Wkodk

Hvordan til at citere i et forsknings-papir

Et forskningsprojekt papir kan gøres stærkere ved brug af direkte citater, når du har brug for at citere en central del af den primære kildemateriale, styrke dit argument gennem en anden forfatters værk lavet i særligt gunstige vilkår, eller fremhæve et udtryk for kunst. Det er vigtigt at både bruge citater effektivt og citere dem ordentligt.

Steps

Hvordan til at citere i et forsknings-papir. Saml vigtige punkter som citater.
Hvordan til at citere i et forsknings-papir. Saml vigtige punkter som citater.

Citerer i et forsknings-papir

 1. 1
  Saml vigtige punkter som citater. Som du gør din forskning, transskribere sproget præcist, når det er en central del af den primære kildemateriale. For eksempel bør en juridisk papir indeholde lovteksten bliver diskuteret, og litterær analyse bør omfatte sektioner fra litterært værk. En imponerende argument, en klog modargument, som du ønsker at tilbagevise eller særprægede sprog, du måske ønsker at inkludere, som et udtryk fra kunstverdenen, bør alle være ordentligt tildelt. Medtag forfatter, titel og sidetal i dine noter, så du ikke behøver at slå det op igen, hvis du bruger citatet i dit papir.
 2. 2
  Kopier hvert ord og al tegnsætning nøjagtigt. I dine noter, når du kopierer tekst eller særprægede sætninger fra din læsning omfatter anførselstegn og et notat om kilden. Som du skriver dit papir, vil du have en række potentielle citater til at understøtte dit argument.
 3. 3
  Cite citater korrekt. De fleste college-niveau klasser vil tildele en styleguide, typisk enten Modern Language Association (MLA) eller Det Europæiske Psychological Association (APA) stil guider, eller du kan bruge en stil manual for den disciplin, som du skriver.
 4. 4
  Put direkte citater i anførselstegn. Mærkerne skal falde omkring ethvert direkte citerede sprog og et citat bør følge umiddelbart efter citatet eller i slutningen af ​​sætningen, herunder tilbuddet. Undgå plagiat, er der hjælp kilder uden afskrivning og er en overtrædelse af akademiske etik. Hvis du ikke skriver det selv, skal du give kredit til din kilde.
 5. 5
  Offset meget lange citater. Hvis et citat er meget lang (mere end 4 linjer tekst) medtage det som en blok citat, som er forskudt fra venstre margen af ​​siden for at angive, at det er et citat. I dette tilfælde er der ikke anførselstegn nødvendigt, og en forfatter / side citation går i slutningen af ​​citatet. Citater kan være parentetiske eller en fodnote / slutnote nummer - igen, skal du kontakte din stil manual.
 6. 6
  Rediger citater korrekt. Når du skriver, skal du muligvis ændre citater smule, for eksempel for at justere tegnsætning, indikerer, at du har forladt en irrelevant portion ud, eller at tilføje nogle forklarende ord.
  • Brug parenteser til at vise mindre ændringer. Hvis du har brug for at inkludere et citat fra midten af ​​en sætning som starten på din egen sætning, eller har brug for at bruge starten på en citeret sætning i midten af ​​din sætning, lægge beslag omkring det første bogstav for at indikere, at du har ændret sin sag.
  • Brug beslag eller en ellipse for at angive sletninger. Hvis du udelade en del af et citat, kan du angive dette med parenteser omkring en ellipse. Men hvis du ønsker at citere noget fra én sætning, efterfulgt af noget fra en senere sætning i den samme tekst, kan det være mere fornuftigt at starte et separat tilbud.
  • Angiv tilføjelser med parentes. Dette er oftest bruges enten til at give oplysninger, der blev givet tidligere i kildematerialet (fx udskiftning af en stedord med en persons navn stavet i parentes) eller for at justere grammatik et citat til at matche den omgivende sætning. Brug ikke tilføjelser eller sletninger til at ændre betydningen af ​​et citat.
 7. 7
  Vælg citaterne, du vil bruge i papiret med omhu. Overforbrug af citater anses sjusket i akademisk skrivning, fordi det også stærkt afhængig andre til at gøre din pointe. Vis ikke blot, at du kan skrive, men at du også kan skønsomt finkæmme gennem store mængder af forskning for at indsamle de vigtigste citater som vil understøtte din argumentation.
 8. 8
  Kontroller og dobbelttjekke alle citater. Gå tilbage til den oprindelige kilde, og at alle citater er korrekt tilskrives, nævnt og skrevet. Hvis du har foretaget ændringer i de citater, så sørg for du har gjort det korrekt, og at det er klart, hvordan du ændrede tilbud.
 9. 9
  Indeholde bibliografiske oplysninger i slutningen af papiret. A "Works Citeret" side, eller en anden bibliografisk kilde siden er udnyttet ved udgangen af ​​papiret til listen fuld offentliggørelse af oplysninger om hver enkelt citerede kilde.

