Wkodk

Hvordan man kan stoppe ryste, når de foretager en tale

Er tale foran skarer giver dig sommerfugle? Har du begynder at svede, ryste eller ryste? Lær at holde din cool, når der gives en tale.

Steps

Hvordan man kan stoppe ryste, når de foretager en tale. Øv din tale flere gange alene og derefter foran mindst én anden person.
Hvordan man kan stoppe ryste, når de foretager en tale. Øv din tale flere gange alene og derefter foran mindst én anden person.
 1. 1
  Øv din tale flere gange alene og derefter foran mindst én anden person. Hvis du kan, sætte nogle bullet point på et kartotekskort, som vil hjælpe dig med at huske dine ideer.
 2. 2
  Øv foran spejlet, hvis du ikke kan finde nogen anden. Hold øje med ting som øjenkontakt eller nervøse fagter som kører en hånd gennem håret, eller fod aflytning.
 3. 3
  Opret rekvisitter til din tale, såsom fotos, lister over de vigtigste punkter, eller objekter. Når du er fokuseret på at forklare en prop, vil du "glemmer" om publikum og være mindre nervøs. Men vær forsigtig, og ikke tale ind i objektet. Hold projicere din stemme til publikum, så de kan høre dig.
 4. 4
  Praksis i rummet, hvor du vil blive tale, hvis det er muligt. Kendskab til området, og afprøve hvor højt du skal være i orden at blive hørt er en fordel.
 5. 5
  Find et knudepunkt (eller flere) i rummet lige over publikum hoveder. I stedet for at stirre ind i mange par øjne, finde noget som et vindue med en visning, helst en beroligende én.
 6. 6
  Tag langsomme, dybe vejrtrækninger, før dit indlæg.
 7. 7
  Bær en favorit stykke tøj, eller bære en heldig objekt.
 8. 8
  Find flere andre mennesker i publikum, der appellerer til dig og "tale" til dem. Hvis de kan give dig en thumbs-up eller et opmuntrende smil, kan det hjælpe ufattelig.
 9. 9
  Hvis du får lov til at bevæge sig rundt i løbet af talen, planlægge ud af hvor du vil gå. Koreografi vil hjælpe med at tage dit sind off publikum. Hvis du vil bevæge sig under talen, tjek noget, der kan gøre dig turen.
 10. 10
  Før du taler, lave en "hokey pokey" i privatlivets fred for et badeværelse og ryst dine hænder også. Dette vil løsne dig op. Vokal øvelser, der kan hjælpe den stemme er god, samt.
 11. 11
  Spis et sundt måltid før din tale, men ikke for meget. Hvis du allerede føler nervøs, have en fuld-til-bristende mave er ikke godt.
 12. 12
  Fokus på folks pander. Det vil se ud som om du gør øjenkontakt. Denne måde, vil du ikke nødt til at stirre ind kritiske øjne, hvis der er nogen.

Tips

 • Øvelse, øvelse og øve dit indlæg indtil det føles naturligt
 • Aldrig holde et stykke almindeligt papir i hånden, mens du taler. Den vil flagre med hver eneste lille bevægelse og overdrive alle dine shakes. Hvis du har brug noter, skrive dem på kartotekskort.
 • Husk, at du vil skille sig ud mere, hvis du stammer og brug "um" si hver sætning, end hvis du skulle holde en tale perfekt og uden tale forskrækkelse. Må ikke være bange for, at folk vil tænke dit indlæg er forfærdelig, og indse, at sandsynligvis en masse andre mennesker i din klasse, eller skole, osv., har nervøsitet, når der gives en tale.
 • Hvis du præsenterer i en klasse med andre elever, så prøv at gå først. Du bør få en bedre kvalitet, fordi din tale er grundlaget for alle andre taler, og hvis du opbygge tillid til at gå først, bør du være sikker på scenen.
 • Få en god nats søvn
 • Hvis du er virkelig nervøs tage en lille papirclips op på scenen (eller i klassen), bøje det vil hjælpe!
 • Drik masser af vand dagen før
 • Tænk på noget afslappende, men dont forvilder dig væk fra dit indlæg.

Advarsler

 • Hvis du har en medicinsk tilstand, der forårsager din krop til at ryste eller reagere på måder, der genere dig, tale med en læge eller sygeplejerske om, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv.