Wkodk

Hvordan man skriver en note til en dreng, du kan lide

Nogle piger vil gerne skrive en note til en dreng, de kan lide, spørger ham ud, eller spørger, om den dreng kan lide hende, men mange ved bare ikke hvordan.

Steps

Hvordan man skriver en note til en dreng, du kan lide. Tag et blankt stykke papir og fold det, i fjerdedele er bedst.
Hvordan man skriver en note til en dreng, du kan lide. Tag et blankt stykke papir og fold det, i fjerdedele er bedst.

Skrive din egen bemærkning

 1. 1
  Tag et blankt stykke papir og fold det, i fjerdedele er bedst.
 2. 2
  Skriv drengens navn og derefter et komma, ligesom du ville gøre i en afslappet brev til en person. Dernæst skriver en nice hilsen, for eksempel: Hej, hvordan har du det?. Derefter skæres til det punkt. At spørge ham ud først sige noget som jeg tror, ​​du er sød og jeg vil gerne gå ud på en date med dig snart.
 3. 3
  Dække dig selv. Næste du ville sige (hvis du fyre var venner) Jeg kan virkelig godt lide at være venner med dig selv, og jeg ønsker ikke dette for at føle sig ubehageligt for dig eller ødelægge vores venskab, så skal du ikke tage det den forkerte vej.
 4. 4
  Luk brevet. Blot at sige Tak for at læse min note og venligst komme tilbage til mig ASAP eller bare "kærlighed" og derefter tilmelde dit navn.
 5. 5
  Når du skriver en spændende sætning, der slutter med et udråbstegn, swap dot i bunden med et hjerte. Dette vil efterlade den fyr spørger: "Hvad betyder det?" og mest sandsynligt, at han vil tale med dig om det, som efterlader en stor stedet for at fortælle ham, at du har hots for ham! og derefter sige, hvor meget du kan lide
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Hvis du ikke ønsker at gøre det, så har en ven at give det til ham eller sætte det i hans skab, eller hvis du ser ham i gangen gå alene, bør du gøre det forårsager ingen krop kan virkelig fortælle.
 • Må ikke gøre det, når han er omkring sine venner.
 • Hvis han siger nej, så bare fortsætte med at være venner, og ikke bringe det op igen, og det vil gøre det akavet.
 • Prøv at give det til ham i en klasse, som du fyre er begge i, så han vil ikke sige noget tilbage til dig lige på det tidspunkt.

Advarsler

 • Hvis han holder kigger på dig noget andet tidspunkt gerne frokost bare kaste et blik på ham og derefter komme tilbage til hvad det er du gør.
 • Må ikke være for blød ved at sige Ligesom, måske vi kunne gå ud eller noget. Altid lyde stærk og selvsikker, selv hvis det ikke er, hvordan du virkelig er.
 • Vær omhyggelig med ikke at gøre det til at lyde for meget som en business brev.
 • Sørg for, at læreren ikke er rundt, når du giver det til ham.
 • Må ikke synes alt for desperate
 • Hvis du giver det til ham i en klasse ikke se tilbage på ham resten af ​​denne klasse.