Wkodk

Hvordan man skriver en personlig vidnesbyrd om dig selv

At skrive om dig selv, er aldrig en nem opgave. Hverken prale eller være beskedne sandsynligvis tjene dig godt. Start med at spørge dig selv de rigtige spørgsmål og brainstorming omhyggeligt. Derefter gå videre til at skrive og revision.

Steps

Hvordan man skriver en personlig vidnesbyrd om dig selv. Spørg dig selv nogle spørgsmål.
Hvordan man skriver en personlig vidnesbyrd om dig selv. Spørg dig selv nogle spørgsmål.

Skrive din egen testimonial

 1. 1
  Spørg dig selv nogle spørgsmål. Forstå hvorfor du søger, og hvorfor du skriver dette vidnesbyrd. Også genkende og besvare nogle af de uskrevne spørgsmål.
  • Hvad er speciel, enestående, ekstraordinær, og / eller imponerende om dig?
  • Hvilke oplysninger om dit liv (personlige eller familie, historie, folk eller begivenheder, der har formet eller påvirket dine mål) sætte dig ud fra andre ansøgere.
  • Hvornår blev du interesseret i dette område, og hvad der er motiveret din interesse og forstærket din tro på, at du er egnet til dette område?
  • Hvordan har du lært om dette område? Var det gennem kurser, tidsskrifter, seminarer, arbejde eller andre oplevelser, eller samtaler med andre professionelle?
  • Hvis du har arbejdet en masse i løbet af dit universitet år eller seneste erhvervserfaring, hvad har du lært (lederskab eller ledelsesmæssige færdigheder, for eksempel), og hvordan har dette arbejde har bidraget til din vækst? Hvad er dine karrieremål?
  • Er der nogen huller eller uoverensstemmelser i din faglige eller beskæftigelsesforløb, som du føler du har brug for til at forklare?
  • Har du haft til at overvinde eventuelle usædvanlige forhindringer (f.eks økonomiske, familiemæssige eller fysisk) i dit liv?
  • Hvilke personlige egenskaber (f.eks integritet, medfølelse, vedholdenhed) gør du besidder, der vil forbedre dine muligheder for succes i dit område eller profession? Kan du vise eller dokumentere, at du har disse egenskaber?
  • Hvilke kompetencer (fx ledelse, kommunikative, analytiske) Har du besidder?
  • Hvorfor kunne du blive en stærkere kandidat og mere vellykket og effektiv i erhverv eller end andre ansøgere?
  • Hvad er de mest overbevisende grunde, du kan give til interviewet panelet for dem at være interesseret i dig?
 2. 2
  Besvare de spørgsmål, der bliver spurgt. Hvis du skriver til flere organisationer, kan du finde spørgsmål i hvert program, der ligner. Må ikke blive fristet til at bruge den samme opgørelse for alle applikationer. Det er vigtigt at besvare hvert spørgsmål af dig. Hvis lidt forskellige svar er nødvendige, skriver særskilte sætninger for hver og sørg for dit svar passer det spørgsmål bliver spurgt.
 3. 3
  Giv en god højde for dig selv. Tænk i at vise eller demonstrere gennem erfaring eller historier, hvis du kan.
 4. 4
  Sætte dig ud. Hvis dit udsagn er frisk, livlig og anderledes, vil du lægge dig foran flokken. Hvis du adskille dig via din konto, vil du gøre dig selv mindeværdigt.
 5. 5
  Vær specifik. Må ikke, for eksempel, blot, at du ville gøre en fremragende læge / sales manager / management graduate osv. I stedet, bakke det op med specifikke årsager. Dit ønske om at blive advokat, ingeniør, eller hvad burde være logisk, resultatet af konkrete erfaringer, der er beskrevet i Deres erklæring.
 6. 6
  Find en tilgang, der passer dig. Hvis du er ligesom mange mennesker, kan din livshistorie synes at mangle spænding, så finde ud af en måde at gøre det interessant bliver den store udfordring. Finde en vinkel eller give et storyboard er afgørende.
 7. 7
  Fokus på din indledende afsnit. Det indledende afsnit er generelt den vigtigste. Det er her, at du har fat i interviewet panelets opmærksomhed eller miste det. Dette stykke bliver rammerne for resten af ​​redegørelsen.
 8. 8
  Fortæl dem, hvad du ved. Den midterste del af dit kontoudtog måske detaljer din interesse og erfaring i dit område, samt nogle af dine viden på området. eventuelt. Vær så specifik som du kan i forbindelse hvad du ved om området og anvende sproget de professionelle bruger i at kommunikere denne information. Der henvises til erfaringer (arbejde, forskning, etc.) og samtaler med folk i en bestemt profession, bøger, du har læst, seminarer, du har deltaget, eller enhver anden kilde til information om den karriere, du ønsker, og hvorfor du er bedst egnet til det.
 9. 9
  Undgå herunder irrelevant information. For eksempel er henvisninger til oplevelser eller resultater i primær eller gymnasiet eller tidligere generelt ikke en god idé. Må ikke nævne potentielt kontroversielle emner (f.eks kontroversielle religiøse eller politiske spørgsmål). I almindelighed omfatter ikke personlige oplysninger såsom din alder, ægteskabelig status, eller race, enten.
 10. 10
  Gør din forskning. Et fælles spørgsmål er, hvorfor der gælder for dem frem for en anden organisation. For spørgsmål som dette, gøre nogle forskning for at finde ud af, hvad der adskiller dem fra andre organisationer og gøre din skriftligt afspejler denne forskning.
 11. 11
  Vær omhyggelig. Indtast og læse korrektur på din personlige erklæring meget nøje. Mange interview paneler skitsere, at gode skriftlige færdigheder og den korrekte brug af det engelske sprog er vigtige. Udtrykke dig klart og præcist. Overhold anførte ord grænser, hvor der er skitseret.

Tips

 • Hold det klart, kortfattet og til det punkt.
 • Fokus på specifikke resultater.
 • Må ikke gå over to eller højst tre sider i din redegørelse.
 • Prøv at begå dit kontoudtog til hukommelsen. Du ved aldrig, hvornår eller hvor du måske møde en potentiel arbejdsgiver.
 • Fokuser på dine kernekompetencer evner og positive egenskaber.