Wkodk

Hvordan man skriver en kort roman

Du ønsker at skrive en kort roman på ingen tid overhovedet? For tidskrævende, er det ikke? Med denne vejledning, kan du skrive en rigtig god kort roman, som du kan gøre for penge eller for sjov.

Steps

Hvordan man skriver en kort roman. Opret vigtigste stemmer.
Hvordan man skriver en kort roman. Opret vigtigste stemmer.

Skrive din egen kort roman

 1. 1
  Vælg din genre. Kriminalitet, Horror, Romantik,... du beslutter dig. Hvis du ikke kender, bare begynde at skrive.
 2. 2
  Opret vigtigste stemmer. Tænk på 1-3 hovedpersoner, der er interessante. Skriv en Character Opdeling (beskriver udseende, personlighed og historie hver større karakter). De skal være så velkendt for dig som din bedste ven, bror, søster, mor og / eller far. Når du gør dette, vil dine karakterer tale for sig selv, og de kan endda overraske dig ved, hvad de siger. Når dette sker, du kender dine karakterer er interessante.
 3. 3
  Planlæg din korte roman i en notesbog eller på din computer. En skitse af plot punkter (steder, hvor vigtige begivenheder sker) kan detaljeret som du ønsker. Nogle afvigelse kan ske, men det kan holde fornemmelsen af ​​bogen mere organisk, men vær forsigtig med at komme for langt væk. Du kan ikke have en karakter forsøger at løse et mord, og derefter beslutter at gå til Comicon at hænge ud med Star Wars peeps, så kom tilbage og samle op, hvor han (eller hun) slap.
 4. 4
  Vælg et sted og en tid for indstillingen (siger new york 1929). Gør det så interessant og opmærksomhed opsigtsvækkende som du kan!
 5. 5
  Udvikle plottet. Tænk på en rigtig god og original historie for de tegn, der skal involveret i. Dette kan gøres med "fisk ud af vandet 'historie, hvor karakteren pludselig befinder sig i en situation, de ikke ved noget om (dvs.: Castaway). Eller måske sker noget med dem, eller et familiemedlem, og de er nødt til at beskæftige sig med det. Men vær opmærksom på oplagte historie linjer. Hvis din læser ved, hvad der kommer til at ske, før de læser det, kan du lige så godt være tegning kvadratiske ligninger på Hooters badeværelse toiletpapir.
  • Husk, ikke går over toppen med storyline! Den enkle dem er som regel de bedste.
  • Der er fire dele af en historie: setup, konflikt, klimaks og opløsning.
   • Din opsætning bør ikke være meget lang, lige længe nok til at introducere de tegn og situationen. (Joakim er en reel jerk, så hans gamle ven kommer tilbage som spøgelse for at lade ham vide, tre mere vil besøge ham).
   • Konflikten er så hvad karakter har at gøre med og løse. (Ghosts dukke op og pine Joakim).
   • Alt dette fører til klimaks i historien, hvor de situationer nå et hoved. (Joakim ser sin egen død og har en forandring i hjertet).
   • Resolutionen binder løse ender og sender historien ud. (Joakim giver Cratchet et raise og et Tyrkiet).
 6. 6
  Skriv. Husk en bog bør have et minimum af hundrede sider, men mere ville være at foretrække. Husk, at du ikke har en deadline, så tage din tid! Hvis det går over 250 sider, gå til Sådan at skrive en roman.
 7. 7
  Hold skriftligt og derefter, når du er færdig, lægge det væk i et par uger, en måned, selv. Kom tilbage til det, og derefter omskrive, omskrive og derefter omskrive nogle flere. Første udkast publikationer er sjældne, umulig, selv. Meget af magien i prosa kommer fra omskrivning alligevel.
 8. 8
  Når du har redigeret og færdiggjort dit korte roman, finde en forlægger til at vise din korte roman.
  • Overvej en elektronisk udgiver for din korte roman. Mange af de online-forlag har fordøjer eller antologier, der er velegnet til kortere værker.

