Wkodk

Hvordan til at tilpasse sig et nyt job

Justering til et nyt job kan være en skræmmende udfordring, uanset om du tog det nye job ved valg eller af nødvendighed. Pretty snart, vil du vide de nye mennesker, nye arbejde og det nye sted. I mellemtiden kan du tage nogle skridt til at gøre overgangen lettere.

Steps

Hvordan til at tilpasse sig et nyt job. Visualiser en stor dag.
Hvordan til at tilpasse sig et nyt job. Visualiser en stor dag.
 1. 1
  Visualiser en stor dag. Prøv at tænke på alt, hvad du mener er godt og positivt i dig. Sig til dig selv at du vil være en glad person rundt på arbejdspladsen og en fornøjelse for alle på arbejde for at have dig med dem.
 2. 2
  Ankom til tiden eller lidt tidligt den første dag. Spørg på forhånd, hvornår, hvor, og hvem du vil møde. Bekræft, at nogen vil være der til at møde dig, når du ankommer.
  • Anskaf og bringe telefonnummeret på nogen, der kan lade dig i. Få nogen specielle anvisninger, også.
  • Vær høflig og tålmodig med receptionisten og enhver sikkerhedspersonalet du møder på vejen i. De kan kontakte de rigtige mennesker og hjælpe punkt dig i den rigtige retning.
 3. 3
  Pas på de administrative ting. Besøg Human Resources, sikkerhed, din chef, og enhver andet du har brug for at se at komme i gang. Stille spørgsmål, hvis du har brug for.
  • Udfyld hvad papirarbejde er nødvendig, og få det vendt hurtigt. Bemærk, at ansøgninger om forsikring, eller andre fordele skal muligvis drejes i inden for et bestemt tidsrum efter start arbejdet for dem at blive accepteret. Hvis du ikke er sikker på om politikker, procedurer eller tidsfrister; spørge.
  • Nuværende identifikation, hvis det er påkrævet. Du er muligvis nødt til at lægge en kopi af dit pas, sygesikringsbevis eller andet eller national id på filen.
  • Anskaf (eller ansøge om) din badge, ensartet og eventuelle taster, du får brug for. Sørg for at få en midlertidig badge, hvis din permanent vil tage nogen tid at nå frem.
  • Deltag nogen uddannelse eller orientering.
  • Gennemgå medarbejderen manual og alle andre spørgsmål, du bliver bedt om at læse.
  • Anmod visitkort, hvis de vil være en del af dit job.
 4. 4
  Få at vide dine kolleger. Dette kunne være den mest værdifulde måde at lette overgangen til et nyt job.
  • Lær navnene så meget som muligt. og bede et par enkle spørgsmål for at starte samtalen. Find ud af hvad folks roller er, og hvor længe de har været rundt til en start.
  • Spørg hvem at spørge. Hvis du sidder fast på noget, gå til nogen, du allerede har mødt og spørge, hvor du skal tage et spørgsmål.
  • Få venner. Når du begynder at udvikle en professionel rapport med nogle mennesker, invitere dem til at have, eller med dig en dag. Kom uden for arbejdspladsen kan gøre underværker for kammeratskab.
 5. 5
  Lær dit arbejdsområde, og i givet fald det oprettet.
 6. Hvis du deler plads eller udstyr med andre, lære, hvor det går, og hvordan man passer det. Du vil gøre et godt indtryk ved at holde tingene ryddelige og i orden.
Arranger dit arbejde plads til din stil. Bruger du din telefon ofte? sætte det inden for nem arms rækkevidde. Er du højrehåndet? lade dig selv plads til at skrive på denne side af din stol. organisere dit skrivebord for den måde, du arbejder. justere din stol til at passe komfortabelt. Spørg efter særlige boliger, du har brug for. rense dit arbejdsområde, især hvis somebody else besatte det tidligere. Bo lidt sent den første dag, hvis du har brug for. Folk spiser, og hoste, ved deres skriveborde, og du er bedre tjent med ikke at starte et nyt job ved at kalde sig syg den anden uge. Eventuelle blev efterladt. tørre ned dit skrivebord med fugtige papirservietter. Fugtes klude eller en mild spray renere vil gøre et bedre stykke arbejde. Glem ikke, musemåtte, keyboard, armlænene i din stol, de og dørhåndtag, da alle disse ting bliver håndteret ofte. indsamle eller anmode om eventuelle leverancer og udstyr, du bliver nødt til at gøre dit job. arrangere og organisere din arbejdsplads, som du går, også. Du kan ikke vide, hvad de skal titel eller bindemidler, indtil du kommer i gang gør dit job, for eksempel.
6
Få dine, konti og adgangskoder oprettet. IT eller IS afdeling vil normalt hjælpe. Lyt til deres anvisninger og råd. Glem ikke at bede om assistance installere en printer, hvis du har brug for.
7
Lær nok om dit voice mail system til at indlede din postkasse, optage en udgående meddelelse, og angive et kodeord. Sommetider er der forskellige interne og eksterne budskaber at sætte op.
8
Lær dit nye job. Afhængig af dit job og dine tidligere erfaringer, kan det tage alt fra uger til år at mestre.
 • Spørg masser af spørgsmål i første omgang. Alle vil forstå, at du er begyndt på et nyt sted, og det vil vise, at du aktivt er ved at lære.
 • Etablere mål og definere dine mål. Gør dette sammen med din vejleder. Du kan se, hvad der gør, eller han / hun kan fortælle dig, hvad der skal gøres, eller (mest sandsynligt) en kombination kan forekomme. Dine mål kan udvikle sig, som du bosætte sig i, men starter med det samme vil give dig retning, når du har mest brug for det.
 • omhyggeligt til vejledning og råd, som folk tilbyde.
 • Skriv ting ned. Brug en notesbog, kalender eller planner at hjælpe med at holde styr på alle de nye oplysninger, der kommer din vej. Når nogen fortæller dig, hvor at gå, eller hvem der skal se, gøre et notat af det. Det vil hjælpe dig med at huske, hvad du behøver at gøre, og det vil vise, at du er opmærksom.
 • Gentag back instruktioner, som du modtager, med dine egne ord. Det er en god måde at sikre, at du forstår tingene helt, og det vil hjælpe dig huske. Du kan begynde: "Lad mig sørge for jeg har forstået det rigtigt her. Du vil have mig til at..."
9
Lær den bygning eller andre rum, hvor du vil arbejde. Hvor er? Den? Nødudgangen? Den cafeteria? Hvis der er en kort, tage et godt kig på det.
10
Tal med din chef. Selv hvis det ikke er din favorit aktivitet, kommunikere regelmæssigt med din chef er en god måde at vide, om du er på rette spor. Glem ikke, at du kan stille spørgsmål, give et status (mundtligt eller skriftligt), og bede om tilbagemeldinger og anbefalinger.
11
Hop ind og begynde at gøre dit arbejde. Enten vil du regne ud, hvad du gør, eller du vil lære, hvor du sidder fast, og hvad du har brug for at spørge. Instruktioner og råd kan få dig i gang, men gør, er den bedste måde at lære på.

