Wkodk

Hvordan skriver man en erklæring

En erklæring er en erklæring under ed, at nogle kendsgerning, eller sæt af fakta, er sandt til det bedste af kendskabet til den person, der underskriver erklæring eller affiant. Affidavits er almindeligt anvendt til at overføre ejendommen og give edsaflæggelse til domstole og andre offentlige institutioner. Hvis du vil skrive en erklæring, skal du følge nedenstående trin:

Steps

Hvordan skriver man en erklæring. Bestem passende titel og / eller billedtekst til erklæring.
Hvordan skriver man en erklæring. Bestem passende titel og / eller billedtekst til erklæring.

Skrivning en erklæring

 1. 1
  Bestem passende titel og / eller billedtekst til erklæring. Titlen bør omfatte nam e af affiant, for eksempel "affidavit John Joe". Hvis den erklæring vil blive forelagt en domstol i en konkret sag, bør det omfatte tilfældet billedteksten i toppen, og titlen under dette. Sagen billedtekst i en retssag kan findes på nogen af ​​de indlæg, der er indgivet med eller vil blive arkiveret med Domstolen, og omfatter amtet og staten, navnene på de partier, og sagsnummeret.
 2. 2
  Bestem om nogen personlige oplysninger om affiant bør medtages. Visse typer beedigede erklæringer kræve oplysninger om affiant, andet end dette eller hendes navn. Denne information kan omfatte:
  • Adressen på affiant. Hvis adressen på affiant er vigtigt for de kendsgerninger, som vil blive beskrevet og svoret at, skal det indgå i den erklæring. For eksempel, når underskrive en erklæring opholdsret for Bureau of Motorkøretøjer ("BMV"), så dit barn kan få hans eller hendes kørekort, som bosiddende i din tilstand du er svor på, at han eller hun bor sammen med dig inden for staten. Derfor er din adresse er vigtig for de faktiske omstændigheder i den erklæring og bør indgå.
  • Den alder eller fødselsdato for affiant. Den alder og / eller dato for fødslen af ​​affiant bør indgå i den erklæring, hvis det er relevant for emnet for den erklæring. For eksempel. Når omstændighederne kræver, at affiant være en vis alder, som når nedarve fra en fond, der kræver ham eller hende til at have nået en alder af 25 for at modtage arven
  • Besættelsen af ​​affiant. Besættelsen af ​​affiant bør medtages, når affiant underskriver som ekspert eller kvalificeret person. For eksempel vidner en læge i en fejlbehandling sagen som en ekspert vidne eller en mekaniker attesterer udgifterne til reparationer til en bil.
  • Den indvandring status affiant. Når der ydes en erklæring til støtte for en indvandring andragende, bør du medtage affiant egen indvandring status.
  • Forholdet af affiant til procesparten (r). Forholdet af affiant til en eller flere parter, der er involveret i en retssag, bør medtages, når den erklæring vil blive brugt i forbindelse med dragten.
 3. 3
  Skriv en åbning sætning. Indledningen skal være i første person, og skal angive, at affiant er bande eller bekræfte oplysningerne i den erklæring. For eksempel: "Jeg, John Doe, sværger eller bekræfte." Hvis din affidavit vil blive sendt til en domstol, ville den korrekte terminologi være, "Comes nu, John Doe, er blevet behørigt svoret, og siger".
 4. 4
  Beskriv de kendsgerninger, som det affiant vil sværge. Du kan inkludere så mange eller så få kendsgerninger i en erklæring, som er nødvendigt. Når der beskriver de fakta, du bør:
  • Angiv hver enkelt i et særskilt stykke. Hvert afsnit i den erklæring bør indeholde en kendsgerning eller et lille antal af fakta, hvis man ikke kan opgøres alene.
  • Antallet din stykker. Dette vil gøre det lettere at læse og reference i retten eller andre dokumenter.
  • Beskriv hver faktum klart og koncist, leverer navne, datoer, adresser og andre oplysninger efter behov.
  • Henvisning dokumentation, fotografier eller andre håndgribelige papirvarer, der kan knyttes til den erklæring, og vedhæfte dem. For eksempel, hvis der beskriver et fotografi i den erklæring, stat, at en kopi af fotografiet er vedlagt og markeret som "udstille A" så skriv "udstille A" på en kopi af fotografiet og hæfte det til den færdige erklæring. Udstillingerne kan bogstaver eller tal, alt efter hvad du foretrækker, og skal mærkes i overensstemmelse med den rækkefølge, som de er nævnt i den erklæring, dvs førstnævnte udstilling bør mærkes A eller 1, den anden B eller 2, og så videre.
 5. 5
  Lav en klar erklæring om, at den erklæring er en komplet gengivelse af de faktiske omstændigheder, som affiant er bande. Dette er for at sikre, læsere, at den erklæring ikke er en delvis redegørelse, og at den indeholder alle de oplysninger, den affiant har om emnet. Det er almindeligt i USA at afslutte et affiant erklæring med sætningen, "Yderligere affiant siger ikke".
 6. 6
  Stave ed at affiant tager. En affiant i Europa i almindelighed udfører en erklæring "under smerter og strafansvar." Det betyder, at affiant kan blive udsat for mened afgifter, hvis han eller hun gør enhver falsk påstand i den erklæring.
 7. 7
  Oprette en signatur blok. Giv en plads til affiant underskrift, med hans eller hendes maskinskrevne eller trykte navn nedenfor og et rum til at udfylde datoen for underskrivelse.
 8. 8
  Medtag en notar signatur blok. En erklæring skal være underskrevet af den affiant foran en notar, og omfatter notarer underskrift og stempel.

Tips

 • Være så kort som du kan, samtidig sørge for at inddrage alle relevante oplysninger.
 • Ved at underskrive den erklæring, der er emnet gør en ed om ærlighed. Alle fakta i dokumentet skal være sandt. Hvis de viser sig at være falsk, kan den person, erklæringen være strafbar ved lov og skyldig i foragt for retten.
 • Affidavit former er ofte tilgængelige på en County Courthouse i kredsløbet degnen kontor. Disse formularer forenkle processen ved klart beskriver alle nødvendige oplysninger. Du kan også finde en prøve erklæring online.
 • Se et eksempel på en advokats erklæring for summarisk dom. http://www.filedropper.com/affidavitexample001_2