Wkodk

Hvordan man skriver en overbevisende brev hjælp fordele og ulemper diagrammer

En overbevisende brev kan være meget svært at skrive. Du er nødt til at forsøge at overtale nogen til at købe eller gøre noget. Hvis du ønsker at overtale nogen til at gøre noget, så følg disse trin. Hvad er en overbevisende brev? Nå, det et brev, du skriver at overbevise nogen at være enig med din side af et argument. Denne artikel vil lære dig, hvordan man skriver en overbevisende overbevisende brev til nogen, du ønsker.

Steps

Hvordan man skriver en overbevisende brev hjælp fordele og ulemper diagrammer. Vælg et emne, du gerne vil skrive om.
Hvordan man skriver en overbevisende brev hjælp fordele og ulemper diagrammer. Vælg et emne, du gerne vil skrive om.
 1. 1
  Vælg et emne, du gerne vil skrive om. Sørg for, at den har flere 'sider ", og at du er fortrolig med det. Gøre nogle forskning for at sikre, at du er bekendt med alle de forskellige 'sider' på dette emne. Dine erfaringer, og hvordan du overlevede eller opnås det!
 2. 2
  På et stykke papir, brainstorme, hvem din målgruppe vil være. Kids? Skolelederen? Forældre / voksne?
 3. 3
  Brainstorm de ting om, hvad du skriver om, der vil de fleste appellere til den specifikke målgruppe.
 4. 4
  Lav to identiske 2x4 diagrammer (hvis du ikke kan få det, bruge andet papir). En af disse diagrammer er "Argumenter for" chart, og man er "Argumenter imod". I "Argumenter for" chart, udfylde de fire venstre kasser med begrundelsen for dit argument. På højre side, giver dokumentation for dine grunde. Gør det samme på "Argumenter imod", bortset fra brug grunde til dit argument.
 5. 5
  Tegn en grov skitse af layoutet af Deres brev. Der er to layouts at vælge imellem: et brev, hvor hvert afsnit er en separat årsag støtte og også imod dit argument, eller et afsnit med tilhørende begrundelse og et andet afsnit med grunde til.
 6. 6
  På bindemiddel papiret, opsætte rækkefølgen af punkt og skrive et emne sætning for dit brev. Emnet sætning behøver ikke at være stor. Du kan blot oplyse dit argument. (Dvs. havdyr skal ikke fanges til videnskabelige studier.) Dette er en god måde at starte, hvis du ønsker at komme lige til sagen.
 7. 7
  Skriv dit brev ved hjælp af en computer, fordi det er lettere at redigere det på den måde. Må ikke konstant gå tilbage og redigere, bare skrive det hele brevet, printe den ud, og derefter markere det op!
 8. 8
  Læs & genlæst. Erkend, at du måske nødt til at redigere det mange gange før det er perfekt. Når det er så godt som du kan få det, se op adressen på den person / personer, du sender den til, og derefter sende det til dem!

Tips

 • Skriv om noget, du brænder for. Det er svært at skrive en overbevisende brev om noget, du er ligeglad.
 • Når angivelse af argumenterne imod, så prøv at komme med en løsning på dem, eller finde oplysninger, der viser disse argumenter forkert. Hvis du ikke kan nemt løse argumenter mod, bruger ord som "mindre problemer" eller "let fast", når der beskriver dem.
 • Gøre nogle forskning, før du kommer op med begrundelsen for dine argumenter. Sommetider er der flere argumenter på din side, end du havde hørt om. Gør forskning på nettet, på et bibliotek eller museer.
 • Må ikke fylde dit brev med tal og resultater af afstemninger. Prøv at sige, "Omkring tre mennesker døde hver dag siden januar 2006", i stedet for, "Omkring 120 mennesker døde siden januar 2006."
 • Prøv ikke at gøre dit brev mere end 2 maskinskrevne sider, der holder det rart og kortfattet.
 • Spørg venner eller familiemedlemmer til at læse dit brev og give dig feedback. Deres input vil være mere værdifuldt end forventet.
 • Prøv at inkludere citater i dit brev. Lade hvem du skriver for at vide, at andre mennesker støtter, du vil gøre dem ønsker at gøre, hvad alle andre gør. Dette kaldes en vognen teknik. Også prøve at bruge ord som "de fleste mennesker", "den gennemsnitlige person" eller "folk rundt omkring i verden".
 • En god måde at overtale nogen er ved at fortælle dem en af ​​dine oplevelser, og hvordan du overlevede eller opnås det.

Advarsler

 • Må ikke true nogen i dit brev eller yell på den person, du præsenterer dit brev til.
 • Må ikke sværge eller vulgært sprog i dit brev.
 • Ikke med formaninger eller være alt for overflødige.
 • Være respekt for den person, du skriver til. Du selvfølgelig forsøger at være overbevisende, og du får brug for deres hjælp til at få, hvad du gerne vil. Være respektfuld
 • Prøv at gøre den person, du sender brevet for at være på din side.
 • Må ikke være over tillid eller lyd arrogant.
 • heller ikke bruge slang sprog
 • være høflig bruger ord som bedes