Wkodk

Hvordan til at tabe din accent

Mange mennesker ønsker at tabe deres accent eller i det mindste ændre det, så de kan være lettere at forstå. Denne artikel vil give dig trin-for-trin-vejledning, som vil fortælle dig, hvordan du taber en accent.

Steps

Hvordan til at tabe din accent. Øv dine vocalic lyde.
Hvordan til at tabe din accent. Øv dine vocalic lyde.
 1. 1
  Øv dine vocalic lyde. Engelsk har 5 skriftlige vokaler (a, e, i, o og u), men 12 vocalic lyde (/ i:/, / ɪ /, / e /, / Æ /, / ɑ:/, / ɒ /, / ɔ:/, / ʊ /, / u:/, / ʌ /, / ɜ:/, / ə /), og omkring 26 consonantal lyde.
 2. 2
  Lyt til og gentag eksempler på ord, som en indfødt engelsk taler. Du er nødt til at identificere et eksempel accent, du ønsker at efterligne.
 3. 3
  Sørg for at du åbner munden bredt nok og læst højt i mindst tredive minutter dagligt.
 4. 4
  Øv 'th' lyd. 'Th' udtales bag tænderne, hvor de fleste sprog udtale 'd' og 't'. Det er ikke opnået ved at stikke tungen mellem tænderne.
 5. 5
  Understrege korrekte stavelse hvis der er mere end én stavelse i ordet. Engelsk er et stress-baseret sprog.
 6. 6
  Tal langsomt. Afslut et ord, før du starter den næste. Husk at sige det sidste konsonant i et ord.
 7. 7
  Watch english t. V. kanaler så meget som muligt og forsøge at lytte opmærksomt til hvert ord, og derefter praksis dem.
 8. 8
  Lyt til noget på engelsk dagligt, om dens nyheder, sange, tv, en film eller en lydbog.
 9. 9
  Køb en udtale ordbog og begynde at arbejde på det.

Tips

 • Miste din accent virkelig at lære at tale ved hjælp af en ikke-regionalt specifik dialekt.
 • En stor del af at lære et nyt accent er at lære de lyde, rytme, stress, beg, intonation og struktur af denne accent. For at gøre dette skal du "afstemme" øret til særlige accent.
 • Som du udvide muligheden for øret, taler bliver en automatisme. Når øret kan "høre" en lyd munden har en bedre chance for at producere det.
 • Når man lærer nogen accent, lytte til og efterligne en indfødt er det vigtigste skridt, og hurtigste måde at lære på. Husk, at når du var ung, du har lært et sprog ved at lytte og derefter gentage de ord, mens efterligne accent.
 • På engelsk fleste af konsonanter er parret, dvs, de er lavet på samme måde i munden. Den eneste forskel er, at en af ​​parret er lavet uden at tænde for stemmen i halsen (hvilket gør lyd i halsen), og man er lavet med stemmeaktiveret fx / p / og / b /
 • Prøv omkring 15 minutter af praksis hver dag i et par uger.
 • Lær lokale udtryk. Lær, hvad ord bruges hyppigt i dit område til at beskrive ting (f.eks belastninger vs masser vs dynger)
 • Rytme er om timing i en sætning eller en sætning. Det drejer sig hovedsageligt svarer til, hvor vi placerer stærk eller svag stress i en sætning. Når man lærer et nyt accent er det også vigtigt at lære, hvor stress er placeret.
 • Som barn din evne til øret for at behandle forskellige frekvenser af lyd er udvidet, så du kan skelne og gengive lyden af ​​de sprog, der omgiver dig. Til effektivt at lære en ny accent, skal du udvide muligheden for øret ved at lytte igen og igen til eksempler på accent.
 • Watch engelsk TV med engelske undertekster.

Ting du behøver

 • Eksempler på en britisk eller europæisk accent at lytte til og gentage.
 • En CD-afspiller, kassette (tape) afspiller eller MP3-afspiller, så du kan øve dig lytte og gentage hver dag.