Wkodk

Hvordan man skriver et brev af påskønnelse

Uanset om du skriver til en person, der gik ud af deres måde for dig eller anerkender, at sweater bedstemor gav dig til jul, folk virkelig sætter pris på Tak bogstaver. Her er, hvordan man skriver en poleret og rørende brev af påskønnelse.

Steps

Hvordan man skriver et brev af påskønnelse. Angiv din påskønnelse.
Hvordan man skriver et brev af påskønnelse. Angiv din påskønnelse.

Skrivning Deres brev af påskønnelse

 1. 1
  Må ikke forsinke. Sige tak til nogen skulle ske snart efter begivenheden, gave, for eller anden handling, som du er taknemmelig. kræver, at man observerer en tre-dages reglen til at sende en tak note eller brev. Men det er altid bedre at sige tak sent end aldrig at komme rundt til det.
 2. 2
  Vælg et format. En e-mailes eller indtastet note kan være hurtigere, men et håndskrevet brev er generelt mere værdsat. Døm intimitet af din forbindelse med modtageren, og vælg derfor - for eksempel, kan du sende et håndskrevet brev til din mor, men en sendt brev til din chef.
  • Hvis du skriver et brev i hånden, vælge en dejlig blankt kort eller en robust stykke papir.
 3. 3
  Skriv en hilsen. De fleste starter med hilsenen "Kære", men du kan variere, at alt efter arten af ​​brevet, og den person, du skriver det.
  • Kend modtagerens titel. Uformelle breve, at nære venner eller familiemedlemmer, kan starte med "Kære far" eller "Kære Kyle." Dog bør breve til forretningsforbindelser eller folk, du ikke kender godt indeholde en titel i hilsen. Læger, professorer, embedsmænd og militære tjeneste medlemmer bør alle behandles med deres passende titel stavet fuldt ud, nemlig "Dear Doctor Johnson" eller "Kære Sergent Jones." Ellers kan du bruge den forkortede "Mr." for mænd, og "Miss / Mrs. / Ms" for kvinder (sørg for at vide, hvilken titel damen pågældende foretrækker. Hvis du ikke kender, bare bruge hendes fulde navn, som "Dear Jane Smith").
 4. 4
  Angiv din påskønnelse. Hvis nogen gjorde noget godt, fortælle dem den effekt det havde på din dag, uge ​​osv. Hvis nogen har sendt dig penge, fortælle dem, hvordan du planlægger at bruge det. Hvis du takke nogen for en gave, skrive om, hvordan du vil bruge det. Betale lidt komplimenter, såsom at nævne hvor perfekt en lampe nogen gav dig går med din stue.
  • Tag denne lejlighed til at skrive om noget andet, du sætter pris på om den person. For eksempel kan du sige, "Det betyder meget for mig, at du bemærker de vigtige begivenheder i mit liv."
  • Hvis du ikke kan lide gaven, finde noget generelt gratis at sige om det. For eksempel, "Tak for den varme tyk trøje. Det er fantastisk til udendørs sport."
 5. 5
  Afslut brevet. Orientere slutningen af ​​brevet mod fremtiden. For eksempel kan du sige, at du ser frem til at se denne person igen, eller at du ville blive glad for at tilbagebetale favor men du kan. Tilføj en lukning som "Med kærlighed", "Kærligt" eller "Yours" for nære venner og familiemedlemmer, for erhvervslivet og fjerne kontakter, brug "Med venlig hilsen" "hjerteligt" eller "Bedste ønsker."
 6. 6
  Aflevere brevet. Det kunne være så simpelt som at klikke på "Send" på en e-mail eller så kompliceret som leverer brevet selv. For håndskrevne breve, er at sende dem med posten mest almindelige. Uanset hvad du gør, sørg for at det kommer ud i tide.

Tips

 • Korrekturlæse maskinskrevne breve. Print ud brevet og se på det. Nogle gange er det endda med til at læse det højt. Så gå tilbage og foretage de nødvendige ændringer. Selv den bedste forfatter ikke få det rigtigt første gang.
 • Hvis gaven eller favor var virkelig en stor hjælp for dig, overveje at medtage en lille symbolsk påskønnelse med dit brev, såsom en flaske vin, en bog eller en anden simpel gave.
 • Være oprigtig, men ikke være over toppen. Folk kan fortælle, når du forsøger at kysse op til dem.
 • Hvis du går den type skriftlige rute, edb-applikationer såsom sider på Mac OS X eller Microsoft Word på Windows lader dig vælge en prøve skabelon for dit brev, som vil gøre det ser nice. Du kan også udskrive adressen direkte på konvolutten.

Ting du behøver

 • Papir
 • Pen eller andet markør
 • Kuvert