Wkodk

Hvordan man undgår at handle desperat under en jobsamtale

I en hård økonomi, hvor en åben position kan tiltrække mange kvalificerede kandidater, og du har været jobsøgende i nogen tid, til tider kan det synes svært at skjule dine følelser af desperation. Selvom dybt ned du kan være i slutningen af ​​dit reb og binde knob til bare hænge på, lugten af ​​desperation er let skelnes fra dine opførsel, ord og attitude. Og en aura af "at give op" slukker potentielle arbejdsgivere som intet andet kan, og dermed blæser dine chancer på hvad der kunne være en opgave for en levetid (eller i det mindste en stabil lønseddel). Tøjle din desperateness og vise, at potentiel arbejdsgiver din reelle værdi i stedet!

Steps

Hvordan man undgår at handle desperat under en jobsamtale. Præsenter godt fra det øjeblik du indtaster interviewet rummet.
Hvordan man undgår at handle desperat under en jobsamtale. Præsenter godt fra det øjeblik du indtaster interviewet rummet.

Klarer sig godt i en jobsamtale

 1. 1
  Være afbalanceret. Når opsummering din erhvervserfaring for intervieweren, og dine evner, tage en tilgang, der viser du har lært af din erfaring og stadig bevare optimisme for fremtiden. Undgå at bruge udtryk, der beskriver nuværende og tidligere erfaringer helt dire eller terrifically fantastisk, fordi begge yderpunkter vil blive diskonteret med en interviewer som urealistisk og ubalanceret. Find den midterste måde at beskrive din oplevelse, og du vil ikke lyde desperat at formidle overdrevne synspunkter.
 2. 2
  Præsenter godt fra det øjeblik du indtaster interviewet rummet. Kjole godt, selv hvis den potentielle arbejdsplads består af folk, der don jeans hver dag. I modsætning til et ønske om at "være sig selv" gennem vises "casual som" eller fanden-i-pleje, kan du ikke råd til at give nogen indtryk af sjusk, da det aftryk "desperate" på tværs af din pande. Vær sikker på, at dit tøj er pæn, stryges eventuelt for stoffet, justeret til standarden af ​​arbejdspladsen du håber at slutte, gemt i hvor det er nødvendigt (og intet hænge ud, som ikke bør), og at dit hår er en hundrede procent tørre (vådt hår antyder du kun lige gjort det ud af døren).
  • Har et fast håndtryk. Ikke for stærk, ikke for svag - et håndtryk siger meget om din selvtillid. Især vil en diskette håndtryk bevirke intervieweren til at føle, at du ikke er virkelig i dette interview fra starten.
 3. 3
  Aldrig gøre undskyldninger for eventuelle mangler. Hvis du har et par afbrydelser i dit cv, en lang strækning af tid ud af arbejde eller tvivlsomme happenings der måske ikke være skriftligt, men vil sandsynligvis blive kendt i branchen, ikke undskylde dem med selvudslettende undskyldninger. Interviews er et øjeblik af self salg pitching og gøre bemærkninger om din manglende evner, manglende tillid og ikke føler værdig vil skræmme arbejdsgiveren off - husk at de har et bredt udvalg af mennesker, og forstå dine personlige problemer er ikke deres topprioritet.
  • Se en rekruttering rådgiver, coach eller terapeut, hvis jobsøgning er at bringe dig ned. Det er vigtigt at få din vrede, frustration, generthed, etc. behandles væk fra interviewet situation og de professionelle i disse områder er der for at gøre netop det. De kan gøre en forskel, især hvis du begynder drøvtyggende for meget og begynde at se hele søgningen som håbløs.
 4. 4