Tips

 • Hold en liste over citater, som du tager forskning noter, og Star dine favoritter til at vende tilbage senere.
 • Give kredit helt, ikke bare minimalt. Selv hvis alt du behøver, er et citat, er det nyttigt at sætte et citat i kontekst i din forskning papir. Hvem sagde det? Hvornår? Hvem er de? Hvorfor er det vigtigt? Hvis en bestemt citat var en del af en legendarisk tale eller en nøgle sige, at de enkelte, påpege det.
 • Hvis et uddrag af sproget virkelig slår dig i forskning, kopiere den ned. Det er nok en god citat.
 • Citat oppositionen, så du direkte kan hente fra hinanden deres argument. Det er nemmere at argumentere mod en person, hvis du bruger præcis, hvad de sagde, og påpege sine fejl. Ellers kan oppositionen hævder, at du simpelthen vredet deres betydning. Stol på deres ord og angribe direkte.
 • Hold øje med citater, der er citeret af andre forskere igen og igen. Ofte sekundært materiale vil give dig tips til at finde de bedste dele af de primære kilder.
 • Vær meget forsigtig, når du kopierer citater ned. Tror ikke du vil huske, at noget er et direkte citat uden at bruge citationstegn i dine noter. Sørg for at du kopierer præcist, ikke hvordan du vil skrive det i avisen. Du kan redigere senere.

Advarsler

 • Må ikke være en sjusket note-taker. Desværre, utilsigtet plagiat er alt for almindelig, og det har alvorlige konsekvenser. Du har måske ikke beregnet til at plagiere, men hvis du skriver en andens ord ned uden at angive, at du bruger en direkte citat, er du plagiat, om det var tilsigtet eller ej (efter alt, blot stole på forelæsningsnoter og ikke på din egen forskning er doven og ikke anerkender direkte citater, som du tager noter fra teksterne afspejler dårlig organisation). Altid angive citater i dine noter. Det er også bedre at nedskrive en masse citater og derefter omskrive dem senere end at nedskrive en omskrevet udgave. Faren her, især hvis du ikke ændrer citatet meget, er, at du uforvarende kommer ændre det tilbage til citatet senere, i revisionen. Det er bedre at have den originale lige foran dig. Hvis du finder dig selv ude af stand til at vælge en bedre sprog, bare citere det ordentligt.
 • Lad ikke et forsknings-papir bliver et hav af han-sagde hun-sagde. Mens du ønsker at oprette de argumenter, der er blevet foretaget på begge sider i fortiden, du også ønsker at gøre et overbevisende argument for dig selv. Omformulering, re-organisere et argument, og syntetisere forskellige argumenter med dine egne ord gør det klart, at du forstår, hvad du har forsket og gør papiret interessant at læse. Læseren søger efter en ny måde at forstå forskning eller en ny idé. Alt for mange citater tendens til at begrave føringen.
 • Stol ikke for meget på én kilde. Det er nemt at forelske sig i en enkelt bog når de udfører forskning, især hvis der ikke er en masse bøger om emnet og en forfatter især enig med dig. Prøv at begrænse, hvor meget du citerer, at forfatter, især hvis en masse af dit argument er afhængige af hans eller hendes forarbejde allerede. Kig efter citater, der kompletterer eller udfordring, som person og give din egen analyse.