Wkodk

Hvordan man kan forbedre din grammatik

Grammatiske fejl er uacceptable, og dermed de spiller en meget vigtig rolle i vores dagligdag. En grammatiske fejl kan ændre betydningen og skabe et dårligt indtryk.

Steps

Hvordan man kan forbedre din grammatik. Tale på engelsk, under forudsætning af engelsk er det sprog, hvis grammatik, du ønsker at forbedre på.
Hvordan man kan forbedre din grammatik. Tale på engelsk, under forudsætning af engelsk er det sprog, hvis grammatik, du ønsker at forbedre på.

Forbedring af din egen grammatik

 1. 1
  Tale på engelsk, under forudsætning af engelsk er det sprog, hvis grammatik, du ønsker at forbedre på. Engelsk er forstået i de fleste dele af planeten, og dens betydning er stigende i vores dagligdag. Læring grammatik kan være svært, hvis vi ikke rigtig ved hvordan man taler engelsk. Forbedre din grammatik ved kontinuerlig praksis. Dit indlæg vil afspejle mønstre, du hører, og resten vil falde på plads. Find en ven, der kan tale til dig på engelsk, og komme videre. Når du føler fast, bede om hjælp!
  • Lære et andet sprog, vil dog også hjælpe dig værdsætte betydningen af ​​grammatik.
 2. 2
  Lav en plan. Prøv at få et overblik over engelsk grammatik fra en tekst bog eller online ressource. Bemærk grammatik punkter, du behøver at arbejde på og planlægger at arbejde på hver i mindst et par dage.
 3. 3
  Find en tutor. Nogle af os kan være uenig med tanken om at gå til en lærer for grammatik lektioner, men hvorfor ikke? Hvis du er på udkig efter et alternativ, øve grammatik ved hjælp af online øvelser. Der er en række websteder, der tilbyder øvelser på en række emner. Mens du bruger en computer til at skrive et dokument, kan grammatikkontrol være meget nyttigt.
 4. 4
  Identificer almindelige fejl. Folk, der taler samme sprog ofte gøre de samme fejl i engelsk grammatik. For eksempel har mange russisktalende problemer med at bruge "a" og "de" på engelsk. Find ud af hvad grammatik punkter er ofte svært for talere af dit modersmål. Være ekstra opmærksom på at lære dem grammatik punkter.
 5. 5
  Find nogle grammatiske øvelser. At lære engelsk grammatik godt, vil du nødt til at øve hver grammatik punkt, indtil du kan bruge det nemt. Kig efter en bog med grammatiske øvelser, der også har svar. Online aktiviteter og quizzer kan også hjælpe. Fokus på bare ét grammatik point hver gang du studerer.
 6. 6
  Vær meget opmærksom på grammatik, når du læser engelsk. Når du forsøger at lære korrekt engelsk grammatik, det er ikke nok til at forstå generelle idé om, hvad du læser. Du bliver nødt til at forstå præcis, hvorfor hver sætning skrives på den måde. Når du læser en sætning, så spørg dig selv, hvis du kan lave lignende domme. Hvis du ikke kan eller du ikke er sikker, skal du finde lærebog øvelser for dem grammatik point og praksis.
 7. 7
  Oversætte fra dit modersmål til engelsk. Når du skriver eller taler dine egne tanker, er det nemt at undgå komplicerede grammatik. Når du oversætter, er du nødt til at arbejde med det, der er på siden, selvom grammatik er svært. Begynd med at oversætte simple ting som reklamer og derefter flytte til aviser og tidsskriftartikler. Oversættelse dialog i skuespil er en anden god måde at øve.
 8. 8
  Læs og praktisere. Jo mere du læser, jo bedre bliver du med dit ordforråd. Det forbedrer grammatik også. Hvis det er muligt, læse højt. Funktionel grammatik beskæftiger sig med den måde, som ord og ordstilling bruges i sociale perspektiver for at få budskabet igennem. Men hvis du har en pludselig modvilje mod tunge grammatikker, prøv 'papegøje-metoden. " Dette refererer til at lytte og gentage tingene så mange gange som muligt, så det bliver naturligt for dig at sige det på den måde.
 9. 9
  Højtlæsning er enklere. Hvorfor? Fordi du i sidste ende lytter til korrekt grammatik, som du læser det, ser fjernsyn hjælper også. Det virker bedre, hvis vi ser, hvad vi virkelig er interesseret i, selvom BBC er altid en stor mulighed. Den engelske tales i Europa er anderledes end tales i England. Nogle dele af stavning og grammatik varierer mellem de to lande.
 10. 10
  Spørg modersmål til råds. Hvis du kender nogen engelsktalende, spørge, om de kunne kontrollere nogle af din skrivning nu og da. Hvis der ikke er engelsktalende i nærheden af ​​dig, se online for sprogindlæring fora eller sprog-udveksling sites. Bare husk, hvis modersmål ikke er en lærer, han eller hun kan ikke være i stand til at forklare grammatiske regler.
 11. 11
  Må ikke føler angst, når du laver fejl. Det er ikke en sag, hvis du laver fejl. Hvad importent er at finde fejl og korrigere dem.

Tips

 • Hvis du bruger internettet ofte, så også forsøge at indarbejde det i at forbedre din skriftligt og grammatik færdigheder, for eksempel at sende e-mails. Derfor indarbejde grammatik i dit liv på en praktisk måde, og dit daglige sprog.
 • Hvis du kender nogen med gode grammatik færdigheder, så spørg ham eller hende for at få hjælp. Han eller hun kan være villig til at sortere du regelmæssigt ved at gennemgå et Word-dokument eller en e-mail, du har skrevet.
 • Altid har en ordbog og synonymordbog hånden, mens læsning.
 • Alt i alt, bør du investere i læsning, grammatik, skrive, tale og lytte materialer. Desuden, praksis, praksis og praksis! Dette er den mest effektive måde at forbedre ens grammatik færdigheder.
 • Fokus en god del af din tid på at skrive hele sætninger og ordentlige afsnit. Derudover kan du bygge videre på det ved at skrive en side, noveller og selvfølgelig, har din grammatik kontrolleres som du går igennem de forskellige faser.
 • Altid være opmærksom på dine svagheder i grammatik. Du kan ikke forbedre medmindre du ved, hvor problemet ligger.
 • Må ikke pines om hver fejl, lære god grammatik vaner tager tid.