  Aldrig fingerpoint. Tingene går galt på arbejde for alle til tider. Nogle gange, de er forkerte nok til at få dig til at ønsker at forlade et job eller at ende i at blive fyret. Alligevel er en potentiel arbejdsgiver ikke kommer til at føle sig beroliget, hvis du forklare, at årsagen til der ikke længere være i dit gamle job, fordi "X gjorde sådan og sådan til mig." Når du begynder at placere skyld eller gøre undskyldninger, du kommer til at se svag, mangler evnen til at være enten en holdspiller eller føre / administrere, og du vil sandsynligvis komme på tværs som desperat. Undgå at placere skylden på en anden. Uanset situationen, aldrig fortælle din intervieweren, at du har mistet dit job eller et projekt, faldt fra hinanden på grund af inkompetence af en anden person. I stedet være sikker, når du fremføre kendsgerninger og forklare, hvad det ville tage for at skabe en succesfuld situation (hvis du var i stand til at gøre det igen).
  • Må ikke bare bebrejde økonomien eller på arbejdsmarkedet. Endnu en gang er skylden typisk ildeset under et interview, da det er en indikator for en bredere tendens til at placere skylden frem for at acceptere ansvaret for - noget få arbejdsgivere ønsker at se i deres ansatte. Din interviewer ved, at økonomien er nede, og at arbejdspladser i forskellige brancher er knappe, så påpege denne indlysende kendsgerning, eller gør det grunden til at du er arbejdsløs, kun vil have en negativ effekt på dit interview.
  • Aldrig badmouth anden person eller tidligere arbejdsgiver med henblik på at lægge skylden for en fejl. Ansæt hovedreglen om "aldrig brænde dine broer", uanset hvor meget en anden person plaget dig eller måske endda saboteret dit liv. Hvis du badmouth anden, kan du ende med at ligne en whiner, dårlig fyr eller værre... et offer.
 5. 5
  Vær rolig og selvsikker i løbet af din diskussion. Den bedste måde at nærme nervøs, bliver bedt udfordrende spørgsmål og bekymre sig om din generelle udsigter, er at forblive rolig og cool under din samtale. Må ikke dvæle ved problemer i fortiden. I stedet punktformet dine styrker og spille op, hvad du kan bringe til den potentielle arbejdsgivers virksomhed nu og i fremtiden.
  • Som forberedelse til en skrive ud af dine styrker på papir. Dette vil hjælpe dig til at identificere dem, samt give dig chancen for at fokusere på dem, der virkelig skiller sig ud for dig i forhold til det pågældende job, du interviewe til. Læs gennem disse styrker mange gange og uddybe dem højt, som hvis taler til intervieweren. Jo mere du ved dette aspekt af dig selv indefra og ud, jo lettere vil det flyde til dig under interviewet.
  • Gør det samme forberedelse til fælles spørgsmål i et interview. Skriv dem ned og skrive ned svar. Så rollespil scenarier i bly-op til interviewet, så når du faktisk stillet de spørgsmål, de allerede kender til dig, og du føler dig ro i besvare dem. Der vil altid være spørgsmål, der adskiller sig fra dem, du har forberedt, men du har nok grundmateriale godt bestilt i dit hoved at arbejde fra, at disse ikke skal smide dig.
  • Gøre masser af baggrunden forskning i den virksomhed, du søger. Hvis de spørger dig, hvad deres sidste års salgstal var hvad deres firmalogo midler, der startede virksomheden, og hvorfor, hvad virksomhedens filosofi er, osv., vil du vide, hvis du har læst deres hjemmeside og årsrapport eller tilsvarende, indefra og ud. Mens forsker, aldrig tøve med at ringe til virksomheden med faktuelle spørgsmål, der skal afklares. Det er bedre at have vist initiativ til at finde ud af, end at gå i panik og gå tomt.
 6. 6
  Undgå at bruge "desperate" sprog under interviewet. Der er visse sætninger og sprog, der er absolut off grænser, hvis du ikke ønsker at se desperate. Heriblandt:
  • Stoppe dig fra at sige, at du "gøre noget" for at lande jobbet. I modsætning til at have den rigtige erfaring eller uddannelse til at håndtere opgaven, fortæller arbejdsgiveren, du bogstaveligt talt gøre noget for at lande det kan vise ham eller hende. Det tyder på, at du ikke længere har troværdige færdigheder eller værdi dig selv nok.
