlæn kan hæves (selv på midtergangen), men nogle har en skjult udløser. Spørg flyvebesætningen.
 • Stræk ofte i løbet af din flyrejse. Det hjælper til at undgå dyb venøs trombose og blodpropper.
 • Beholde en fotokopi (eller flere) af dine vigtigste pas siden spredt ud gennem din bagage. Hvis dit pas er tabt eller stjålet, vil have kopien gøre det meget lettere at rette. Hvis din taske er malplaceret, er det mere sandsynligt at blive returneret til dig.
 • Må ikke bekymre dig om at komme op til at bruge toilettet ofte, walking omkring vil være godt for blodgennemstrømningen i benene.
 • Må ikke være undseelig om beder om ekstra bleer og kopper is, når drinks. Du kunne overveje det hele kan af en mindre populær drik, hvis du spørger. Hydrate! Soda er et dårligt valg på grund af alt det sukker.
 • WetOnes er en af ​​de bedste opfindelser nogensinde: en selvstændig bad. De er pre-fugtet anti-bakterielle towelettes. De sælger en lille pakke på størrelse med din håndflade for et par bukke.
 • Nogle flyvninger har ben hviler så trækker op i benet hvile og slappe af.
 • Hvis flyselskabet du rejser med giver tæpper, er det en god idé at sove med tæppet over hovedet for at overdøve lys og også hvis du kan lide privatlivets fred.
 • Korte flyvninger kan tage længere tid end at køre, når man tænker lufthavn parkering, sikkerhed linjer, venter på boarding, bagage pickup, biludlejning, omkostninger mv
 • Den sidste sæderække normalt ikke læne sig tilbage.
 • At lindre trykket i ørerne, forskning Valsalva manøvre (holde din næse og blæser) på forhånd og ved, hvordan man udfører den korrekt.
 • (Sud.a.fed) til hjælpe med at lindre trykket i ørerne under start og landing. Bemærk dog, at hvis du flyver til Japan eller New Zealand, er kolde medicin, der indeholder pseudoephedrin betragtes kontrollerede stoffer og er ulovlige at bringe ind i landet. Pseudoephedrin er også en "øvre", og kan forhindre dig napping.
 • Få voks formbare over-the-counter ørepropper. De arbejder bedre end de billige skum dem, og er billigere end de specialfremstillede dem. Hvis du er bekymret for støj, så prøv at sidde foran motorerne.
 • Plan for lufthavnens layovers, også. De kan tage tid, men de er også en god mulighed for at strække benene.
 • Hvis du har en stærk flyskræk eller har problemer falder søvn under flyvningen, kan du bede din læge om et benzodiazepin medicin [Valium / Xanax / Restoril (c)]. Disse vil sænke din angst niveauer og beroligende. Brug ikke alkohol til at sove.
 • Medbring en pose slikkepinde eller frugt.
 • Trykaflastende ørepropper (et varemærke er Ear.Planes) også bidrage til at lindre luft trykændringer under flyvninger.
 • Alaska Air har normalt "Digiplayers", som er meget lig AVOD på cross-country flyvninger. For 10€ får du omkring seks film, fire tv-shows, og en masse musikvideoer.
 • Dette kan være en selvfølge, men det sker. Forsøg ikke at barbere i en flyvemaskine! Må ikke også børste op på din hygiejne i badeværelset. Ikke alene er det ulækkert, vil du også skære dig selv, hvis der er turbulens.
 • Hvis du ikke er i en fart, overveje sleeper transport af et tog. Selv om prisen er magen til en flyvning, får du en vandret seng, måltider og en bruser om bord.
 • Nogle lufthavne har en leje kiosk for bærbare dvd-afspillere og dvd-film (ca. 10€). Bare drop det ud på din destination lufthavn.
 • Slå alle WiFi / Bluetooth / Cellular kommunikation i telefonen. fleste smartphones har det passende navn flytilstand.
 • Få en NadaChair S'portBacker. Det giver dig mulighed for at sove sidder oprejst. Det forhindrer slouching, som stammer lænden. Sætte dette på, hæve din plads næsten oprejst, satte sikkerhedsselen lunt tværs skødet, og du kan sove i timevis uden ubehag. Det foldes op i en selvstændig pose på størrelse med en paperback bog. Sidder med en bedre lumbal kropsholdning, hvilket er, hvad Nada Chair hjælper med, også kan sænke blodtrykket (NadaChair s BackUp, ikke som kompakt, anbefales til større rammer.)
 • Hvis du vil have ørepropper, men ikke bringe nogen, brug væv.
 • Alternative løsninger til øret trykket problemet (hvorvidt du har en kold) omfatter tyggegummi og åbne munden.
 • Når du er træt eller søvnig, spørger passageren bag dig (være omhyggelig med at spørge forældrene, hvis det er et barn), hvis du kan skubbe din ryg lidt tilbage og hvile det tilbage og gå på vågeblus.
 • Gå til bad / toilet lige før du forlader. Dette vil reducere dine chancer vil du nødt til at gå på flyet. Badeværelserne på en flyvemaskine er små, og de har ikke den mest behagelige lugt.

Ting du behøver

 • Bog, et blad
 • Sudoku / logiske gåder
 • Tandbørste
 • Våde Ones / klude
 • Et par rene underbukser, en ren par sokker og en ren skjorte
 • Tissue mini-pack
 • Deodorant stick
 • Gum, ånde møntanstalter (at tygge, når din ører pop)
 • Laptop
 • Film til at spille på din bærbare computer
 • iPod/mp3-afspiller
 • Batterier
 • Pen og papir, hvis du kan lide at tegne
 • Snacks, chokolade eller slik
 • Small Hår børste / bånd
 • Nogle flaskevand købt eller besættes efter clearing sikkerhed.
 • De seneste sikkerhedsopdateringer lister over hvad der er tilladt på flyet, og hvad der ikke er
 • Hånd sanitizer
 • Smerter tabletter, Sudafed / Benadryl tabletter (ørepine, kold), antacida
 • Blød pude, tæppe kast (i tilfælde flyselskabet stopper tilbyder det for hygiejne)
 • Foot elevator eller sportstaske til at sætte fødderne på
 • Eye skygge / patch, støjreducerende øretelefoner / ørepropper
 • Pressure sokker / slip ons
 • Face fugtighedscreme creme rejse størrelse, læbepomade
 • Mundskyl
 • Hygiejnebind
 • Tøj, der er behageligt