Wkodk

Hvordan til at tale foran store grupper af mennesker

Det øjeblik er kommet. Du er ved at foretage en vigtig tale foran en stor menneskemængde. Du går op, gør dig klar, åbne munden... derefter stilhed hersker i rummet. Her er noget for dig at gøre for effektivt at tale foran det store publikum.

Steps

Hvordan til at tale foran store grupper af mennesker. Vær sikker på at øve derhjemme, hvis du får nervøs.
Hvordan til at tale foran store grupper af mennesker. Vær sikker på at øve derhjemme, hvis du får nervøs.
 1. 1
  Skriv en tale. Nedskrive lidt noter om, hvad du gerne vil inkludere i din tale. Er der et bestemt emne, du nødt til at tale om, eller er det dine egne ting? Forskning det! Find interessante fakta om dit emne til at indeholde. Tilføj i specielle effekter i dit indlæg. Gøre publikum tror! Sæt pauser i din tale, hvor der ville være point til virkelig at tænke over noget, som en tidligere erfaringer, et svar på et spørgsmål, eller en udtalelse. Nedskriv sætninger eller afsnit, der gør publikum visualisere noget. "Imagine..." eller "Hvad nu hvis..." der er to måder at starte på noget. Måske tilføje lidt humor til din tale. En lille joke i ny og næ vil holde en person er interesseret i din tale.
 2. 2
  Gennemgå din tale. Sørg for, at der ikke er ting, du er flov over at sige, eller ikke er positive for udtalen. Det vil også bidrage til at ikke bruge ord, du ikke kender betydningen på, så du ikke bruger en forkert ord eller ikke give det den rigtige følelser. Og også, hvis du bruger alt for mange ord, som folk ikke kender definitionen af, at alene kunne gøre dem til ikke passe dit indlæg, i betragtning af, at de ikke ville have en anelse om, hvad du taler om. Gøre det ud som du skriver et essay til skole, og gå gennem grammatik, stavning, tegnsætning, og så videre. Selv den mindste fejl kunne rod dig. Og endelig har en ven eller to læse over dit indlæg. Spørg deres mening om det, for ting, du kan forbedre, og stille spørgsmål om det at se, hvis de fik det punkt om, hvad det hele handlede om. Se om de rent faktisk har lært af det. Ved hjælp af disse pejlemærker, gør en sidste tale, hvilket gør det til det bedste, du kan gøre det.
 3. 3
  Vær sikker på at øve derhjemme, hvis du får nervøs. Jo mere sikker du føler om det, jo mindre sandsynligt, du vil være for nervøs. Hvis publikum kaster dig ud, bare forestille du er i dit værelse (eller hvor nogensinde du praktiseret) bare gør en sidste praksis.
 4. 4
  Vær dig selv. Må ikke skrive noget i hele denne forretning lignende form bare for at prøve at imponere. Tilføj en lille ting at gøre din tale sige "Det er mig, sagde min tale, ikke den anden person over there". Jo mere "du" du gør det, jo mindre arbejde, du bliver nødt til at gøre, hvilket betyder mindre du bliver nødt til at bekymre dig.
 5. 5
  Gør dig opmærksom på kortene. De er meget nemmere at bruge end at søge dit indlæg, når du ikke kan huske det næste punkt i diskussionen. Prøv ikke at lægge en masse på ét kort. Normalt ét kort pr punkt virker, men hvis der er en masse oplysninger for en, flytte ind to eller tre kort, noget at begrænse mængden af ​​kigge du gør. Må ikke nedskrive hele sætninger, bare skrive ned enkle noter og spørgsmål for dig at huske, hvad der foregår. Dette hjælper dig også med at holde øjenkontakt.
 6. 6