  • På den anden side, ikke oversælge dig selv. Identificer dine styrker, men være ydmyg, når vi taler om dine resultater. Hvis du kommer på en alt for stærk du vil se desperat aggressive - og måske en smule skræmmende. Ingen ønsker at høre en narcissistisk rant om, hvor genial du er, eller hvordan du egenhændigt reddet virksomheden, holde det realistisk og altid huske, at det tager en landsby så langt som intervieweren er berørt.
  • Overvåge, hvor mange gange du kommunikerer, at du er den rette person til jobbet. Det er okay at lade den potentielle arbejdsgiver ved, at du er den ideelle pasform til jobbet (efter du har diskuteret dimensioner af jobbet i forhold til dine kvalifikationer), men det vil se ud som du lægger det på alt for tyk, hvis du holde fortæller ham eller hende, at du er den bedste person til jobbet efter hver sætning eller kommentar. Spred det tyndt - de hører dig.
 7. 7
  Vær forsigtig med smid bemærkninger. Sommetider desperation viser i de små ting, du efter en udmærket fremlagt svar - tingene bedst usagt. For eksempel kan du lige har forklaret, hvorfor du vil have jobbet til interviewerne og virkelig imponeret dem. Og så, du tilføjer en sidste bemærkning som "fordi mit nuværende job er bare vanvittigt, og jeg ved ikke rigtig, hvorfor jeg stadig gør det." Du har lige fortrydes alt det gode, der kom fra hvad du sagde! Smid kommentarer, selvom en dårlig forsøg på humor, er nervøsitet snigende i. Bevidst undgå denne nervøse tic, som det er, hvad intervieweren vil huske.
  • Forsøg ikke at dreje intervieweren ind i din medkonspirator. Det kan føles fristende at forsøge at få intervieweren "på side", men det faktum, du har fået et interview skulle allerede berolige dig, at de er interesseret nok. Ved at sige ting som "du ved hvad jeg mener", eller "Jeg er sikker på du kender den slags ting, jeg taler om" eller "Jeg vil vædde på du har haft en lignende oplevelse" osv., du krydser en linje fra formel diskussion i uformelle og temmelig invasive formodninger om intervieweren. Du ikke er der til at kende deres sind, men snarere, de er der for at komme til at kende dit. Dette vil ikke vinde dig en ven, og det kan miste dig jobbet.
 8. 8
  Se dit kropssprog og tone. Kropssprog (opførsel), og den måde, hvorpå du taler kan være en død giveaway, du føler "desperate". Øv et rollespil interview foran spejlet, siddende. Læg mærke til hvordan du kommer på tværs, når du siger bestemte ting, såsom at beskrive, hvorfor du vil have jobbet, taler om virksomhedens baggrund og besvare standard (eller ikke-så-standard) interview spørgsmål. Du kan endda video selv ved hjælp af din computer. Uanset hvilken metode, du bruger, kigge for krop og attitude kontrollampe tegn på tillid eller desperation. For eksempel vil en selvsikker interviewede sidder høj, men ikke stift, vil læne en smule i retning af interviewerne og vil smile oftere end ikke. En desperat interviewede måske skælde ud, ser ned, skubbe stolen lidt tilbage og gøre dårlig øjenkontakt.
  • Træk vejret regelmæssigt og bremse ned, mens du taler. En af de afslørende tegn på desperation og angst taler for hurtigt og / eller lyde som du forsøger at få så meget information ud så hurtigt som muligt (så du ikke glemmer, hvad du ville sige). Uden at være alt for indlysende, tage en dyb indånding, før du taler og bevidst forsøger at kontrollere den hastighed, hvor ordene forlader din mund. Det er i orden at bede om et øjeblik for at gendanne din ro, hvis du føler blanke eller overdrevent nervøs.
  • Afbryd aldrig og aldrig tale over intervieweren eller besvare spørgsmål for hurtigt. Du kan være alt for begejstret om at sikre intervieweren kender du er kvalificeret, hvilket kan bede dig om at tale over, hvad han eller hun siger. Eller kan din prøve at hoppe i og besvare spørgsmål, før intervieweren færdig beder dem. Dette vil bekymre intervieweren, at du er utålmodig, ude af stand til at lytte eller blot almindelig uhøflige. Sæt farten ned, vil du stadig komme over alt i det givne tidspunkt.