Tips

 • Må ikke undervurdere effekten af ​​at være nye. Ja, du har en masse arbejde at gøre, og du bliver nødt til at etablere en ny ry her, men du også bringe et nyt perspektiv, og du sandsynligvis bringe erfaringer fra andre virksomheder eller arbejdspladser. Prøv at vende det til frisk energi, nye ideer og initiativ, der vil gøre dig skille sig ud blandt dine nye kolleger.
 • Få at vide området omkring din arbejdsplads, også. Du behøver ikke at gøre det den første dag, men som du får komfortable, tage en anden rute hjem. Spørg kolleger om deres foretrukne restauranter eller udforske for dig selv. I virkeligheden, nærliggende at spørge kolleger om gode restauranter er en fantastisk måde at starte en samtale og få at vide nogle mennesker.
 • Nerver om din første dag (r) på et nyt job er normale, men lad dem ikke få det bedre af dig. Hvis du tilfældigvis til at glide op, skal du blot forklare, at du er nervøs, og prøv igen. De fleste mennesker vil forstå.
 • Tilpas dit arbejdsområde lidt, hvis det er relevant. Et velvalgt knickknack kan lave et nyt kontor føler sig mere velkendt og tjene som en isbryder med nye kolleger.
 • I almindelighed, ifølge hvordan andre klæder, uanset om det er jeans og sneakers eller jakkesæt og slips. Undtagelsen er, hvis din nye rolle er at se folk, at de andre i dit kontor ikke. Hvis du er en del af salgs-eller executive hold, for eksempel, beskæftiger sig med kunder eller investorer at back-office besætning ikke ser, kjole i overensstemmelse hermed.
  • Altid kjole professionelt for interviewet. Hvis du ikke er sikker, kjole professionelt for den første dag og justere din stil efter du har haft tid til at se sig omkring.
  • Klæde sig efter dine pligter. Uanset om du stigegang til tag, grave grøfter, eller sidder bag et skrivebord, kjole i overensstemmelse hermed.

Advarsler

 • Hold din adfærd, påklædning og måde professionelle, især i starten, indtil du har nogle fornemmelse for stemning og kultur i din nye arbejdsplads.
 • Guard mod at bruge udtryk, der betragtes som racistisk i dagens samfund. For eksempel ikke sige "De indfødte bliver rastløs," eller "So-og-så er sådan en indisk giveren."
 • Erfaringen er stor, men ikke antage, at din nye virksomhed fungerer på samme måde som din gamle selskab. Gør en indsats for at lære, hvad der er anderledes eller nyt. Må ikke nogensinde sige "Vi har aldrig gjorde det på denne måde, hvor jeg plejede at arbejde."
 • Ryd op efter dig selv i pausen rummet. Efterlad ikke mad i køleskabet for at ødelægge.