Wkodk

Hvordan skriver man en dagbog

Dagbøger er gode måder at holde styr på din fortid og tænke over din fremtid. Du kan lave forudsigelser om, hvad der vil ske, og se, om de kommer sandt, og du kan se, hvordan du ændret sig over tid, og læse over erindringer, der har et par griner. Alle kan skrive en dagbog.

Steps

Hvordan skriver man en dagbog. Forstå, at i sidste ende dagbogen bliver din bedste ven, tavse skriftefader, eller vidne.
Hvordan skriver man en dagbog. Forstå, at i sidste ende dagbogen bliver din bedste ven, tavse skriftefader, eller vidne.

Skrive din egen dagbog

 1. 1
  Forstå, at i sidste ende dagbogen bliver din bedste ven, tavse skriftefader, eller vidne. Du vil til sidst tillid din dagbog med noget, selv dine største hemmeligheder.
 2. 2
  Sætte dato eller nogle sekvensinformation i dagbogen, måske på toppen af siden. (Eksempel: 12-11-2007) Andre måder kunne være 12:11:07, dag # 123 af mit liv, eller du kan sætte år på hjørnet af siden for at vise, at det hele foregår i år. Hvis alt andet fejler, bare skrive 00:11.
 3. 3
  Kun kun. Må ikke bare begynde at skrive, fordi dine venner skriver.
 4. 4
  Hvis du skriver en dagbog for første gang, altid at starte med en lille en. For de første par dage kan du elsker at skrive i den store dagbog, men efter uger tanken om at skrive, kan tage modet fra dig. Hvis du allerede har skrevet en dagbog og er helt ind i det, så køb en federe en. Prøv at købe dagbøger med låse, fordi de er sikrere, men ikke mister nøglen!
 5. 5
  Prøv at skrive din dagbog om natten, fordi på denne måde, kan du beskrive hele dagen og tidsplan. Der er ingen mening at skrive en dagbog, når du vågner op, fordi det eneste, du kan skrive om, er dine drømme.
 6. 6
  Hvis du vil, kan du holde klistermærker på forskellige sider eller tegne nogle kruseduller til at udtrykke, hvordan du føler om noget / nogen.
 7. 7
  Begynd at skrive! Skriv om, hvordan du føler, og hvorfor du føler på den måde. Du kan skrive om nogen fest eller katastrofe, der skete den dag. Eller du kan skrive frit. Sæt din pen til siden og skrive hvad der er på dit sind. Skriv cool fakta, vigtige oplysninger, rådgivning, tips, ideer, håndværk, opskrifter, noget, du ønsker at holde hemmeligt... listen bliver ved og ved.
 8. 8
  Start med den morgen. Beskriv, hvordan det gik, og ikke udelader nogen detaljer. Hvis du ønskede dagen til at gå bedre, så skriv hvordan og hvorfor. Hvis du har et særligt horn i siden på nogen, har ingen frygt i at udtrykke det. Flyt på eftermiddagen, så aftenen og endelig natten. Altid sige god nat i slutningen og lover at fortælle mere senere.
 9. 9
  Hvis du ikke følger tips nummer 8 og 9 og bare skrive i et afsnit om de hændelser, der sker i dit liv, så kan du bruge en fancy bog mærke (svarende til din dagbog) for at føre en fortegnelse till hvor du har skrevet, og du kan læse tilbage på dine skriverier, hvis du skriver efter et par dage.
 10. 10
  Hvis du ikke har skrevet i dagbogen for et par uger, så skal du ikke bekymre dig om det. Du kan sikkert sætte den nye dato og giver grund og undskylder for det. Efter alt, er det din ven! For eksempel - Undskyld jeg kunne ikke skrive til dig. Jeg var frygtelig travlt.
 11. 11
  Tror altid, at dagbogen er en virkelig person og ikke en ikke-levende væsen.
 12. 12
  Tilføj nogle kruseduller som et smilende ansigt eller noget, der viser, hvordan du føler. Du bør kun gøre dette, hvis du ønsker det. Det gør det sjovere for nogle mennesker. Et andet forslag kunne være at tegne dit eget portræt eller billede. Du måske også ønsker at skrive noget mere om, hvordan din dag gik. Var det generelt positive eller negative?
 13. 13
  Må ikke skrive bluff. Altid skrive sandfærdigt. Denne dagbog vil altid lytte, aldrig glemme, aldrig dommer og vil heller aldrig afsløre dine hemmeligheder. Så du skal ikke bekymre dig om at skrive sandheden i det, uanset hvor forfærdeligt det er.
 14. 14
  Skriv om, hvordan du ønsker din dag gik. Sig hvad du mener vil gøre det bedre. (Eksempel: Du har en B på din test i dag Du ønsker du havde en A +.)
 15. 15
  Luk med dit navn. Du kan også tilføje din signatur. Hvis du ønsker at, afslutte indtastningen med "Bye" eller "Godnat." Husk, at det er helt valgfrit.
 16. 16
  Du kan også holde nogle Souvenir ligesom fotos, blomsterblade eller noget forbundet med, hvad der skete den dag at være mere kreative. Hvis du gik til en forlystelsespark eller koncert, kan du selv ønsker at båndet i din billet stub!
  • Stikning en konvolut ind i din dagbog kan være en god måde til sikkert at holde fotos, billetter, postkort osv.
 17. 17
  Skriv sandfærdigt i din dagbog. Skriv om dine hemmeligheder, som du ikke kan udsætte foran andre. Det kan være om din ex-kæreste (eller kæreste), noget du har set på tv eller en gammel ven. Det bør være hvad du er, og hvordan det kan forholde sig tilbage til dig.
 18. 18
  Prøv noget af din egen. for eksempel, kan du skrive i slutningen af ​​hver dag "Den lektie, jeg har lært, er, at når livet giver dig citroner..." og skrive en anden slutning til sætningen hver dag. Vær kreativ.
 19. 19
  Tillykke! Du har skrevet en dagbog. Sørg for at du holder det skjult for luskede søskende. Bedre endnu, ikke fortælle dem, du selv har en dagbog. Husk, at din dagbog er en del af dig, og det punkt at holde en dagbog er, så du kan vende tilbage til det i fremtiden.