  • Forsigtigt placere dine hænder i dit skød og slappe af. Ideen er, at hvis du synes afslappet, men selvsikker, vil din intervieweren se dig som en levedygtig kandidat, der kunne være et aktiv for virksomheden. Afslappet mennesker berolige andre, så først og fremmest arbejde på at kigge trygt afslappet.
  • Sit høje, men undgå at se alt for stiv. Kropsholdning er en vigtig underbevidste indikator for en persons følelse af selvværd. Læn dig ikke for langt frem eller daske - enten positionen vil give off det forkerte signal, at du er desperat eller har simpelthen givet op.
 9. 9
  Må ikke handle alt til rådighed. Igen, reglerne for dating anvendelse. Uden om, at du interviewe med andre virksomheder, give din potentielle arbejdsgiver det indtryk, at andre virksomheder - eventuelt konkurrenter, forfølger dig (selv om de ikke er).
  • Medbring din planner til interviewet (der skal fyldes med "aftaler") for at sikre din intervieweren mener ikke din dans kort er ikke udfyldt.
  • Hvis intervieweren kalder dig tilbage, ikke hoppe at besvare telefonen på den første ring. Faktisk, lad det første opkald gå til voicemail, lytte til, hvad intervieweren har at sige, og derefter ringe tilbage inden for et par timer. Hvis du besvarer telefonen, altid bede om tid til at overveje deres tilbud.
  • Give indtryk af, at du Fielding tilbud. Lyt opmærksomt til, hvad interviewet har at tilbyde og sige. Hvis han eller hun gør dig et tilbud, tak intervieweren og spørge, om man kan kalde ham eller hende tilbage senere på dagen. Må ikke vente for længe, ​​ellers kan arbejdsgiveren tror, ​​du er ikke interesseret, gør dog ikke bare hoppe med et svar på "ja" i det øjeblik intervieweren præsenterer tilbuddet. Du stadig ønsker at opnå den bedste scenario for dig.
 10. 10
  Følg op med din intervieweren, men inden for rimelighedens grænser. Opkald til interviewer fra din bil fem minutter efter din diskussion vil helt sikkert gøre dig ser desperate. Når det kommer til at følge op, anvende et par regler typisk forbeholdt dating:
  • Kontakt din intervieweren efter 48 timer af din samtale med en tak telefonopkald og korte kort. Må ikke hoppe på hornet det samme, men ikke trække dine fødder med opfølgning. En to arbejdsdag ventetid vil gøre dig stadig synes interesseret i jobbet, men ikke desperat. Også den to-strenget opfølgning giver dig mulighed for verbalt røre base og besvare eventuelle spørgsmål intervieweren måtte have, og kortet holder dig foran og midt på papir.
  • Undgå re-angivelse hvorfor du skal have jobbet. I stedet fokusere på, hvorfor du nød møde intervieweren. Din intervieweren sandsynligvis kender grunde, hvorfor du vil have jobbet (baseret på din samtale), så re-angivelse disse årsager ved din opfølgning kan låne dig mod vises desperat. I stedet blot gentage, at du nød møde ham / hende, og nævner, at du er åben for eventuelle spørgsmål ikke er dækket under interviewet.
  • Kun opfølgning én gang, men sørg for din opfølgning efterladt en positiv (og ikke desperat) indtryk. Hvis du følger op to dage senere, men ikke høre noget en dag eller to senere, lad det alene. På dette tidspunkt intervieweren ved, du er meget interesseret i jobbet, og hvis du holder ringer og / eller opfølgning, kan han eller hun få irriteret med dig. Også, når du gør, at opfølgning opkald, være optimistisk og til det punkt. Fortæl intervieweren du var rørende base i tilfælde han eller hun havde nogen yderligere spørgsmål, og derefter nævne noget om den positive udveksling du havde.

