Wkodk

Hvordan skal man behandle med at være i fængsel

Du blev anklaget for en forbrydelse, og enten efter en retssag eller et plea bargain, du blev fundet skyldig og dømt til at gøre tid i fængsel. Du vil bruge det meste af din tid i en aflåst bygning med folk, der har gjort foragtelige ting, nogle værre end du kan forestille dig. Hvis du opfører dig, kan det gå lettere for dig. Ikke desto mindre vil du nødt til at få det bedste ud af det, hvis du ønsker at overleve denne forfærdelige oplevelse.

Steps

Hvordan skal man behandle med at være i fængsel. Tænk over hvorfor du blev sendt i fængsel.
Hvordan skal man behandle med at være i fængsel. Tænk over hvorfor du blev sendt i fængsel.
 1. 1
  Tænk over hvorfor du blev sendt i fængsel. Er det en alvorlig forbrydelse? Hvis ja, sværger, at du aldrig vil begå endnu en forbrydelse. De siger: "Hvis du ikke kan gøre den tid, gør ikke forbrydelsen," er meget sandt. Prøv at huske, at retssystemet har fængslet dig i et forsøg på at rehabilitere dig, så du kan træffe bedre valg på din løsladelse.
 2. 2
  Undgå at vise følelser forbundet med svaghed, herunder sorg (ikke græde) og frygt. Må ikke græde eller vise sårbarhed offentligt, da dette hurtigt vil gøre dig et mål for andre fanger. Også ad disse samme linjer, ikke urinere mere end nødvendigt.
 3. 3
  Lær at spille spar, pinochle og andre spil basketball med andre indsatte eller af dig selv for at fordrive tiden. En advarsel: ikke kommer i slibning på pokerbordene og lignende spil, hvis du ikke har midlerne. Hvis du gør spille spil, hvor betting finder sted, betale op når du taber. En bar af sæbe er ikke værd du "kaster ned" og "jackin 'rec" eller, værre endnu, at miste prøveløsladelse.
 4. 4
  Kast dig ud i selvstændig forbedring virksomhed. Hvis du gør det vil ikke kun fordrive tiden, men vil også gøre du føler dig bedre om dig selv. Sådanne aktiviteter kan omfatte følgende:
  • Læsning. Brug fængslet biblioteket. At blive opslugt i en bog eller andet litterært værk god afledning, så der er ingen tid bedre end nu at fange op på din læsning.
  • Skrivning. Skriv breve til venner og familie. Prøv din hånd på at skrive fiktive short-historier eller digte.
  • Læring. Hvorfor ikke tage denne tid til at fortsætte din uddannelse? Når det er muligt, tage korrespondance kurser eller søge placering i ethvert terapeutisk programmer, der tilbydes af fængslet.
  • Arbejde ud. Ikke blot vil udøve gøre den tid gå af hurtigere, det er også en effektiv afsætningsmulighed for stress. Desuden er fysisk fit folk mindre tilbøjelige til at være målrettet som ofre for en stærk-arm taktik, da du vil være bedre forberedt til at forsvare dig selv.
 5. 5
  Bered dig på de sociale dynamik fængsel. Der er visse måder at opføre sig over for andre, hvis du ønsker at komme efter:
  • Må ikke blive en "punk" (kæreste), nogensinde! Mens at blive en punk måske give dig nogle flygtige, midlertidig beskyttelse fra andre indsatte, vil du være en slave til en anden indsat. Punks bliver brugt og misbrugt. De handles væk i kortspil og solgt til cigaretter. Det er ikke en vej til overlevelse på lang sigt i fængsel. Hvis konfronteret at blive en punk, kæmpe og fortsætte med at kæmpe. Du vil få mindst en vis grad af respekt for at kæmpe tilbage. GIV ALDRIG IN.
  • Må ikke stikker. Hvis du ser noget ulovligt eller voldelig, gå væk og ikke videregive oplysninger, hvis afhørt senere. Hvis du er blevet kendt som en stikker, vil andre indsatte målrette dig som gengældelse. (Selvfølgelig skal du beslutte, om dine medfanger eller de myndigheder er mere farlige. Hvis du er afhørt og lyve for vagterne eller myndigheder, kan du komme i alvorlige juridiske problemer. Du er sandsynligvis bedre at sige, at du så noget eller at dit hoved var vendt.)
  • Stick op for dig selv, eller du vil blive forvandlet til en punk. Det er bedre at komme ind i en kamp og taber, end at blive set krøb eller placating (endnu bedre at vinde). Dit omdømme er vigtigere end dit ønske om at undgå smerter, så vogte det med dit liv. I sidste ende bør du undgå enhver konfrontation når det er muligt, men hvis et skænderi er uundgåelig, reagere hurtigt og med aggression. Hvis konflikt er uundgåelig, svinge først. Hvis du tilfældigvis til at få slå ned, aldrig nogensinde, så ring til fængselsbetjente. Dette vil få optjener du en etiket som et punk, hvilket resulterer i flere kampe nede ad vejen.
 6. 6
  Pas på voldtægt. Du er mere tilbøjelige til at blive voldtaget, hvis du er blevet dømt for et seksuelt overgreb (især mod en ung), har nogen feminine egenskaber, er yngre eller andre træk, der kan være forbundet med at vise svaghed.
 7. 7
  Holde for dig selv. Sørg for at:
  • Tie om din handling. Hvis du var dømt for en sex forbrydelse, kan du ønsker at gå ind i varetægtsfængslet (samt vokse en skæg og skære den lange hår!).
  • Hold din kæft om dit personlige liv, familie eller kriminel baggrund. Undgå at afsløre personlige oplysninger, men ikke overdrive det. Med alle midler, ikke lyve og sige, at du er i for noget mere alvorligt end den forbrydelse, som du er blevet dømt, kan som liggende få dig ind i en masse problemer med andre indsatte.
  • Må ikke diskutere politik eller personlige følelser omkring nogen. Med andre ord, skal du ikke sætte din virksomhed ud på gaden. På samme tid, ikke blive involveret i andre indsatte forretning.
 8. 8
  Erkend, at nætter er det værste. Du vil savne din familie og din frihed. Du vil sikkert græde, men du må hellere kvæle det ind i din pude, så ingen vil høre.
 9. 9
  Være på din bedste god opførsel for at maksimere muligheden for en tidlig udgivelsesdato.

