Wkodk

Hvordan man skriver en beskrivende afsnit

Beskrivende afsnit indeholde oplysninger, der appellerer til de fem sanser: syn, smag, berøring, lugt og hørelse. I et beskrivende afsnit, skal forfatteren viderebringe oplysninger, der appellerer til alle, for at give den bedst mulige beskrivelse til læseren. Dette kan nemt gøres ved at følge disse enkle tips.

Steps

Hvordan man skriver en beskrivende afsnit. Start med, hvad læseren kan se.
Hvordan man skriver en beskrivende afsnit. Start med, hvad læseren kan se.

Skrive din egen stykke

 1. 1
  Start med, hvad læseren kan se. Da synet er den mest nyttige forstand, skal enhver god beskrivende afsnit først diskutere, hvad forfatteren ønsker læseren til at visualisere. Brug stærke adjektiver til at illustrere din scene, øjeblik, erfaring eller et element til at læseren vil bidrage til at give et visuelt billede i læserens sind.
 2. 2
  Beskrive og smag. Tænk over, hvordan du kan beskrive emnet, scene eller øjeblik til det læseren i forhold til, hvordan det lugter og smager. Den bedste beskrivende afsnit bruger en hel masse af adjektiver, der gør læseren føler som hvis de var faktisk oplever de ting du beskriver, og ikke kun læse om det. Medtag en sætning eller to om, hvordan dit emne, og brug et par gribende adjektiver til relay lugten af ​​det til læseren. "Det smager godt" ikke kommer til at give en særlig oplevelse for din læser. Men "Det smager som mormors æblekage, når det er frisk og stadig boblende rundt om kanterne - sprødt, flavorful og sød" hjælper beskrive særskilt smag af din vare. Lugt og smag bør give de mest nyttige beskrivelser om din vare, så prøv at gøre disse mest effektive.
 3. 3
  Sige, hvordan det øjeblik eller element føles. Som du fortsætte med at skrive afsnit, skrive en sætning eller to om, hvordan oplevelsen føles. Hvad betyder det minde dig om, når du forestille dig at køre din hånd langs dens overflade, eller prikkende fornemmelse du føler kørt ned ad ryggen? Hvordan har du reagerer i øjeblikket? Igen, bruge beskrivende adjektiver til at beskrive, hvordan det øjeblik føles. Undgå at bruge generelle udtalelser som "det føles rart", som ikke er beskrivende overhovedet. Sats på konkrete, endelige eksempler, videregive følelse af noget til læseren.
 4. 4
  Nævn lydene i øjeblikket. Hvad kan du høre? Er der en øredøvende tavshed? Hvis der er en summende lyd, undgå blot at sige "Pludselig hørte jeg en høj summende lyd", snarere "Jeg rykkede som alle de pludselig hørte jeg en udefinerbar summende lyd, så højt jeg sætter mine hænder over mit ansigt og ører. jeg overtog det var den øredøvende brandalarm... " og læseren ville være i stand til at forholde sig med "brandalarm" beskrivelse, som de fleste mennesker har oplevet den overraskende støj af en brandalarm.
 5. 5
  Medtag nogle andre litterære komponenter. Brug af andre effektive skriftligt teknikker til toppen off din stykke vil gøre det alt, mere professionelle. Hvis du inkluderer alle disse elementer i din afsnit, vil din læseren være i stand til fuldt ud at opleve og værdsætte din skriftligt.

Tips

 • Lyde kan være vanskeligt at beskrive, samt smag og lugt. Brug lignelser eller metaforer, at din læser kan forholde sig med at hjælpe dem fange på hvad du oplever, ikke at overlade noget for dem at afgøre.
 • Undgå at bruge ord som "nice", "god", "pretty" eller "awesome", da disse ikke giver et visuelt billede i læserens sind.
 • Brug beskrivende adjektiver såsom: efterfølgende
 • Husk ikke at overlade noget til læserens fantasi, især når de skal beskrive lyden. Sætninger som "Den blide brise hviskede forbi mine ører, hvilket efterlader en fredelig ro i engen" er en stor sætning om, hvad der kan høres.