  Når det endelig kommer ned til det øjeblik, tage et øjeblik til at trække vejret dybt. Ikke bare en lille en sekund indånder, udånder. Inhale i 10 sekunder og udånder for det samme beløb, og vær sikker på at du indånder, så din mave område bevæger sig ud, og dine skuldre ikke gå op. Hvis det ikke virker første gang, så gør det igen og igen, indtil du føler dig afslappet og klar. Dette alene kan smide nok nervøsitet at få dig gennem talen.
 7. 7
  Søg på tilskuerne til en kammerat eller et familiemedlem. Brug dem som en motivation til at være den bedste højttaler du kan være. Hvis du ikke kan finde dem, bare huske, at de er derude, og de ser dig, selvom du ikke kan se dem.
 8. 8
  Begynd at tale. Vent, begynder at tale, langsomt! Hvad du synes er for langsom er perfekt. Hvad du synes er lige højre er for hurtig normalt for folk at lytte. Formulering alt! Det er sjovt, hvordan et ord kan ændre sig til noget helt andet fra dit emne, fordi du ikke har brugt de rigtige lyde, men det vil ikke være så sjovt for dig! Holde dette i tankerne, tale. Normalt, efter et afsnit eller deromkring af tale, begynder du at indse "Hey, er det ikke halvt dårligt!" og det er nemmere at fortsætte. Hvis den ikke klikker på så bare give det lidt mere tid.
 9. 9
  Vær sikker på at tilføje følelser til din tale. Hvor ofte har du rent faktisk lytter til en tale, som en person, der er monotones eller lyde som om de bare læser gennem et stykke papir. Kedeligt! Lad som om du er en film skuespiller / skuespillerinde. Alle ser hvad du gør, og du ønsker at gøre en masse penge for filmen, og ikke blive fyret. Hvis du kan, flytte rundt, bruge håndbevægelser, hvis du virkelig ønsker at grave dybt, handle en del af dit indlæg, mens du siger det. Hvis det ikke får folks opmærksomhed, intet vil. I midten af ​​dit indlæg, stoppe op og spørge en af ​​tilhørerne et spørgsmål for at få en udtalelse om et punkt, du er ved at lave, så bevise dem rigtigt eller forkert. Prøv at få en udtalelse fra en person, der ser ud til at glide ud, bare for at få deres opmærksomhed tilbage. Nogle mennesker vil være at lytte og begynde at tænke "god pointe", "det er sandt", eller, hvis de er mere barnlig, "Ha ha! Du var forkert!" Det viser, at folk er opmærksomme. Sørg for at du stille spørgsmål og tilføje pauser. Gør noget for at gøre de mennesker tror! Og sørg for at have øjenkontakt med hele publikum (eller ser rigtige over mængden, hvis du ikke ønsker at se lige ved dem).
 10. 10
  Hav det sjovt med det og nyde det. Hvis du hader det, vil publikum hader det. Men hvis du har det sjovt med det, vil det vise i dine ord, og publikum vil have det sjovt, også.

Tips

 • Stole på dig selv!
 • Tal langsomt!
 • Smile
 • Vide, hvad du taler om
 • Vær selvsikker og energisk-ikke skræmmende energi, men hvor det er sjovt for alle.
 • Har følelser
 • Hvis du får rystesyge og sommerfugle, tage et par dybe indåndinger for at berolige dig selv og taler højt, især for en større menneskemængde.
 • Praksis. Regelmæssig praksis med en lille gruppe som toastmasters vil bygge din selvtillid og forbedre dine kommunikationsteknikker. Tjek www.Toastmasters.Org at finde en klub i dit område.
 • Vide, hvad slags publikum du henvender dig til på forhånd at kunne forberede den korrekte diktion (valg af ord).

Advarsler

 • Hvis du rodet op en gang, ikke begynde at handle som det er verdens ende, ellers vil det virke som det for dig.
 • Må ikke prøve for hårdt at skrive en tale. Hvis der ikke kommer til dig, tage en pause.
 • Må ikke være negativt om dig selv eller din tale.

Ting du behøver

 • Blyant
 • Papir
 • Venner / familie
 • Guide
 • energi og selvtillid