Tips

 • Besvare spørgsmål eller gøre din point ved hjælp af kortfattede, præcise sætninger - undgå vidtløftige og under et interview.
 • Lad meget af din sande personlighed kommer igennem ved at have tillid til dig selv. Hvem du virkelig er, vil sikre et godt klik med interviewerne, hvis dette er det rigtige job for dig, så gør dit bedste for at slappe af og skinne. På den anden side, ikke være så meget "selv", at du synes, det er okay at tage ophold i interviewet værelse og parade dine særheder, personlige særheder og intens antipatier. Balance og ordentlighed er vigtigere end at lufte din personlige vasketøj (hvilket kan gøre dig virke desperat og utilfredse med livet i almindelighed).
 • Gør dit hjemmearbejde forud for interviewet. Dette vil ikke kun give dig et ben op på en person, der går i blinde, vil viden give dig sikker magt og indsigt i, hvordan dine talenter kan være værdifulde for virksomheden. Må ikke gider at interview med virksomheder, som du ville hade for deres politik, eller den type arbejde. De vil ikke have dig, hvis du ikke vil have dem, en dårlig kamp er ikke værd at tid og en anden, der tænker godt om dem, er, hvem de vil ansætte.
 • Vælg de virksomheder, du interview med og job, du interviewe for godt. Vælg dem af personlige årsager, så når du føler noget ved det, du kan lide, at selskabet for reelle årsager. Den følelse er sandsynligvis gensidigt.
 • Stil spørgsmål om ting, du kender denne arbejdsgiverens godt for - fortæl dem, at du leder efter et bedre arbejdsmiljø, hvis det ser ud som en afslappet arbejdsplads, eller hvis du ser en mindeplade for "Best psykologisk sund arbejdsplads." Hvis det ser stressede og travle understrege, hvor du er på udkig efter en tempofyldt, intens job. Bo virkeligheden fokuseret men sætte et positivt spin på spørgsmålene. Dette giver et indtryk af, at du vælger virksomheden over adskillige tilbud, og er godt nok, at du er den ene gør det valg.
 • Husk at spørge din intervieweren spørgsmål - han eller hun skal vide, at du også er interviewe selskabet at afgøre, om virksomheden er en match for dig. Forbered dem på forhånd, så du ikke forladt forvanske for ideer, når i selve interviewet. Igen, vil din forskning på baggrund af selskabets hjælpe dig med at målrette gode spørgsmål.
 • Gør det virkelighed, du vælger mellem flere muligheder. Prøv cold calling virksomheder, der har det job, du ønsker at gøre. Vælg den type arbejdsvilkår, skalatrin, type af opgaver, mission job, du ønsker, og derefter lede efter virksomheder, der har disse job. Kolde opkald virksomheder, der ansætter folk til det job. Hvis du har hørt noget godt om en virksomhed, kold kalde dem og spørge, om de har en åbning. Hvis de ikke gør, så spørg hvis du kan lægge dit CV på filen med dem. Dette kan få dig jobbet forud for deres reklame for det. Du har lige været meget professionel og selvsikker ved at kalde dem først, derefter sende genoptages. Cold calling betyder "call snesevis og hundredvis af steder." De fleste vil sige nej. Men når du finder en, der bare havde en åbning kommer op, kan de ansætte dig hurtigt i stedet for at betale for en annonce og interviewe hundredvis af mennesker.

Advarsler

 • Watch out for potentialet til at komme på tværs af arrogant i et forsøg på at vise virksomheden din værdi. Husk, det er okay at være positivt, men holde det ydmyge. En af de bedste måder at balancere positive udsagn om dine egne resultater er at være lige så fri om komplimentere andre - ledere og arbejdsgivere fra fortiden, intervieweren, den virksomhed, du ønsker at arbejde for. Du har ærlige grunde til at ønske at arbejde der, så fortæl dem. Derfor bør ikke være "Jeg er desperat og vil gøre alt, der har en lønseddel."
 • Ikke alle arbejdspladser værdi gruppe harmoni - nogle aktivt pit teammedlemmer mod hinanden for at opnå forskellige gode resultater for virksomheden. I dette tilfælde viser dig selv som maverick, der sætter spørgsmålstegn andre kan være vigtigt i stedet at nedtone din anti-teamet retorik. Selvfølgelig er det de sjældnere tilfælde, og som sådan, bør du vide arbejdspladsen etos fra din forske forud for interviewet (i virkeligheden er det nok derfor du har anvendt til selskabet i første omgang). I det hele selv, respektere teamwork, når det kommer til at forklare, hvorfor du forlod et job, at tage din tidligere tab af job ud på andre normalt lugter af desperation.
 • Må ikke anvendes på ethvert job, du hader. Der er job, du ville elske. Hold søger, indtil du finder dem, du har en personlig grund til at ønske at gøre det arbejde. Det er dårligt for dig og for virksomheden, hvis du hader dit arbejde, et nettotab for alle. Ikke at være desperate (uanset hvor lang tid det tager at finde den rigtige match) er den bedste måde ikke at virke desperat.