Wkodk

Hvordan man starter et hjem staging virksomhed

Elsker udsmykning? Du kan elske at være et hjem stager! Opsætning af et hjem mellemstationer virksomhed er nemmere end du tror.

Steps

Hvordan man starter et hjem staging virksomhed. Byg videre på, hvad du ved allerede omkring design.
Hvordan man starter et hjem staging virksomhed. Byg videre på, hvad du ved allerede omkring design.
 1. 1
  Byg videre på, hvad du ved allerede omkring design.
 2. 2
  Tal med andre stagers at finde ud af tips og tricks til at starte en succesfuld forretning.
  • Tal med stagers i forskellige byer. Husk, du er ved at være i konkurrencen.
  • Lære af deres fejl
  • Tag din boligmarkedet i betragtning
 3. 3
  Hold styr på trends i din byens ejendomsmarkedet. Også se på nabobyer.
 4. 4
  Diskuter din idé med en person bekendt med fast ejendom og dit område. Hver by er anderledes og kan afvige fra, hvad du ser på tv-shows.
  • Bestem tendenser i dit marked, som vil hjælpe dig med hjælpe agenter sælge boliger.
  • Find ud af hvilke typer af boliger er behov for denne service
  • Fastslå, hvad interval, du kan forvente, at kunne få forretning og gøre en fortjeneste
 5. 5
  Oprette en business plan for at hjælpe dig med at holde fokus.
  • Fastslå, hvad midlerne vil være nødvendig, og skitsere, hvordan du vil bruge dem
  • Selv hvis du ikke behøver et lån til at starte en god forretningsplan er en glimrende måde at holde på opgaven. Det er også godt at have handy og følg bør din virksomhed take off, og du begynder at overveje lån til at vokse.
  • Bestem, hvor meget du bliver nødt til at afsætte på markedet til ejendomsmæglere, hjem sælgere, hjem svømmefødder og små bygherrer.
  • Skitsere, hvor du vil bruge dine penge for at undgå at komme i over dit hoved.
 6. 6
  Gå til den lille business administration og forstå, hvad tilladelser, licenser og afgifter, du behøver at vide om. (Dette trin virker mere overvældende end det er.)
 7. 7
  Kom op med et firmanavn eller bruge dit eget navn.
 8. 8
  Opret et visitkort. Dette er en af ​​de vigtigste redskab for at komme i gang. Tal med en lokal printer og har et kort skabt og udskrives. Også overveje andre marketing tyvekoster såsom kuglepenne, notesblokke, køleskabsmagneter osv.
 9. 9
  Aggressivt markedsføre din virksomhed.
 10. 10
  Markedsføre din virksomhed på en hjemmeside. Vis billeder af iscenesatte rum. Opret før og efter fotos.
 11. 11
  Hånd visitkort og markedsføring emner ud til folk, der kan henvise forretning på din måde. Overvej også virksomheder, der ville være godt at arbejde med at hjælpe dig med at tjene flere penge.
   • Mæglere
   • Residential maleri virksomheder (folk bruger ofte malere når at blive klar til at sælge)
   • Residential entreprenører eller reparation selskaber (folk bruger ofte repairmen når at blive klar til at sælge)
   • Office ledere i ejerlejlighed og byhus kontorer. (Mange større komplekser har sikkerhed, kontorer, personale osv. De vil vide af folk om at sælge, og det er i deres bedste interesse at sælge til en god pris.)
   • Store virksomheder og militære flytning kontorer
   • Flytter virksomheder
  • Opfølgning regelmæssigt minde dem du stadig i erhvervslivet, tage dem til frokost, hvis de kan give betydelige kundeemner, og når nogen gør sende dig en henvisning, du skal sende en tak kort og en gave egnet til størrelsen af ​​virksomheden (dinner gavekort, kontanter, blomster, spa certifikat, etc.)
 12. 12
  Saml rekvisitter for mellemstationer hjem. Du kan være i stand til at købe store møbler og tilbehør fra bevægelige salg, sparsommelighed butikker, osv. Sørg for at de er fri for lugt eller pletter. Du ønsker ikke at besejre formålet med iscenesættelse ved at tilføje snavset eller ildelugtende genstande.
  • Du kan få brug for at gemme nogle stykker
  • Udvikle et forhold med møbler leje virksomheder (ikke kun dem, der leje til offentligheden, men også dem, der leverer virksomhedens lejligheder, som de kan give dig en god handel, tjene lidt penge og spare dig for nogle.)
  • Overveje at leje en lagerfacilitet eller har en bygning tilføjet til din ejendom.
  • Som din virksomhed vokser, kan du være i stand til at leje en del af et lager til en nedsat pris.
 13. 13
  Leje en anden "hånd" til at hjælpe. Tænk på nogle mennesker, du kan medbringe på et job med dig.
  • Tænk på venner med stor udsmykning færdigheder. Dette kunne være et stort projekt for pensionerede venner, fodbold moms osv.
  • Overveje at arbejde med en lokal entreprenør eller maler og bringe dem sammen. Det er ofte mere end blot at flytte eller oprette møbler. Du kan være nødt til at foreslå maling og andre kosmetiske arbejde.
 14. 14
  Lær at når du får en klient, der er oprettet en konsultation.
 15. 15
  Opret en trinvis plan, der angiver, hvad du vil gøre.
 16. 16
  Lyt og etablere klare, åbne kommunikationslinjer.
 17. 17
  Lyt mere end snak. Husk det er deres hjem. Jo mere du lytter jo mere vil du være i stand til at hjælpe.
 18. 18
  Indstil din satser til at dække din virksomheds omkostninger og udgifter.
 19. 19
  Under-løfte og over-levere.
 20. 20
  Vær på stedet for at overvåge alt. Dine kunder ønsker ikke at føle sig gået ud til medarbejderne.
 21. 21
  Spørg kunder for anmeldelser af dit arbejde. Ikke blot vil tilbagemeldinger bidrage til at forebygge potentielle problemer, men du kan også bruge positiv feedback som referencer.