Tips

 • En anden god måde at bruge character navne er at vide, hvad navnene betyder og har dem vedrører den karakter, eller bruge ord, der beskriver karakter sat i et andet sprog (dette virker kun med anden navne.)
 • Vis din udfyldte kort roman til familie og venner først. De er de hårdeste kritikere og vil hjælpe dig med at forbedre det.
 • Eller vis ikke din historie til venner og familie. De må ikke ønsker at såre dine følelser, hvis de føler stærkt imod passager eller måske vide for meget om, hvad din skriver om at sortere ud inde begivenheder, kommentarer eller vittigheder. Også har de en tendens til at have historien til at være "sikkert" eller "nice." I stedet deltage i en forfatters gruppe, der er hårde og ærlige, det er den eneste måde, du får det bedre. Lær at tage, acceptere og bruge nogen råd og kritik, som du kan få.
 • Hvis du skriver en del af din roman hver nat for mindst en time, vil der være tid nok til at arbejde på det og gøre din sædvanlige job eller rutine. Skyd for at få tre sider gjort en aften, efter 60 dage, har du en 180 side roman.
 • Minimere eller undgå statiske ord såsom: er, var har var, der har været, er blevet, havde været, at være, ville være og så videre. Dette vil tilføje en handling til dine sætninger, og de vil være mindre forslidt.
 • Tjek NaNoWriMo - National Novel Writing Month. hjemmesiden er www.nanowrimo.org og denne organisation opfordrer dig til at skabe et første udkast til en roman med en 50.000 ord tæller. Det kan gøres! Må ikke være pæn og redigere i December!
 • Til at starte skrive i dit tekstbehandlingsprogram "Dette er en (horror, romantik osv.) roman fortsætter hver gang ved at tilføje andre detaljer og plots.
 • At få ideer til historier, sidde ned med avisen, læse magasiner, lytte på offentlige steder, gense din dagbog, gå en tur og se nyheder.
 • Tag dig tid til at redigere. Det vil spare din tålmodighed med en editor senere.
 • Hvis du skriver en dramatisk roman, eller en, der er tempofyldt, skal du, absolut skal få din karakter til desperate og dybe problemer inden for et par sider. Intet vil dræbe en kort roman eller en historie, hvis du ikke får i konflikten med det samme. Læs Dean Koontz til fuldt værdsætte dette. (Tick Tock er Strangers, Lyn og Phantoms prime eksempler).
 • Hold øje med kliché s: død som en dør søm, skræmt til døde, ud af vinduet, hård som negle, og lignende. Det gør dig til at ligne en amatør. Men hvis du er på et kast, så brug dem og omskrive dem senere.
 • Gør dit bedste for ikke at redigere, som du skriver. Du vil sidde fast med sætninger og afsnit og i sidste ende miste tilliden i din skriftligt. Skriv mindst 30 sider, før genlæse det igen, ligesom en anden sagde, bare pløje igennem det og bekymre sig om at få det rigtige senere.
 • Skrivning er narre sindet til at tro, det er der, og dermed skal du gøre din skriftligt "sensuelle" eller, med andre ord, at give læserne en fornemmelse af plads gennem de seks sanser: lugt, berøring, smag, syn, lyd og indtryk.
 • Overvej NaNoWriMo - National Novel Writing Month - som en mulighed for at få dig selv at skrive.
 • For at få character navne, bruge telefonbogen.
 • Har et sæt grænse for, hvor mange sider du skriver per en dag. (En side en dag, en og-en-halv, etc.) Dette vil hjælpe dig med at administrere din energi og tid.
 • Forskning forlag, der ville være interesseret i dit arbejde. Revidere deres indlæg sider grundigt, og selv hænge det på din væg for yderligere inspiration. De fleste vil aldrig acceptere umotiveret vold, men det vil sandsynligvis ikke vil blive afvist bare fordi din rædselshistorie indeholder vold eller din romantik indeholder seksuelt indhold. Der er markeder for alvorlige historier.
 • Må ikke være bange for at give dig selv en fridag. Det er virkelig kan opdatere din kreativitet.
 • Nogle udgivere baserer deres historie kategorier på ord tæller. novelle op til 10.000 ord. Novellen op til 25.000 ord. Kategori Romaner har 25.000 til 50.000 ord, og Novel værker er over 50.000 ord. De fleste tekstbehandlingsprogrammer kan give dig en 'ord tæller "eller du kan vurdere det på 250 ord pr dobbelt linjeafstand manuskript side (standard papir) med 1" marginer.
 • Få venner til at læse den. Hvis de nyder det, holde skrive, hvis de ikke bede om nogle råd om hvordan man kan gøre det bedre.
 • Du vil måske prøve snefnug (snebold?) Metoden-skrive de nøgne knogler af din historie, så læs igennem det, forskønne og forbedre undervejs. Du kan have at gøre det flere gange, men det er det værd, når du får 50 + sider!

Advarsler

 • At skrive en kort roman er tidskrævende, så være parat til at arbejde på dette i et stykke tid.
 • Må ikke besætte over en redaktørens kommentarer, hvis dit arbejde er afvist. Hvis du har lavet en alvorlig indsendelse, tage seriøse kommentarer til hjerte og bruge det til at forbedre dit arbejde. Nogle redaktører kan være hårde, hvis du har modtaget en grim afslag, så tænk over, om du ønsker at seriøst arbejde med det hus på alle.

Ting du behøver

 • En notesblok med et par kuglepenne og blyanter.
 • En computer eller skrivemaskine. (Ekstraudstyr)
 • Et kamera til fotografering (dette kan hjælpe dig med at få lidt inspiration).