Wkodk

Hvordan man kan forbedre din håndskrift

Måske du blev inspireret til at skrive et brev på den gammeldags måde, men din håndskrift på ikke inspirerende. Måske du er stresset til at skrive på et bræt for en klasse eller præsentation. Eller måske du var skrible en liste over dagligvarer emner, som du bad din ægtefælle til at samle op, og din ægtefælle fortalte de ikke kunne forstå det. Hvad er pointen med at skrive, trods alt, hvis det ikke kan læses? Under alle omstændigheder er du kommet til den konklusion, at du gerne vil forbedre din håndskrift. Med praksis, er at skrive noget, som alle i alle aldre kan forbedre.

Steps

Hvordan man kan forbedre din håndskrift. Brug din skulder, når du skriver.
Hvordan man kan forbedre din håndskrift. Brug din skulder, når du skriver.
 1. 1
  Vælg en pen. Nogle vil hævde, at fyldepenne er de bedste til håndskrift, men det gør ikke rigtig noget. Roller-bolde og kuglepenne er fint at bruge. Hvis du er virkelig bekymret, prøv et par typer. Find der pen føles mest behageligt for dig at bruge, når du skrible med det på papir.
 2. 2
  Brug din skulder, når du skriver. Mange mennesker greb pennen for hårdt, og bruge deres fingre til at tegne bogstaverne. Her er de ting: Du er ikke tegning. Du skriver. For at bryde din tidligere dårlige skriftligt vaner, bliver du nødt til at uddanne nye muskelgrupper til at bruge, mens du skriver.
  • Begynd ved at holde pennen foran dig, som om du kommer til at skrive på papir. I stedet trækker store bogstaver i luften, med fokus på at få din skulder ind i det.
  • Efter nogen tid for at gøre din luft-breve store, begynder gradvist at gøre dem mindre. Denne øvelse kan føle fjollet, men dine muskler har brug for praksis for at huske at gøre dette naturligt, mens du skriver. Øv når du kan.
 3. 3
  Sæt din pen til papir. Anvendelse af de samme teknikker, ved at skrive store x'er og o'er på papiret begynde. Uanset hvad du gør, ikke tilbagefald til din tidligere måde at skrive. Gradvist gøre din x'er og o'er mindre, indtil de er den størrelse, du normalt ville bruge til at skrive. Når du føler dine breve er stabil og konstant, praksis ved hjælp af andre bogstaver, så ord og sætninger.
 4. 4
  Fortsæt med at øve skrivning. Sæt et beløb af tid hver dag til at øve din skriftligt. Skriv noget og alting. Bare holde skriftligt og du vil se en stor forbedring i din hånd-skrivefærdigheder.

Tips

 • Masser af praksis vil bidrage til at øge din skrivehastighed. Essential til at tage noter i klassen eller et møde.
 • Sørg for at du altid prøve forskellige skriveredskaber.
 • Skriv langsomt.
 • Start en dagbog eller en drøm dagbog. Skrivning hver dag disse vil hjælpe dig praksis din nye stil.