Wkodk

Hvordan til at tjene og spare penge

Tjene penge er at tjene penge, uanset hvilke nye ting, du ønsker at købe. Cash flow er nøglen. Her er nogle måder at få mere flow mod dig og fjerne cash flow væk fra dig, når det giver mening økonomisk.

Steps

Hvordan til at tjene og spare penge. Find et job, starte en virksomhed, til at forhandle ekstra gøremål, at nogen vil betale dig for at fuldføre, eller find lønarbejde.
Hvordan til at tjene og spare penge. Find et job, starte en virksomhed, til at forhandle ekstra gøremål, at nogen vil betale dig for at fuldføre, eller find lønarbejde.
 1. 1
  Find et job, starte en virksomhed, til at forhandle ekstra gøremål, at nogen vil betale dig for at fuldføre, eller find lønarbejde. Gør noget, der er lovligt og betaler. Det er endnu bedre, hvis du får noget, der betaler, og at du nyder at gøre, men lad ikke nydelse stå i vejen for at tjene til livets ophold. Hvis du vil anvende på et job, den nemmeste måde er at kigge op en lokal butik eller restaurant på internettet og gøre en online ansøgning. De vil bruge dit CPR-nummer og andre oplysninger. Gør omkring en en uge på forskellige steder, indtil nogen ringer for at planlægge et interview. Dine forældre bør vide om hele denne proces (hvis du er en teenager), og de skal også hjælpe dig med det. Sørg for, at du har en bil eller anden måde at komme dertil. Selvfølgelig, hvis det er tæt nok, bare gå. Bemærk, at beskæftigelsen er meget svært at finde disse dage, så selvom det er din bedste mulighed, det kunne være din hårdest.
 2. 2
  Kig efter måder at spare og budget for dit legetøj køb. Eller finde måder at få et raise, eller afhente en anden indkomst. En hurtig måde at spare er at fjerne frokoster og middage ud og også fjerne "designer" kaffe og sodavand fra restauranter, fastfood leddene og nærbutikker. De fleste mennesker, herunder denne skribent, kan finde mange måder at spare, hvis vi tage et nærmere kig på vores cash flow. Der er formentlig masser af løbende udgifter, du kan fjerne.
 3. 3
  Når du modtager positivt cash fra en af de ovennævnte kilder, der er afsat en del af din indtjening, og eller nye fundne besparelser, hver lønperiode, indtil du har gemt til dit nye legetøj. Dette kan være en lønperiode eller mange løn perioder. Du ønsker måske at gemme det i en bank. På den måde kan du tjene renter.
 4. 4
  Undgå at betale "convenience" gebyrer når det er muligt. Et eksempel på en bekvemmelighed gebyr ville være at købe en sodavand ved et arrangement eller restaurant for en eller to dollars mere end den samme soda ville koste på en købmand, eller tage penge ud af en ATM, der ikke er din bank (det meste udgør en ekstra gebyr). Hvis du spore dine penge tæt kan du finde mange "convenience gebyrer", som kan undgås dagligt.
 5. 5
  Stop transporterer kontanter, hvis du ikke virkelig har brug for det. Eller kun bære én forholdsvis stor regning. Du er mindre tilbøjelige til at bryde en større regning.
 6. 6
  Gem ændringer og sætte det i en tom krukke. Det tilføjer hurtigt, og du kan tage den med til en bank eller et sted lignende og få det byttet til kontanter.

Advarsler

 • Der er udgifter i at starte en virksomhed, og ikke alle virksomheder er vellykket. Det er sagt, en succesfuld virksomhed kan være meget indbringende, hvis de håndteres korrekt.