Wkodk

Hvordan man skriver en dagbog hver dag i et år og gøre det interessant

Skrive din dagbog, kan daglig få gentagne og nedslående. Men ærgre ikke for en dagbog giver et referat af dit liv, på kun din mening og ingen anden. Det er den sikreste form for kommunikation, som der er ingen begrænsninger for, hvor meget du kan skrive, og hvad du kan skrive. Du kan ikke ligefrem ' hack 'i en dagbog kan du? Læs videre for nogle tips om hvordan man skriver en dagbog og holde det interessant, for et helt år.

Steps

Hvordan man skriver en dagbog hver dag i et år og gøre det interessant. Køb en dagbog med mange sider, forventer at skrive en masse.
Hvordan man skriver en dagbog hver dag i et år og gøre det interessant. Køb en dagbog med mange sider, forventer at skrive en masse.
 1. 1
  Køb en dagbog med mange sider, forventer at skrive en masse. Nogle dage er bundet til at være mere interessant end andre fx en dagen kunne tage op til 10 sider, hvis der i detaljer forklarer.
 2. 2
  Sørg for at holde sig ajour, når du skriver en dagbog. Sørg for at du laver en liste over dine prioriteter ting, der skal gøres på kort sigt, og tingene på lang sigt. Ser en film, for eksempel, kan gøres som helst dag, men at skrive en dagbog er noget, der kan holdes, så længe du er i live, og du kan altid se tilbage, hvad du gjorde bl.a. den 14. juli. Prøv ikke at falde bagud, men hvis du indser, at du er begyndt at skrive korte, meget korte punktform og komme tilbage "til den nuværende".
 3. 3
  Begynd at skrive om begivenheder og dine drømme, bekymringer eller lektier, selv at skrive mini-historier kan være en glæde at læse. Prøv at bruge interessant ordforråd til at tiltrække læseren. Da Anne Frank skrev sin dagbog, havde hun ikke tænke på alle, at så mange mennesker ville læse hendes dagbog. Hun troede, at hun var en ubetydelig teenagepige oplever WWII, men hendes første hånd konto har ændret mange folks synspunkter fra folk under Anden Verdenskrig.

Sample poster


Tips

 • Skriv om dig selv til at gøre din dagbog mere personlig fx lim nogle billeder af dig, din yndlings skuespiller / skuespillerinde, dit kæledyr, dine venner, dine imaginære venner, noget. Du kan skrive sangtekster af den bedste sang, du lyttede til den dag, noget der virkelig fangede øjet. Du kan endda gå på en tirade om noget, der virkelig irriteret dig, at dagen eller noget eller nogen, du kunne lide.
 • Tror ikke, at du skal skrive alle detaljer. Dette vil gøre din dagbog kedeligt, i stedet forsøge for de interessante dele, i virkeligheden, de dele, som du føler var en fremhævning af dagen. Hvis det er en "normal måde", hvor du går i skole, kan du ikke vælge at skrive hvad tid du vågnede op på, men hvis du skulle kom til et 3 ugers ferie til Egypten, vil du lægge vægt på den tid, du vågnede op, fx hvis du har en flyvning tidligt om morgenen.
 • Tilføj detaljer til enhver begivenhed, uanset hvor kedeligt. For eksempel kan du sige, 'jeg gik i skole i dag. Var der noget usædvanligt om den dag, du kunne sige, at en lærer blev fyret eller, i matematik, læreren fortalte en virkelig dårlig vittighed. Noget at provokere eventuelle læsere. Må ikke bare sige: "I dag så jeg et show. Det var cool." Har sangeren gøre backflip? Føj, at i din dagbog! Når jeg ser tilbage, vil du være glad for du tilføjede de ekstra detaljer.
 • Tilføj nogle historie om det sted, du gik til. Du kan gøre nogle ekstra forskning om det sted, du gik til. Hvis du virkelig er fast for ideer, kan du skrive om historien om en tilfældig husstand objekt, selv noget på dit skrivebord, fx en kuglepen eller en highlighter, hvilken effekt de har haft på det menneskelige samfund, uanset om de er miljøvenlige for ikke hvor meget de kan koste, der opfandt dem, hvad ville livet være uden dem.

Advarsler

 • Sørg for at holde din dagbog på et sikkert sted. Du ønsker ikke nogen snigende et kig på det, men du ikke ønsker at miste det heller. Hold din dagbog på et sted, du vil huske og holde det ud af strejf af dine søskende og forældre. *

Ting du behøver

 • En dagbog.
 • Noget at skrive med.
 • Noget at skrive om!
 • Et hemmeligt sted at skrive i din dagbog.
 • Et hemmeligt sted at holde din dagbog skjult