Tips

 • Gør det godt at læse, når du ser tilbage, du vil nyde at læse den. Prøv at starte posten med noget iørefaldende eller spændende. Ligesom 'Oh my Gosh! " eller "Du vil aldrig gætte, hvad!" eller endda 'noget forfærdeligt skete i dag. " og så ender med måske at skrive din følelse hidtil i denne dag eller laver et ansigt at vise, hvordan du føler.
 • Du kan sætte anførselstegn i det, hvis du ønsker det, for eksempel: "Til velorganiseret sind, er døden, men den næste store eventyr". Albus Dumbledore-
 • Hvis du stoppe med at skrive et stykke, så fortæl din dagbog hvad der er sket. Der er ikke noget værre end at læse en dagbog indrejse og har ingen idé om hvad det handler om.
 • Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan skrive inde i det hver dag
 • Husk, at dette er din dagbog, og du kan skrive i den, hvordan du ønsker. Denne side er bare ideer, kan du følge dem, hvis du vil, men i sidste ende er det dit valg, hvordan du ønsker at gøre det.
 • Skriv alle dine dybe tanker. Hvis du holde tingene inde i dig, er der ingen mening i at holde en dagbog.
 • Skriv hvad der kommer til sindet. Lad os sige, du bare tænkt på en historie eller sang, stoppe, satte tre prikker, og bare skrive det i. Så springe en linje og fortsætte med at skrive. Du ved aldrig, hvad der kunne ske!
 • Pick et cover design, som du synes er nice eller passer til din stil. For eksempel hvis du er lidt en kunstner, bare trække på coveret eller hvis du er meget af en skater fyr / pige, kan du holde et billede af dig at gøre en stunt på din skateboard eller et billede af skateboards. Nogle gange kan det være så simpelt som en skole notesbog, som kan omdannes med tegninger, klistermærker, og endda piberensere!
 • Hold det pænt! Når man ser tilbage på dagbogen omkring tyve år fra nu, du i det mindste vil være i stand til at læse din egen skrift!
 • Et format, du kan bruge, er at skrive din indgang på den ene side af siden og på den anden side sætte et billede af hvad du gjorde. For eksempel, hvis du gik til Florida med dine venner, kan du sætte et billede af dig og dine venner der. Og selv hvis du ikke har billeder, du kan altid sætte en souvenir som en pose popcorn du fik på din første date. Små ting som. Men du bør forsøge at finde en moderat store bog for dette.
 • Harry Potter og De Vises Sten. Du kan skrive et tilbud på en side og derefter dekorere det også. Dens meget mere sjov og det udtrykker dine følelser.
 • Prøv ikke at skrive i det mere end en gang om dagen. Hvis noget drastisk sker, at du skal skrive om sætte 'Senere' under den del, som du allerede har skrevet.

Advarsler

 • Hold din dagbog i et hemmeligt sted. Vær forsigtig, at det ikke kommer i hænderne på uønskede mennesker, såsom søskende, eller endda dine forældre. Prøv at skjule det i dit skab, i en pose, som ingen bruger, eller endda i din pudebetræk.
 • Aldrig skrive noget du ville hade at se, når man ser tilbage på det... medmindre du tror, ​​at det kan hjælpe dig med at genoprette fra 'hvad du ville hade at huske ".
 • Husk, at hvis du er uarbejdsdygtig eller værre, din dagbog bliver et dokument, der vil have nogle juridiske status. Dette er ikke en dårlig ting - men husk, at hvis du laver et notat til dig selv som "Kald advokat om George [og bilen, hans flytte ind i huset, sende børnene til Mors), kan sådanne notater tages for at udtrykke dine hensigter, når du ikke længere kan gøre det. Hvis du skifter mening om en dagbog note, slette den.
 • Hvis du skriver meget personlige indgange, sørge for ingen andre kan læse dem. Hvis du virkelig er bekymret for dette, få en bærbar med en lås, eller overføre din dagbog online til din computer, og sætte en adgangskode på det.
 • Hvis det konstateres, er det måske alle dine hemmeligheder bliver lækket til verden. Sørg for, at det aldrig sker ved at skjule det godt, ikke fortæller nogen, du har en dagbog, og kun skrive på den, når ingen andre er omkring.