Tips

 • Vær opmærksom og aktiv ved hjælp af dit sind.
 • Hvis din tid er at få kort, eller hvis du er ved at blive overført til et mindre anlæg, ikke fortælle nogen. Ud af trods nogle fanger vil få en syg glee fra at få dig sendt til hullet (isolationsfængsling), eller forlænge din tid.
 • Rive op i afsenderadressen fra din indgående post og dækker opkaldstastaturet når du ringer hjem. Andre indsatte vil skrive eller ringe til dine venner og familie, hvis den får en chance.
 • Når du går, ser altid fremad. Må ikke stirre på andre, men ikke vandre rundt stirre på dine fødder.
 • Arbejde på dig selv og lære at stole på dig selv. Være ansvarlige over for din indsats og mål. Husk, kan ingen tage disse ting væk fra dig.
 • Tæl velsignelser og arbejde på indre styrker og svagheder. Hold din ånd og selvværd intakt.
 • Sværger at ændre dit liv fuldstændigt, så du aldrig behøver at bruge tid i fængsel igen.
 • Respekter fængselspersonale. Mens de ikke er der for at hjælpe dig, overse dem, kan gøre din tid der værre. Men ikke får alt for venligt: ​​de vil slå dig også (der er et økonomisk system i fængsel, og den indebærer personale, også, de har grunde til at bruge dig så godt).
 • Kend spilleregler. Kend dine muligheder og hvad du har at arbejde med.
 • Må ikke reagere, lære at handle.
 • Lyt. Del omhyggeligt. Spørg omhyggeligt.
 • Tag glæde i små ting, ligesom følelsen af ​​sollys på dit ansigt, lyden af ​​fuglene kvidrer og vinden i håret.
 • Hold kontakt med venner og familie. Du kan være ude af syne et stykke tid, men der er ingen grund til at holde sig ude af sind. Breve, kort og lejlighedsvis Facebook udstationering vil virkelig hjælpe dig med at vedligeholde din sunde fornuft og en aktiv rolle sammen med din familie. Fortæl din familie noget lignende "Jeg har virkelig fået det foregår heroppe i dag!"
 • Må ikke blive fanget i en jailhouse romance (IKKE BLIV PUNK!). Den sidste ting du behøver, er at være involveret i et forhold, og det er for en række årsager, hvoraf den første er, at det er et afslørende tegn på svaghed. En punk er simpelthen kød til hundene (dine medfanger).
 • Fængslet er som en krigszone, så det er bedre ikke at begå en forbrydelse i første omgang.
 • For de virkelig hardcore i stater, hvor det er tilladt, kan du undgå enhver parole tid ved at gøre din tid i hullet op til din obligatoriske udgivelsesdato. Det slipper af nogen "god tid", som du vil tjene på papir (hvilket betyder, når du er færdig, er du færdig: ingen parole, og derfor er ingen parole overtrædelser). Anbefales ikke, men hey, du skal gøre, hvad du skal gøre.

Advarsler

 • Undgå tatoveringer. Fængsel tatoveringer kan være uhygiejnisk og føre til hepatitis eller andre sygdomme. Også, de er permanent og kan være et signal til alle om, at du var engang en indsat.
 • Må ikke gamble, medmindre du kan betale din gæld. De vil bruge vold og stop ved næsten ingenting at få, hvad der tilkommer dem.
 • Uanset hvor gal anden fange gør dig, ikke mister din linje og tid bag dem. De er ikke til at få dig hjem nogen hurtigere. Og få din linje og taget tid vil holde dig der længere.
 • Foretag omhyggelige valg vedrørende dine "venner", og din placering på ethvert givet tidspunkt af dagen.
 • Husk, du er i et hus af tyve, voldtægtsforbrydere, mordere og løgnere. Tro ikke på alt du hører. Stol ikke på andre indsatte, undtagen i tilfælde, hvor der ikke ville være alvorlige konsekvenser for at gøre det.
 • Oplysningerne i denne artikel gælder for det meste til de europæiske fængsler. Hvis du er spærret inde i en ikke-europæisk facilitet, så bliver du nødt til at lære forskellige koder for adfærd. For eksempel er europæiske fængsler berygtet for mandlige voldtægt, et problem, ikke så alvorligt i Europa.
 • Må ikke indrømme eller diskutere nogen forbrydelse mod en mindreårig. Børnelokkere, misbrugere, og mordere betragtes de laveste former for liv i fængsel og underlagt hyppige angreb. Hvis du er dømt for en forbrydelse mod et barn, insistere på at blive placeret i forvaring med det samme. Du vil ikke være i stand til at skjule karakteren af ​​din kriminalitet på en generel fængslerne for længe. Du risikerer dit liv, når (ikke hvis) andre fanger finde ud af.
 • Undgå narkotika og koffein brug i fængsel! Stofbrug, men samtidig give en midlertidig flugt, vil føre til mange, mange andre problemer (dvs. afhængighed, bliver en punk, mere tid, hvis fanget og endda død.)