Wkodk

Hvordan man kan hæve penge

Hæve penge kan være svært, om det er for personlige eller velgørende årsager. De følgende trin skal gøre processen meget lettere.

Steps

Hvordan man kan hæve penge. Formulere en plan på papir.
Hvordan man kan hæve penge. Formulere en plan på papir.
 1. 1
  Formulere en plan på papir. Optag dine økonomiske mål, og organisere dig selv, ellers vil du få et chok, når du er klar over, hvor meget du virkelig har brug for. Er det et sæt mål (for eksempel, skal I £ 10.000 for en ny bil) eller en vedvarende indsats (for eksempel, skal jeg 2620€ om måneden for at holde min organisation kører)?
 2. 2
  Beslut hvordan du vil gøre det ske. Få et job, hvis du ikke allerede har en. Hvis du gør, overveje at få en anden. Dette behøver ikke at være en anden ekstremt krævende job-Prøv vejledning skolebørn inden for et fagområde, hvor du er stærk eller løbe ærinder for en person, der har brug for hjælp.
 3. 3
  Hvis du starter en virksomhed, kan du prøve at finde investorer ved at præsentere en forretningsplan og en forudbestemt dollar nødvendige mængde.
  • Brug det tilgængelige frigøre ressourcer først (f.eks Small Business Association eller SCORE).
  • Du kan også gå til personer eller organisationer for kapital eller sponsorering. Det er værd at tjekke med din regering, hvis du er berettiget til et tilskud.
  • Overvej at bede venner eller familie om lån eller gaver (men se advarsler nedenfor).
 4. 4
  Sætte din plan ud i livet, og holde sig til det. Hæve penge kan være svært, men du er nødt til at arbejde på det.
 5. 5
  Opret en online fundraising siden. Opret en webside, sende linket til din familie, venner, kollegaer, sognebørn, holdkammerater, etc. og indsamle donationer via kreditkort online. Det er nemt og simpelt, og eliminerer bruge en masse tid på at sende breve, kalder folk og organisere store begivenheder. Websteder, der lader dig skabe en online fundraising side omfatter GoFundMe.com, GoGetFunding.com, MyEvent.com, GoQuests.com og ChipIn.com.
 6. 6
  Sørg for at takke dem, der hjalp dig komme til dit mål.

Tips

 • Jo mere organiseret og professionel du synes, jo mere vellykket vil du være. Også i alle finansielle anliggender, være høflig og høflig med alle, du beskæftige sig med - penge kan være et følsomt emne.
 • Vær ærlig - især med dig selv - om, hvad du virkelig har brug for.
 • Må ikke presse folk til at bidrage penge, hvis de ikke vil eller ikke kan.
 • Prioriter efter vigtighed. Du behøver ikke en MP3-afspiller, før maden gør du?
 • Har en enkelt eller multi-familiens garage salg. Gør det til en sjov begivenhed og har musik, balloner, snacks, spil og måske endda aparte "herkomst" til din mest skattede junk (med ansvarsfraskrivelser, naturligvis).

Advarsler

 • Watch out for hurtige løsninger såsom hurtig kredit reparation klinikker og højtforrentede, kortfristede lån. (Husk, dit mål er at rejse penge, ikke sælge din sjæl.)
 • Glem ikke at fokusere på det positive - først, din holdning kan gøre hele forskellen.