Tips

 • Giv klasser på udsmykning og hjem iscenesættelse, skrive artikler til en lokal avis, oprette farve brochurer eller en portefølje af dit tidligere arbejde, iscenesætte en vens hjem og har dem til at skrive en anbefaling op for dig, give præsentationer til fast ejendom kontorer, går til at åbne huse.
 • For at indstille dine priser, nedskrive alle dine forventede omkostninger og dividerer dette beløb med de timer, du har til hensigt at arbejde for at få din timeløn. Husk, home staging menes at gemme boligejere penge endda gøre dem penge! Så dine mellemstationer rettelser er ikke store kosmetiske makeovers. Still, hvis du gør et job, du elsker og føler passioneret om, vil du lykkes.
 • Overveje at tilbyde en gør det selv service til boligejere. Du tour deres hjem og give en liste over foreslåede ændringer for dem til at gøre sig selv. Du kan oplade ved time eller har en fast sats afgift for dette.
 • I stedet for at investere en masse penge på kunst, købe rammer, når du kan finde nice dem til salg. Køb en masse og fylde dem med sort-hvide fotos.
 • Når du har et visitkort, kan du begynde at arbejde. Lad dit kort ved et område eller "vignet" du iscenesat under et åbent hus, hånd dit kort til boligejere sælger deres hjem med tips til, hvordan de kan sælge deres hjem hurtigere, og vigtigst-mæglere.
 • Du kan vente med at købe rekvisitter, indtil du får flere kunder, men du kan få brug ting som billeder, lamper, bøger og blade, stoffer, ende tabeller, stole, planter, dækkeservietter, og området tæpper. Har du plads i din kælder eller garage til at gemme disse rekvisitter? Hvis ikke, kan du ønsker at komme i kontakt med en møbel udlejer.
 • Det kan virkelig være en stor hjælp at have en anden person til at flytte møbler med dig, trække elementer i og ud af din van, løbe ud for nogle flere rekvisitter. Du vil måske endda overveje at træne en potentiel lærling.
 • Din hjemmeside skal være et websted, der rangerer højt med søgemaskiner eller folk vil ikke være i stand til at finde dig, vil dit websted kun tjene som din brochure.
 • Etablere kontakter såsom rengøring, et hus maler og en handyman. Ofte hjem vil kræve, at disse ting, som vil være uden for rammerne af, hvad du tilbyder. Fortæl boligejer, for eksempel, at du har en maler med meget rimelige priser, hvis de ønsker at overveje at ændre den brune vægge i køkkenet til en farve, der vil gøre rummet føler sig "mere rummelige og luftige." Selvfølgelig skal du undersøge for at finde mennesker, der gør et godt stykke arbejde, men det vil være nyttigt info, fordi boligejerne kan eller ikke ønsker at gøre alt arbejdet selv.
 • Watch udsmykning viser, læse blade, og gå til boligindretning butikker. Stil spørgsmål som: "Hvad er den stil valgt her-traditionelle, moderne, moderne?" Hvilke farver bliver brugt? "Er ting bliver grupperet efter farve, konsistens, skala?" Til hvem er showet, magasin, og opbevar forsøger at sælge til? "Hvor er møblerne arrangeret." Kom op med andre mulige ordninger. Beslut hvis møblerne arrangement du kigger på er bedst for værelset eller rum.
 • Brug lokale virksomheder når det er muligt. Brug lokale printere og lokalt ejede møbler leje, lagerfaciliteter mv Lokale kigge efter andre lokale og lokale virksomhedsejere ofte er meget godt forbundet. De kan også give henvisninger til din nye virksomhed.

Advarsler

 • Husk, at ændringen truende, så ikke gå ind og straks foretage ændringer. Lyt til deres historie og forsigtigt spørge, "Hvad er dit mål (udover de åbenlyse). Hvad tror du kunne forbedres i dette rum? Hvilken slags ændringer vil du gerne se her? Vejlede dem i at komme op deres egne svar-det er dem, der vil føle sig mest behageligt for dem. Først da vil tillid etableres. Når husejere tillid til dig, mest sandsynligt, de vil tillade dig at gøre alle de ændringer, du føler behov for at blive foretaget.
 • Vær ærlig om, hvad du kan og ikke kan håndtere, og oprette en klar handlingsplan skitserer de parametre jobbet. Være klar om jobbet vil hjælpe dig med at beslutte, hvad dit job omkostningerne er. Kun navngive din pris efter at skabe et job handlingsplan og efter en høring. Hvis et ekstra værelse ender med at blive iscenesat, der ikke var oprindeligt lagt ud i din handlingsplan, vil du vide at opkræve betaling for den ekstra plads.